pátek 26. října 2012

Lak na nehty Dermacol

Je tady jedna velká premiéra. Já jsem si konečně koupila červený lak na nehty. Vím, že je to divné, červená je takový základ na nehty, ale mně se do toho nikdy moc nechtělo. Ve své sbírce mám laky fialové, zelené, modré a mnohé další, ale na červený jsem si nikdy netroufla. Když však byly nedávno laky Dermacol v Rossmannu v akci a já jsem vybírala, kterou barvu vyzkouším, tak jsem se konečně odhodlala a vzala červenou.


Lak jsem si vybrala v temnější červené barvě (bohužel na lahvičce nevidím žádný název či číslo). Lak slibuje extrémní krytí v jedné vrstvě. Lahvička obsahuje 10 ml a normální cena je asi 79 Kč. 

Lak má vcelku obstojný štěteček. Není to sice můj oblíbený široký, ale je i tak docela hustý a lakuje se s ním dobře. Lak má příjemnou konzistenci, není zbytečně tekutý. Co se krytí týče, tak jsem byla opravdu překvapená. Jedna silnější vrstva skutečně velice dobře kryje. To se mi u tak syté barvy opravdu nestává často. Při prvním lakování jsem tedy skutečně dala jen jednu vrstvu a s výsledkem jsem byla spokojená. Schnul díky tomu také rychle.
Bohužel po pár hodinách přišlo menší zděšení. Lak se začal loupat. Do večera jsem měla ošoupané špičky všech nehtů a druhý den musel lak dolů. :-(
Jelikož se mi však lak jinak velice líbil, dostal druhou šanci. Tentokrát jsem zvolila jiný postup a nalakovala jsem dvě tenké vrstvy. Barvička díky domu byla ještě o kapku sytější a hezčí.  A i výdrž se prodloužila. První ošoupané špičky přišly asi po 24 hodinách, celkově lak zůstal v relativně dobrém stavu tři dny.
Co pro mě bylo nejdůležitější, do té barvy jsem se zamilovala. Opravdu nechápu, proč jsem se tak dlouho bála červených nehtů. Sžila jsem se s barvou velice rychle a určitě to není můj poslední červený lak na nehty.


(skutečnosti více odpovídá barva, kterou vidíte v lahvičce, na nehtech je méně ,,svítivější" než se jeví na fotce)

Celkově jsem s lakem spokojená. Zamilovala jsem se do barvy, lakuje se velmi dobře (i když doporučuji dvě vrstvy, nikoliv jednu, jak slibuje výrobce), schne rychle. Jen ta výdrž je dost průměrná. Našla bych ve své sbírce laky, které mi v neporušeném stavu vydrží mnohem déle. I tak mi ale Dermacol opět dokázal, že jsem ho roky ignorovala neprávem a že jejich výrobky nejsou v žádném případě špatné.

Máte také nějaký lak od Dermacol? S laky kterých značek máte nejlepší zkušenost, co se výdrže týče?

10 komentářů:

  1. To tak bývá, že čeho se člověk bojí nejvíc.. a vyhýbá se tomu, tak tomu nakonec přijde na chuť:))
    Já tak od Dermacolu myslím nemám, nějak mě to neláká.. ale musím celkově říct, že mně laky drží jako přibité skoro všechny.., ale pokud mám jmenovat, tak mám moc ráda laky od Gabrielly Salvete nebo nově i od Nubaru :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, ja se taky moc cervene nelakuju a nalakala si me, ta barva je moc hezka :). Ja jsem uchyl hlavne na modrou.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to já si zase lakuji nehty jen na červeno! Nejsem schopna na nich mít nic jiného. Dokonce mi mé vlastní prsty bez červených drápků připadají jako cizí:D A protože mám Dermacol ráda, mám od nich už tři různě červené kousky. Jsem z nich vážně nadšená. Používám nadlak a podlak od Essence "Better than gel nails" a bez problémů mi tento lak vydrží týden. Takže vždy každou neděli k večeru mám svůj rituál, kdy si pustím seriál a u toho si nehty odlakuji-nalakuji. A tyhle dermacolácké laky jsou mými nejnovějšími oblíbenci právě kvůli jejich sytosti už v jedné vrstvě!

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna včera jsem si kupovala červený lak:)měla jsem v ruce i tenhle a nevzala jsem ho.Vypadá na nehtech moc hezky,tak asi budu muset rozšířit lakovou sbírku:)

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem jeden lak od Dermacolu v té malé lahvičce - sloupnul se po plátech po 7 hodinách, tak letěl do koše.
    Nejvíce mi vydrží Nubar a Gabriella Salvete :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně nejlíp drží ty nejlevnější co doma mám a to od golden rose :).

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tipy. Gabriellu Salvete mám také ráda a opravdu drží. Další vaše tipy určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tenhle lak od Dermacolu, vydržel celý týden, ale možná to bylo nadlakem.

    OdpovědětVymazat
  9. A taky mi stačila jen jedna vrstva, ale já zase měla jinou barvu, takže je to nejspíš individuální.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám takový růžový odstín a jsem z něj docela zklamaná. Samozřejmě jedna vrstva nestačí, je průsvitná. Dvě vypadají dobře. Ale i když na něj dám nadlak, mám ho do druhýho dne vždy oloupaný :( Což se mi u jiných laků nestává, ty mi vydrží i týden, tento nikdy, přitom stál třeba víc než jiné moje laky.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat