pátek 29. prosince 2017

Nejlepší produkty roku 2017

Pojďme ten rok uzavřít pozitivně. Při mém nekonečném kosmetickém bádání se mi letos podařilo objevit hned několik pokladů, které jsem si zamilovala a které dokázaly změnit mou kosmetickou rutinu k lepšímu. A bylo toho skutečně mnoho, až jsem nevěděla, co všechno vám tady ukázat. Nakonec jsem vybrala top 14 produktů, tak pojďme na to. 

J Beverly Hills vlasová péče

Tou nejvýraznější novinkou u mě byla značka J Beverly Hills a zároveň kouzelná kadeřnice Nikola, která mi po mých letech trápení ukázala, že i s mými vlasy se dá pracovat a během tohoto roku mé kadeře proměnila k nepoznání. Nikdy jsem nebyla se svými vlasy spokojená tak jako letos. J Beverly Hills pro mě ztělesňuje přesně to, co mé vlasy potřebují. Není to čistá příroda, takže vlasy nejsou tak hrubé a hnusné jako po čistě přírodních kouscích, zároveň tam však není suflát, a tak mě nesvědí pokožka hlavy. Produkty používám přesně rok, od loňského prosince a vlasy si stále nezvykly a produkty stále fungují. Ještě tu a tam pokouším něco nového, ale zařekla jsem se, že už to dělat nebudu a testovat budu už jen v rámci J Beverly Hills. Na fotce vidíte objemovou řadu, kterou jsem měla nejraději, ale teď má vlasy o něco delší a hustější a budu zkoušet něco trošku jiného, u značky ale rozhodně zůstanu. Po tom roce jde krásně vidět, že vlasy jsou spokojenější, silnější a na první pohled zdravější. A samozřejmě delší a hustější, ale to je zase jiný příběh, o kterém vám povím někdy v samostatném článku. Tak jako tak, J Beverly Hills je pro mě vlasová hvězda, a to nejen pro tento rok, ale také pro další léta. (RECENZE 1, RECENZE 2, RECENZE 3)

Kiehls oční krém a sérum


Další výraznou hvězdou pro mě byla značka Kiehls, kterou jsem si absolutně zamilovala a zkoušela ji po celý rok jak o život. Baví mě jejich přístup, štědrost ohledně vzorečků a samozřejmě i produkty samotné. Nejraději bych si koupila celý jejich obchod. Oblíbenců jsem našla mnoho, ale vybrala jsem pro vás top 2 produkty. 

Avokádový oční krém je jejich bestseller a učaroval i mně. Stihla jsem vypotřebovat dvě balení a třetí už čeká v šuplíčku. Je trochu hutnější, ale krásně se vstřebá a oční okolí je spokojené a hydratované. (RECENZE)

Mým dalším miláčkem je denní sérum, díky kterému je pleť doslova krásnější, sjednocenější, vypnutější a při každém nanášení makeupu jde poznat, že jsem ho předtím použila. Navíc ta lahvička nejde spotřebovat. (RECENZE)

Origins odličovací gel

Origins je další značka, která je mi hodně sympatická. Letos jsem však stihla vyzoušet jediný kousek. Musím to příští rok napravit. Tento odličovací gel mě neskutečně nadchl. Je velmi jemný, lehce mentolový, takže byl super na léto. Odličuje fantasticky a navíc skutečně vyrovnává potřeby pleti a při jeho používání se mi daleko méně leskla, a to i bez toho, aby byla zbytečně vysušená. Perfektní kousek. (RECENZE)

Loreal masky

Loreal dostal v předešlém článku docela na frak, ale byly tam i kousky, které se fakt povedly. Mezi ně rozhodně patři trio čisticích jílových masek. Jsou velmi příjemné, funkční a staly se mými nepostradatelnými pomocníky. Nejraději mám tu černou verzi, ta nejlépe čistí. Ale třeba taková oranžová v sobě má i zrníčka, takže mi hezky supluje peeling. (RECENZE)

Marilou Bio maska

Letos mě masky obecně hodně bavily, a perfektní je i ta od Marilou BIO. Je to k nevíře, ale zároveň čistí i hydratuje, navíc díky obsahu zrníček ještě i supluje peeling. Je to takový malý zázrak a když spěchám a potřebuji dát pleť rychle do kupy, tohle je fajn pomocník. (RECENZE)

