pondělí 6. srpna 2012

Jak mě zklamal Garnier Roll on

Ano, dneska to bude o tak velkém zklamání, že jsem to musela dát rovnou do nadpisu. Garnier Roll on to u mě prohrál na plné čáře.



Co slibuje výrobce? Okamžitý osvěžující účinek na unavené očí. Viditelně zmenšuje kruhy a váčky pod očima.
Bohužel už jsem vyhodila krabičku a ten text nemůžu na netu najít, ale bylo tam napsáno něco ve smyslu, že po 4 týdnech používání zaznamenalo XY žen výrazné zmenšení kruhů a váčků pod očima. (to číslo už si přesně nepamatuji, tak vám nechci kecat, ale bylo samozřejmě dost vysoké, jak bývá u reklam zvykem.)

Abych účinky poctivě vyzkoušela, svůj test jsem prodloužila na 6 týdnů a opravdu pravidelně každý den ráno jsem Roll on použila. Původně jsem ho chtěla používat ráno i večer, ale absolutně si nesedl s mým klasickým očním krémem. Takže jsem používala ráno Roll on a večer oční krém, který používám dlouhodobě. 

Aplikace je moc příjemná, hezky to chladí a takové osvěžení po ránu se vždy hodilo. Vůně je naprosto neutrální a vodička ubývá opravdu pomalu. Po těch 6 týdnech jí zmizelo naprosté minimum. A tím končíme pozitivy.

Začíná ta horší část. Roll on příšerně lepí. Opravdu ještě dlouho po jeho použití jsem měla výrazně ulepená místa, kam jsem ho aplikovala. Nemluvím o tom, že se na to ne zrovna ideálně nanášel nějaký korektor. To jsem většinou vzdala. 
Druhá věc. Kruhy pod očima mi za celých 6 týdnů nikam nezmizely. Nebylo znát ani nějaké zlepšení. Byly tam a pořád stejné jako kdykoliv před tím.
Třetí nejhorší věc - tou svou lepivou konzistencí se na pleti tak divně sráží a vytváří vám vrásky, které vlastně ani nemáte. Nejdříve mě ani nenapadlo, že to dělá právě Roll on. Den o de dne jsem se do zrcadla dívala čím dál zoufaleji a říkala si, že už jsem asi opravdu stará a vrásky pod očima začínají být dost viditelné. Měla jsem kůži pod očima takovou napjatou, nezdravě vypadající, doslova ulepenou. Přišla jsem na to až v momentě, když jsem to s Roll on po 6 týdnech definitivně vzdala a ono ejhle. Moje oční okolí hned začalo vypadat lépe. Kruhy tam mám pořád, ale ,,vrásky" zmizely. Samozřejmě jsem se poté ještě krátce k Roll on vrátila, abych si ověřila, že to měl na svědomí právě on a jen se mi potvrdilo.

Resumé: Na kruhy pod očima to nepomohlo a ještě naopak oční okolí vypadalo hůře. Nechci tvrdit, že to tak bude u každého. Na internetu jsem našla pár pochvalných recenzí.  Možná jsem ho měla nanášet na noc, kdy by nemusela hrozit tak silná oxidace. Ale zase na druhou stranu, nikde nebylo uvedeno, v kterou dobu mám Roll on používat, abych dosáhla kýženého výsledku. Takže za mě osobně jedno velké NE.

Znáte Roll on od Garnier? Používáte nějaké z nich a jak vám vyhovuje?

8 komentářů:

  1. Skvěle, tak i nadále zůstanu u Oh La Liftu od Benefitu... ten aspoň nelepí a trochu kruhy zlepšuje a zakrývá... :)
    Jinak roll-ony od Garnieru jsou pro mě zkrátka nic moc. :( :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se těch, které rovnou i kryjí docela bojím, protože jak se znám, tak i ten nejsvětlejší odstín by byl pro mě tmavý. ale díky za tip, minimálně se na něj podívám až někdy zavítám do Sephory.

      Vymazat
  2. Ach jo. Já jsem si na něj už dlouhou dobu brousila zoubky, ale očividně tedy za moc nestojí. Alespoň ušetřím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem ho nezkoušela a teď vidím, že to bylo dobře. Moc děkuji za recenzi.

    OdpovědětVymazat
  4. se značkou Garnier moc spokojená nejsem jednou jsem si od ní koupila tělové mléko bylo na něm napsáno že se rychle vsákne což byla pravda vsáklo se ry chle i vůně byla dobrá ale vyskočila mi po něm alergie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Roll on také není má jediná špatná zkušenost, o jejich odličovači očí už jsem psala a ten zase dost štípal. Ale na druhou stranu mi vyhovuje třeba tělové mléko 7Days nebo balzámy na rty.

      Vymazat
  5. tak já teda na tenhle roll-on nemůžu říct naprosto nic špatného, spíš ho musím chválit. kruhy pod očima mi po něm trochu zmizely, samozřejmě že ne zcela, ale rozdíl tam vidět byl. na váčky jsem nikdy netrpěla, takže v tomhle ohledu ho nemůžu posoudit. ale co mě nejvíc zaráží je to, jak ten tvůj lepil a dělal vrásky. já mám za sebou vypotřebované celé jedno balení a o lepení ani dělání vrásek v mém případě nemůže být ani řeč. měla jsem spíš oční okolí zdravěji a projasněji vypadající. používala jsem ho ráno i večer. ale jako u každého kosmetického výrobku platí, že kolik lidí tolik chutí a tenhle roll-on prostě nemusí sednou všem
    PS: moje mamka ho taky používá a je s ním nadmíru spokojená, stejně tak s roll-on korektorem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem včera hledala na netu a těch pochvalných recenzí jsem našla víc. takže úplně nanic to asi nebude, ale bohužel já patřím k těm, kterým to nesedlo.

      Vymazat