úterý 17. července 2012

Sprchový gel Dermacol

Miluji voňavé sprchové gely a mohla bych jich kupovat tuny do zásoby. Naštěstí sprchové gely, na rozdíl třeba od dekorativky, ubývají docela rychle, takže se můžu v nákupech dostatečně vyřádit. A tady je můj aktuální favorit. Sprchový gel Aroma Ritual od Dermacol s vůní pistácií.




Tento sprchový gel se prodává hned v několika lákavých vůních, takže hned na začátku jsem strávila v obchodě asi pět minut  tím, že jsem střídavě čichala k tady tomu pistáciovému a jeho bratříčku pomerančovo- čokoládovému. Nakonec jsem zvolila tenhle, protože čokoládových věcí už jsem měla povíc, ale pistácie mi přišly neobvyklé. Voní naprosto úžasně. Nejvíc mi připomíná moje oblíbené  pistáciové mléko od Müllera, takže jsem měla nutkání taky ho ochutnat. :-)

Pří sprchování mě čekalo příjemné překvapení. Často se mi stává, že sprchový gel sice hezky voní, ale třeba vysušuje pokožku. Tady se nic takového nekoná. Velice dobře pění, což je u mě nejdůležitější vlastnost sprchového gelu. Mám ráda, dát si trochu na houbičku a udělat si bohatou pěnu. Tenhle sprchový gel to splňuje na jedničku. Navíc po celou dobu fakt úžasně voní. Pokožka je po něm hezky hydratovaná, žádné vysoušení. Takže tady také v pořádku. 

Bohužel samotná vůně vám na pokožce po sprchování nevydrží. Je to jen pro ten pocit ve sprše. Ale i tady by bylo řešení. Existuje tělové mléko s totožnou vůní. To už ale bohužel nemám.

Kupovala jsem ho za 50Kč, ale byl ve slevě. Normálně je o nějakou korunu dražší, ale záleží, v které drogerii a dost často bývá ve slevách, takže to stačí jen správně vychytat. Já už si určitě brousím zuby na další sprchové gely této řady. Možná teď přijde na řadu ta čokoláda a možná taky ne:-)

Znáte tyto sprchové gely? Jaký nejvoňavější sprchový gel jste kdy měli?

8 komentářů:

  1. Pokukuji po nich už sakra dlouhou dobu, ale jsem tak zásobená Avonem, že se k nim asi dlouho nedostanu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tímhle sprcháčkem si určitě brzy udělám radost. Používám vždycky tak tři druhy a střídám je. Teď aktuálně "Raining" od Lush, pak vzorek levandulového gelu z hotelového pokoje ;-) a jeden sprcháč kradu mému muži.
    Měj voňavý léto ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. děkuji za přání. :-) taky jich mám v koupelně vždy několik a střídám podle nálady.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvoňavnější sprchový gel a naprostá jednička je pro mě Johnson's Be Fresh & Escape (oranžový). Božská vůně, nádherně pění a vůně vydrží i po sprchování.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten jsem měla už několikrát, takže souhlasím. ten je skvělý.

      Vymazat
  5. Já mám taky tenhle od Dermacolu, ale s vůní melounu. Málem jsem se celá snědla,jak úžasně voní :) Navíc jsem si k tomu pořídila i tělové mléko, abych tu krásnou vůni umocnila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pistácie miluju :). Ale vůni nejvíc ocením u deodorantu, sprchový gely až tak nemusím :). Ale když to hezky voní tak taky neodolám =D.

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto užasnej. Mám melounovej a voní jako žvejka! :)

    OdpovědětVymazat