neděle 5. srpna 2012

New in

Je tady mé oblíbené shrnutí kosmetických nákupů. Musím říct, že plánovanou tří týdenní pauzu v červenci jsem úspěšně zvládla. Koupila jsem si akorát denní krém a odličovač očí, protože mi stávající došly, takže to snad není velký prohřešek. Ale je tady srpen, navíc jsem se vracela do Olomouce, kde jsou trochu větší možnosti, vrhla jsem se na kontrolu letních slev a našla pár zajímavých kousků.

V úvodu vám ukážu neuvěřitelný úlovek, ze kterého mám obrovskou radost. Vůni Secret Potion od Christiny Aguilery jsem chtěla od té doby, co jsem ji poprvé očichala. Bohužel je příšerně drahá a tak jsem ji chodila jen okukovat a čekala na nějakou dobrou příležitost. Která skutečně nastala. V jednom menším zapadlém DM jsem našla tuto krabici ve slevovém stojanu.


Dárkový set obsahuje 30ml Eau de Parfum, 50ml tělové mléko a taštičku. Jeho původní cena je astronomických 659Kč. Já ji ve slevě ulovila za 259Kč!! S krabičkou se asi dost nehezky zacházelo, takže je trochu zmuchlaná, ošoupaná a očividně ji už někdo otvíral (myslím, že je to na fotce patrné). Sice to nemám ve zvyku, ale té krabičce už nešlo víc ublížit, tak jsem si ještě v obchodě zkontrolovala, jestli obsahuje všechny výrobky. Byly tam a tak jsem neváhala a vzala ji. Až doma jsem zjistila, že lehkou újmu utrpěl i flakónek. Ve spodní části je odchlíplý kousek skla. Někdo s tím musel opravdu dost praštit. Každopádně sklenička je sama o sobě dost tlustá, takže stále nijak akutně nehrozí, že by se parfém vylil. Dokonce nemá problém se stabilitou, čeho jsem se trochu bála. Ale nic nebráni tomu, abych ji měla hezky vystavenou na poličce. Kupovat ji za plnou cenu, tak mě tento handicap asi dost vadí a byla bych naštvaná, ale jelikož jsem kupovala s neuvěřitelnou 400Kč slevou, tak tohle odpouštím a jsem opravdu moc ráda, že mám další vysněnou vůni doma. Ještě dodám, že obsah byl nový a netknutý. Musela jsem párkrát stříknout naprázdno, než šla ven i vůně, což je známka toho, že na něj nikdo před vámi nesahal.

Kromě DM jsem také samozřejmě prošmejdila Schlecker a Rossmann a ulovila další kousky ve slevách.


Výjimka je krém na ruce Balea, který zlevněný nebyl. Ale potřebovala jsem ho a 39Kč není žádná pálka. V Rossmanu se už naplno rozběhly slevy Essence. Z končících výrobků jsem si vybrala quattro oční stíny. Původní cena 79Kč, nyní 30Kč. Docela mě překvapilo, že ve Schleckru se Essence výprodeje nekonají. Vše za původní ceny. S výjimkou lesků na rty Stay with me, které stály 25Kč. O tomto lesku jsem četla už hodně a vždy jen chválu. Já nejsem přílišný nadšenec lesků s pěnovým aplikátorem, takže jsem mu odolávala. Ale za ty peníze už jsem ho tam nechat nemohla. A nakonec ve všech drogeriích jsou teď ve slevě tužky na oči Soft Kohl od Rimmel London. Ze 119Kč na 59Kč. Sleva platí od půlky července do vyprodání zásob, takže ve frekventovanějších drogeriích už na ně nenarazíte, ale stále jsou docela pohodlně k dostání.

Co jste si za poslední týden koupili vy?

3 komentáře:

  1. Secret Potion je úžasná. Já si ten set kupovala na vánoce v těch posledních slevách za 459 a už tehdy mi to přišlo jako super sleva :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Asi budu muset projít zapadlá Dm. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zapadlé drogerky jsou na slevy vždycky nejlepší :-)

      Vymazat