čtvrtek 2. srpna 2012

Řasenka Super Magnify Avon

Dnes se vrhneme do často zavrhovaných vod, konkrétně na značku Avon. Ale co se dá dělat, i tady jde najít pár pokladů. A ano, má vůbec nejoblíbenější řasenka je z Avonu



A nesmím vás ochudit o detail ,,super-divného" kartáčku :-)


Já jsem s řasenkami dlouho bojovala, protože mám svoje vlastní řasy dost husté a všechny ty řasenku slibující super zhuštění mi nahání hrůzu. Na mých řasách totiž vždy vytvoří slepený chuchvalec. Jediné, co od řasenky chci, tak aby mi řasy lehce prodloužila a nadzvedla. Mám ráda, když řasy vypadají přirozeně a není na první pohled patrná tuna nátěru. Klasickým příkladem jsou hojně oblíbené řasenky od Maybelline. Všichni je milují, na mně to vypadá příšerně.

Tato řasenka mě v katalogu upoutala opravdu netradičním kartáčkem. Měla jsem už vypozorované, že klasické kartáčky jsou spíše na to zhuštění, které nechci, takže jsem se orientovala na ty plastové s tím, že čím divnější tvar, tím to bude pro mě lepší. :-)

Kartáček u Super Magnify je opravdu dost zvláštní. Pouze takto v detailu jsou ty pidi štětinky patrné, ale v reálu máte prostě tenký váleček. Trvalo mi, než jsem se s tím naučila pracovat, ale výsledek stál za to a řasenka je má stálice už více než dva roky.

A co čím mě tak uchvátila? Především nulové zhuštění (konečně!). Opravdu sebemenší náznak hustějších řas. Co už však patrné je, tak řasy jsou krásně delší, nadzvedlejší. Tím že nejsou slepené a přehnaně husté působí hezky přirozeně.

Pokus o fotku. Bohužel se mi nedařilo. Zkoušela jsem to asi pětkrát, vždy nafotila aspoň 20 fotek a vždy všechny smazala. Tahle dopadla asi nejlépe. Z vašeho pohledu, levé oko nenamalované, pravé oko s řasenkou. V reálu je ten rozdíl mnohem větší.


Tahle fotka se sice trochu rozmazala, ale asi nejlépe se mi podařilo zachytit řasenku v akci. Opět ale bohužel lehký rozdíl od skutečnosti.


V obou případech jsem také malovala spodní řasy, aby to na fotce lépe vyniklo. Normálně spodní řasy vůbec nemaluji.


Aplikace je poněkud zdlouhavější. Je to dáno tím kartáčkem. Prostě nejde jednou přejet řasy a hotovo. Je potřeba přejíždět třeba i pětkrát. Ale zase na druhou stranu, můžete si vyhrát doslova s každou řasou zvlášť. A hlavně není problém se slepováním ani po tolika nánosech. Mně osobně to vyhovuje, že to vykreslím podle svých představ, i na úkor toho, že to chvíli trvá.

Zmínit musím i nešvary. Bohužel po náročnějším (hlavně letním) dnu najdete část řasenky rozmazané pod okem. Není to nic hrozného, nerozteče se celá a hlavně to není třeba do hodiny. Stává se to opravdu jen ve vedrech nebo nějakých náročných dnech. Ale ta slabá černá šmouha pod okem patrná je, tak to musím zmínit. Druhým lehkým mínus je výdrž jednoho balení. Nikdy mi nevydržela déle jak tři měsíce. A to jsem ji měla už nejmíň šestkrát, možná více. Na druhou stranu, cena je příznivá. Oficiálně 250Kč, za kterou jsem ji v životě v tom katalogu neviděla. Většinou se pohybuje v rozmezí 99 - 149Kč.

Díky těm nešvarům čas od času vyzkouším jinou řasenku, co kdyby byla náhodou lepší, ale zatím vždy jsem se raději vracela právě k Super Magnify, protože žádná jiná mi nedokázala vykouzlit delší řasy a hlavně je neslepit.

Tato řasenka je velmi specifická pro specifické řasy. Proto vám ji nemůžu plošně doporučit. Je určena pro ty, které mají od přírody husté řasy a hledají jen něco na zvýraznění, prodloužení.

Co vy a vaši řasenkoví oblíbenci?

3 komentáře:

  1. ten stetcek vyzera super..presne take mam rada a to je casto znak toho, ze riasenka bude velmi dobra :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dříve jsem si také kupovala řasenky od Avonu - byly super ! V poslední době jsem si objednala SuperDrama a ještě jednu žlutou(název byl s Extend, obal celý žlutý). Obě byly příšerné - řasenka byla mokrá, na kartáčku přebytečné množství barvy, na řasách mokrá spoušť, efekt žádný, bída a katastrofa. A to jsem šla na jistotu, protože např. SuperSHOCK je celkem kvalitní, tvoje Magnify také a i další....bohužel tyhle dvě mi opravdu nekáply do noty a přestože jsem jim dávala více šancí, skončily nakonec v koši....:(

    OdpovědětVymazat
  3. vypada skvele.. skoda ze mi po vsech rasenkach z avonu vzdy vypadaji akorat vsechny rasy...

    OdpovědětVymazat