středa 22. srpna 2012

Color Infaillible Loréal

Pokud sledujete kosmetické blogy, stíny Color Infaillible od Loréal už jistě dobře znáte. V poslední době se s nimi roztrhl pytel a vlastní je spousta blogerek. Není se však čemu divit, tyto stíny jsou opravdu úžasné a takovou pozornost si jistě zaslouží. Já vám představím odstín 021 Sahara Treasure.




Líbí se mi už samotný obal, je krásný a elegantní ze všech stran (viz obrázek 1 a 2). Odstín Sahara Treasure se mi v obchodě zdál jako hnědý. Doma mi ale potom přišel spíš do zlata. Záleží na úhlu pohledu, je to taková hnědo - zlatá metalická barvička. Vybrat odstín byla docela těžká práce, protože je jich kolem patnácti a skoro všechny jsou úžasné. Většinou jsou třpytivé, ale dá se najít i pár matných odstínů.



Stíny mají zvláštní konzistenci. Nejsou ani klasicky pudrové ale není to ani krémové či cokoliv jiného popsatelného. Je to takový mastný pudr. Hrozně zvláštní, ale přitom úžasně funkční. Na nanášení se mi bohužel neosvědčil klasický štěteček na stíny. Ta konzistence je taková hutnější, takže měkké štětinky to nedokážou nabrat. Hodil by se nějaký štětec se silnějšími štětinkami. Takový já nemám, tak jsem sáhla po klasickém pěnovém aplikátoru, kterým to jde skvěle. Barva se na něj hezky nabalí a jedním tahem se krásně vymaluje celé oko. Ano, barva opravdu krásně a rovnoměrně chytne v jedné vrstvě. A to nejlepší na závěr, opravdu dlouho vydrží. Já mám mastná víčka a vše se mi z očí rozplyne velice brzy, tohle je ale držák. Vždy jsem stíny dávala bez báze a výdrž je u mě 5 až 7 hodin (věřím že u těch z vás, které nemáte primárně mastná víčka, bude držet celý den). Pro mě je takhle výdrž neuvěřitelná, málokteré stíny tohle dokáží s bází, bez báze ani omylem. Tyto stíny Loréal jsou pro mě velká úspora času. Obvykle nanáším bází, čekám až zaschne, poté stínuji dvěma barvičkami. Sice mě to baví, ale není na to čas každé ráno. Tady žádnou bázi nedávám, prostě jedním tahem nanesu přímo stíny a je hotovo. Tím, že je to taková třpytivá zlato - hnědá barva, tak ani nevadí, že to nestínuji druhou barvu, vypadá to hezky i samo o sobě. 

Stíny v akci, barva odpovídá realitě.

Pro mě je tohle jeden z velkých objevů a díky za beauty blogy, jinak bych si jich ve stojanu Loréal nikdy nevšimla. Cena je kolem 250Kč (stíny mají 3.5 gramu). Já jsem je vychytala ve slevě za 140Kč, ale i za tu původní cenu by mi stály za to. Plánuji si dokoupit ještě pár kousků. Než mít doma deset stínu Essence, které jsou průměrné, ale byly levné, tak si radši koupím jedny drahé a pořádné. Pokud je stále nemáte, vřele vám je doporučuji!

5 komentářů:

  1. Myslím, že při dnešní návštěve drogerie jim neodolám, co mi to děláš?! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já je absolutně zbožňuju, mám 6 odstínů z české drogerky a na ebay jsem koupila další tři, které se u nás neprodávají :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám dokonce ten pocit, že jsi byla první, kdo o těch stínech psal. nebo minimálně já jsem to nejdříve četla u tebe a pak se spustila lavina.:-D ale je to jedině dobře, protože jsou vážně úžasné. k dalším kouskům se určitě také dopracuji.

      Vymazat
  3. Super tip, s tím porovnáním máš pravdu, ale já jsem stejně nepoučitelná a všechno levné musím mít doma :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sama to moc dobře znám, ale teď jsem koupila stíny Essence v akci za 30Kč a je to takový šmejd, že je mi líto i tak malé částky, takže jsem snad na chvíli vyléčená.

      Vymazat