pátek 12. října 2012

Micelární voda Eveline

Micelárky zažívají dnes podobný boom jako třeba BB krémy, a tak mi to nedalo a musela jsem také jednu vyzkoušet. Zvolila jsem micelárku z řady Hydra Expert od mé oblíbené značky Eveline Cosmetics a začala jsem pilně testovat.


Pár slov od výrobce: Micelární roztok s kyselinou hyaluronovou vhodný pro citlivou pokožku, je hypoalergenní, ideální na čištění a odstranění makeupu z očí, obličeje a krku, bez parfemace, hydratuje a zklidňuje pokožku.

Micelárka je prostě taková průhledná vodička. K té parfemaci, já z ní cítím něco ,,chemického", nejdříve jsem je podezírala z alkoholu, ale ten ve složení není, tak nevím, ale něco takového tam prostě cítím.

Odličuje parádně. To opravdu tleskám. Stačí lehounce přejet po tváři a veškeré zbytky makeupu a nečistot jdou dolů. Nejvíc se tomu divím při ranním ošetření pleti. V životě jsem tolik nitek z polštáře a dalších nečistot po ránu z obličeje nesundala. Tady opravdu není co vytknout, málo co mě dokázalo odlíčit takhle lehce a takhle efektivně. Zkoušela jsem odličovat i oči. Vůbec neštípe a odličuje obstojně. S voděodolným líčením nebo třeba s některými linkami si asi neporadí, ale nějaké běžné líčení sundá bez problému i z očí. Já sama jsem si na to ale nezvykla a dále používám běžný odličovač očí. Prostě mi to nějak více vyhovuje.

Co se nedostatků týče, tak bohužel lehce lepí. Ono je to z řady Hydra Expert, která slibuje výraznou hydrataci a takové věci na mé pokožce prostě lepí. Je mi to docela nepříjemné a je to i jeden z důvodů, proč neuvažuji, že bych si micelárku koupila znovu. Zase na druhou stranu, myslím si, že majitelky suché pleti by tento výrobek mohly uvítat, hydratační účinky se mu upřít nedají. Cena je za 250ml kolem 100Kč.

Ve zkratce: odličuje skvěle, zvládne odlíčit i oči, bohužel trochu lepí. Sama si ho podruhé nekoupím a už se těším, až se zase vrátím ke svém oblíbené klasice mléko + tonikum, to mi sedí víc. Ale pokud má někdo pro micelárky slabost a navíc má suchou pleť, tak by mu mohl tento výrobek vyhovovat. Špatný určitě není.

Co vy a micelárky? Používáte je?

9 komentářů:

  1. Já mám teď svou první micelárku a jsem spokojená! :-) Normálně ji používám na odlíčení a jde to v pohodě, i voděodolné líčení, a vůbec neštípe v očích, pokud se mi tam omylem dostane, což je další plus :-)

    http://aodori.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, už cca 2 roky jsem věrná růžové micelárce od biodermy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Sensibio od Biodermy a jsem namíru spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zvláštní, že se chceš vrátit zpět k odličovacímu mléku a toniku. Já teda až teď budu micelárku zkoušet, ale vždycky jsem se k té nestárnoucí klasice taky vracela:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám taky růžovou biodermu, ale kacířsky přemýšlím, že si příště pořídím něco jiného/levnějšího. Jen zatím nevím co. Lepivé věci ráda nemám, tak tato asi padá. Ale docela se mi zamlouvá ta od Lirene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučila bych ti Bourjois, prý se Biodermě vyrovná, co se týče účinků, a je levnější :-)

      Vymazat
  6. Já teď používám micelárku od Biodermy a mlíko od Dr. Hauschky a s oběma jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. Týjo tohle vubec neznam! :)

    Prijmi pozvani na GA http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/10/big-smile-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Mně asi nezbude nic jiného, než tu slavnou Biodermu vyzkoušet. :-) Všem děkuji za názory.

    OdpovědětVymazat