sobota 14. července 2012

Krém na ruce Balea

Dnes to bude jen velmi krátké. Představím vám krém na ruce  Kamille od Balea. Vlastním ho pouze v malém  30ml balení. Kupovala jsem si ho hlavně proto, abych měla nějaký krém na ruce v kabelce, abych ho měla stále u sebe, ale abych nemusela všude tahat plné balení.




Výrobce slibuje: Intenzivní péče a ochrana pro jemné a pěstěné ruce a silné nehty. Rychle se vstřebává.

Krém by měl být heřmánkový, vůně je taková trochu agresivnější, mně se vůbec nelíbí. Ale je to hlavně tím, že nemám ráda moc voňavé krémy na ruce. Čím neutrálnější vůně, tím lépe. Krém je hodně mastný. Roztírá se dobře, ale se vstřebáváním je to už horší. Několik dlouhých minut musíte čekat, než se úplně vsákne a poté ještě máte dlouho pocit jakoby mastných rukou. Je ale pravda, že ruce hydratuje dobře. Silnějších nehtů jsem si teda nevšimla, podle mě, tohle žádný krém na ruce nezvládne.

S mým původním úmyslem, mít ho v kabelce a používat ho v autobuse, venku na rychlé přetření rukou, jsem to úplně nevychytala. V takových situacích většinou nemám čas čekat, až se krém vstřebá. Takže jsem ho přemístila z kabelky na noční stolek. Namazat si ruce před spaním a nechat krém přes noc působit, to je pro tento výrobek správná volba.

Celkové hodnocení: Vůně mě nezaujala, hodně mastný, ale dobře hydratuje. Za mě šedý průměr. Balení spotřebuji, ale příště se podívám po něčem jiném. Balení 30ml stálo 20Kč, plná velikost stojí do 30Kč. 

Doporučíte mi nějaký krém na ruce do kabelky?

3 komentáře:

  1. U mě platí "čím voňavější, tím lepší". :) Tento krém mi před pár lety také dělal společníka, ale už si vůbec nevzpomínám, jak a jestli jsem s ním byla spokojená. Asi nejsem ten pravý člověk, který by Ti měl doporučovat krémy na ruce, protože všechny, které bych Ti doporučila by byly voňavé.

    OdpovědětVymazat
  2. no já s ním mám docela dobrou zkušenost.používám ho teda pár týdnu,ale jsem velmi spokojená.mývám většinou ruce suché,takže krém mě hodně vyhovuje. a nehty,ty se mě docela zpevnili.dělám v papírnictví,takže pokaždé jsem je měla po práci roztřepené nebo ulomené.a teď,jsou docela pevné.při promazávání ho vetřu do nehtového lůžka i po celém nehtu a pak i po celých rukou.krémuju se s ním každou chvilku protože mám po namazání krásný pocit hebkých rukou.a je mi to hlevně příjemné.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám dobrou zkušenost z malinovo mátovým krém od Oriflame - je ale voňavější, i když jemně. Dalěí dobrý krém je od Neutrogeny - ten je ale zase trošku mastnější.

    OdpovědětVymazat