středa 15. srpna 2012

Srpnové novinky u Dermacol

Dermacol je pro mě značka, kterou jsem dlouho přehlížela. Zařadila bych to asi do takové skupiny, nikdy vám nic špatného ta značka neprovedla, ale stejně je vám nesympatická. Každopádně po tom co jsem objevila beauty blogy, které dost výrobků od Dermacol chválí, tak jsem začala tuto značku sama prozkoumávat a zjišťovat, že není vůbec špatná. A rozhodně se chystám sbírku rozšiřovat, protože mě mimo stávajících výrobků nadchlo i pár novinek, které Dermacol přichystal na tento měsíc.


BB Cream
Tak tohle je asi největší pecka. BB mánie pokračuje a přidává se k ní i Dermacol. Slibuje 8 účinků v 1. Tento krém by měl hydratovat, rozjasňovat, sjednotit tón pleti, skrýt nedokonalosti, podporovat regeneraci pleti, zklidňovat a působit protizánětlivě, zpevňovat a vyhlazovat vrásky. Samozřejmostí je také vysoká ochrana SPF 30. BB je dostupný ve třech odstínech a 50ml stojí 269Kč. V eshopu už jde objednat, do obchodů si myslím, že dorazí již velmi brzy.

Glitter Lip Gloss
Tento lesk na rty by měl mít vůni borůvek a vyčarovat vám efekt mokrých rtů. Samozřejmostí je i hydratace a především obrovský lesk a optické zvětšení rtů, který mají na svědomí malinkaté třpytky. Dostupný bude v sedmi odstínech.

Matt Control Corrector
Tohle také vypadá na užitečnou věcičku. Korektor, který má navíc zmatňující efekt a měl by napomáhat redukovat velikost pórů. Dostupné budou 3 odstíny.

Satin Duo Oční stíny
Pudrové oční stíny, které budou dostupné ve čtyřech barevných variantách. Cena je 149Kč.

Curl Mania Mascara
Řasenka pro tvarování a natočení řas, která by si měla poradit i s těmi nejkratšími řasami. Cena je 199Kč

Cleansing Daily Gommage
Gommage by prý měla nahradit klasický peeling. Jedná se o čisticí gel s mikroperličkami, které na sebe nabalují odumřelé buňky. Nedráždí pokožku a na rozdíl od peelingu nepoškozuje kožní film. Cena za 100ml je 99Kč

Co vás z novinek zaujalo nejvíc?. Mě osobně zajímá BB krém, ale mám takové obavy, že to na mě bude moc tmavé, asi jako všechno, co nabízí naše drogerie. Ale zkusit to určitě půjdu. A dále se podívám na tu jejich Gommage. Já osobně nejsem moc peelingová a tohle zní jako dobrá alternativa.

Zdroj: Dermacol

11 komentářů:

  1. Lesk vypadá parádně, jinak se mi nic závratně nelíbí. Uvedení BB krému radši ani komentovat nebudu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem byla na obhlídce v obchodech a ten lesk jako jediný jsem už našla v DM. Nic jiného zatím nedorazilo. Tak BB krém je u nás dostupný zatím Garnier, pár dalších je na cestě. Já ten svůj top zatím nenašla, takže ráda dám šanci dalšímu.

      Vymazat
  2. Jéé tak na ten BB cream jsem zvědavá ! :))
    Doufám, že dojde moc brzy, na mou zimou schvácenou pleť už stačit nebude ! :D
    Michell

    OdpovědětVymazat
  3. Já Dermacol taky hrozně dlouho přehlížela, ale v poslední době jsem zjistila, jaká to vlastně byla chyba, protože jejich výrobky jsou moc fajn... Jinak novinky jsou pěkné, nejvíc mě zaujala asi řasenka, ale z toho BB creamu mám trošku obavu... no, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gommage jsem už v drogerii viděla.Kdysi jsem už tento výrobek měla,byl moc příjemný,ale pak ho Dermacol stáhl a objevil se až teď.Asi ho zas prubnu. Na BB jsem moooc zvědavá,snad se nebude podobat Garnieru...:) Lucka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    rada by som ťa pozvala na make-up giveaway!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/07/giveaway-ii.html

    OdpovědětVymazat
  6. Na BB cream se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem kdysi koupila tužku na oči od dermacolu z výprodeje a ta byla hrozná. Vůbec se s ní nedá kreslit. Takže na mě značka působila taky nesympaticky, ale vidím, že na blozích je velmi oblíbená, takže asi taky půjdu něco ozkoušet. BB Cream mě láká víc než od garnieru :).

    OdpovědětVymazat
  8. K BB creamu jsem dost skeptická, ale možná, že nás čeká velké překvapení. Byla bych moc ráda, kdyby bylo nějaké kvalitní BB dostupné i v ČR.

    OdpovědětVymazat
  9. ten gommage používám už dlouho, akorát má jiný obal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na něj v obchodě stále nemůžu narazit. :-( je tedy aspoň dobrý, vyhovuje ti?

      Vymazat