sobota 7. července 2012

Denní a noční krém Eveline

Dostávám se ke slibované recenzi o produktech Eveline Cosmetics. Vybrala jsem olivový denní a noční krém z řady Garden of Nature. U nočního krému mám již druhé balení a i to je už téměř vypotřebované, mám v něm sotva na dvě tři použití. Denní krém mám poprvé a jsem asi v půlce, používám ho cca 2 měsíce. Mimochodem, také vám vždycky noční krém mizí rychleji než ten denní?



Pár slov, která slibuje výrobce: Regenerační krémy pro všechny typy pleti, určené pro ženy každého věku. Krém je vyroben z výtažků květů a plodů oliv. Upravuje napětí pokožky, redukuje hluboké a viditelné vrásky a upravuje hydrataci pleti. Okamžitě odstraňuje drsná a suchá místa. Pleť je po použití dokonale hladká a jemná.

Oba krémy mají totožnou parfemaci. Je taková hodně jemná, lehce tam jdou cítit olivy. Noční krém je trochu lehčí a mnohem líp se vstřebává. Což já považuji za jeho největší plus. Je na pleti hodně příjemný, opravdu lehký a pleť je po něm hladká, tak jak slibuje výrobce

Denní krém má hustší konzistenci, déle mu trvá než se vsákne. Obvykle čekám 5 - 10 minut a teprve potom se jdu malovat. Mastnotu a hutnost přisuzuji SPF 15, za které jsem ale ráda. Já bych to dnes považovala za samozřejmost, že má denní krém SPF, ale kolikrát už jsem vracela krém do regálu, protože jej prostě neměl. Takže to tedy považuji za velkou výhodu krémů Eveline. Všechny jejich denní krémy mají SPF 15. 

Nahoře je denní krém, dole noční.

Slibovaná hydratace je podle mě průměrná. Já mám mastnou pleť, takže hydratace nepotřebuji tolik, pro mě je to dostačující. Ale nejsou to primárně hydratující krémy, takže pokud máte suchou pleť, asi to není pro vás úplně nejlepší volba. Také musím říct, že slibované odstranění drsných a suchých míst se nekoná. Mám kolem nosu a na čele občas sušší místa a tyto krémy mi s tím nepomohly. 

Celkově musím ale říct, že jsem s krémy spokojená. Především tedy s tím nočním. Oceňuji jeho lehkost a pocit jemné pokožky po jeho použití. Na denní krému oceňuji především SPF 15, a i když mu to chvíli trvá, tak nakonec se do pleti vstřebá docela dobře. Oba stojí 99Kč. 

Jestli bych vám je doporučila? Pokud hledáte lehký krém a nepotřebujete extrémní hydrataci, mohly by vám tyto přípravky vyhovovat. Nechám to na vašem uvážení.

2 komentáře:

  1. Taky považuju spf denního krému za samozřejmost, ale vážně mi připadá hrozně smutné, že jej spousta z nich nemá.
    Jinak krémy se mi z recenze docela zajímají. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super post :)

    http://sakfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat