neděle 8. července 2012

New in

Je tady neděle a já bych opět chtěla shrnout, co všechno se mi za tento týden doma nakupilo za kosmetiku. Je toho dost a já veřejně slibuji, že do konce července už se budu držet v nakupování zpátky a naopak se snažit vypotřebovat něco ze zásob.



Nejdříve něco z mé pondělní pochůzky po Břeclavi. Chtěla jsem využít hlavně toho, že tady máme  drogeriiTeta, která nabízí kompletní produkty Ziaja. Minimálně jsem chtěla všechny ty lahvičky,  o kterých jsem v poslední době snad stokrát četla, vidět naživo. Hezky jsem si je prohlédla a nakonec jsem se rozhodla vyzkoušet pomerančové máslo a enzymatický peeling. Původně jsem chtěla i noční krém Ziaja, ale bohužel podle popisu neseděl žádný na mou pleť. Tak jsem nakonec noční krém zkusila od Bione Cosmetics. Je to můj první produkt od této značky, ale zaujalo mě, že jde o českou přírodní kosmetiku. Potom jsem navštívila Rossmann, kde jsem si koupila depilační pásky, pemzu na nohy a lak na nehty Essence vám skončí v košíku, ani nevíte jak:-) A na závěr jsem byla ještě v Lidlu, abych se podívala na hojně chválenou kosmetiku Cien a koupila jsem šampón.


Na druhém obrázku je taková směska. Když to vezmeme zleva, z Aukra jsem si objednala vzorečky BB krému Skin 79, který už pilně testuji, takže se brzy těšte na recenzi. Tento týden byla v Albertu akce, Labello za 30Kč a to by byl hřích ho tam nechat. Poté jsem si konečně vyzvedla u kamarádky zásilku Avon, která obsahuje moji vůbec nejoblíbenější řasenku (recenze bude také brzy) a k ní jsem přihodila ještě rtěnku a krém na ruce. A na úplný závěr mi přišla výhra z giveawy od papaya z bourjoisgirl. Za což jí moc děkuji. Nejúžasnější je sprchový gel Body Basic, který se na fotce bohužel trochu rozmazal, ale zaujal mě natolik, že bude určitě samostatná recenze. Dále balíček obsahoval balzám na rty Garnier, masku na vlasy a letní taštičku od Oriflame

Jak už jsem psala na začátku, slibuji že do konce července podobný článek neuvidíte. Mám jediný plán, a to Colour Tattoo, které měly být už tento týden, ale bohužel jsem je u nás ještě neobjevila. A potom možná nějaká drobnost z Essence kolekcí, pokud dorazí. A jinak se budou šetřit peníze a vypotřebovávat produkty, které mám doma.

1 komentář:

  1. To jsem zvědavá, jestli Ti to vydrží nic si nekoupit, já si takové sliby už raději nedávám. :D Na šampon Cien mám taky zálusk, chci ho vyzkoušet, když ho každý tak chválí. Gratuluji k výhře!

    OdpovědětVymazat