Jo Malone vůně

Do nevšedních vůní Jo Malone jsem se zamilovala již loni na dovolené, a tak jsem byla moc ráda, když se letos rozšířily i u nás. Seženete je v Douglasu a světe div se, jsou tam levnější než na netu. Mou letní stálicí byla verze jasmínu a máty a je to kouzelná vůně. Velmi jednoduchá, svěží, ale zároveň neotřelá. Určitě to není můj poslední kousek od této značky. (RECENZE)

Urban Decay Smoky

Letos mě bavila především pečující kosmetika, a tak bylo docela těžké vybrat i nějaké dekorativní kousky. Pár miláčků jsem ale i tady objevila. Rozhodně si zde své místo zaslouží paletka Urban Decay Smoky. Je přesně tak úžasná, jak se o ní traduje. Stíny jsou perfektně pigmentované, dobře se nanáší a vypadají skvěle. Vůbec nelituji toho, že ji doma mám. (RECENZE)

Maybelline Baby Lips

Baby Lips jsou již tradičné mé guilty pleasure a nejinak je tomu i u letočních novinek Crayon. U jiných tyto balzám nezabodovaly, ale já je mám ráda. Nepoužívám tedy všechny barvy, ale pár z nich se stalo mými každodenními pomocníky. Baví mě jejich příjemná textura a v tomto případě i hezká pigmentace. (RECENZE)

Catrice makeup

Tohle je naopak naprostá letošní hvězda snad úplně u všech, a i já to můžu potvrdit. Makeup HD Liquid Coverage je prostě perfektní. Velmi dobře kryje, ale zároveň zůstává lehký, s pletí splyne, dobře drží. Prostě perfektní makeup. (RECENZE)

Maybelline korektor

Tohle byl naprosto nečekaný miláček. Od korektoru jsem nic moc nečekala, ale je skvělý a ihned vyšoupl všechny mé ostatní pomocníky. Velmi dobře kryje, nezalézá do vrásek a drží. Víc toho člověk od korektoru nepotřebuje. Snad jen, aby se u nás prodával ve více než dvou odstínech. (RECENZE)

Mac fixátor makeupu

Pověst tuto lahvičku předchází a zamilovala jsem si ji i já. Úplně bych tedy netvrdila, že to prodlužuje výdrž makeupu, ale baví mě ho používat, když potřebuji trošku stáhnout přepudrovaný obličej. A na co jsem si ho opravdu zamilovala, tak na mokré nanášení očních stínů. Nejenže jsou vždy perfektně pigmentované, ale především dokonale drží. Tato zázračná vodička dokáže zkrotit i ty nejvíc neposlušné stíny. (RECENZE)

Blistex balzám na rty

Balzámů na rty mně také prošlo rukama docela dost. Nejvíce mi ale učaroval Triple Butter od Blistexu. Krásně voní, hezky se nanáší a rty především hydratuje. Dokáže vyléčit i nějakou tu menší neplechu. Tohle se povedlo. (RECENZE)

Ryor peeling

Na závěr se mi sem zatoulala ještě jedna péče, a tou je peeling od Ryoru s vůní lemongrass. Peeling je naprosto úžasný. Krásně splní svoji funkci, ale k tomu navíc je naložený v oleji a pokožka je vždy hezky jemná a vláčná. Jako bonus to úžasně pozitivně voní. Opravdu jsem si používání tohoto peelingu vždy užila. (RECENZE)

Mám radost, když mi dělá kosmetika radost, a tady se to skutečně povedlo. Jsem zvědavá, co za nové poklady mi přinese následující rok.

Jaký svatý grál jste letos objevili vy?

11 komentářů:

  1. Ty masky od Lorealu vyzkouším a vlasové produkty mě zaujaly. Taky bych potřebovala nějakou spásu :D. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. oceňujem, že si do článku vybrala aj lacnejšie aj drahšie produkty :) UD paletka je mojim snom, a napríklad Kiehls sa už tiež chystám dlhšiu dobu navštíviť, ale až keď opadne tento nákupný ošiaľ :D
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Na masku Loreal mám zálusk už dlouho, budu ji muset vyzkoušet :) A parfém Jo Malone musím vyzkoušet, sice jsem teď dostala Angela, ale musím ho omrknout!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Camouflage makeup od Catrice jsem si taky oblíbila, stejně jako mám ráda Babylips. Ten balzámek od Blistex toužím vyzkoušet, ale momentálně mám takové zásoby, že moje svědomí mi prostě nedovolí si ho pořídit :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dva odstíny z těch Baby lips Crayon jsem si koupila a osobně z nich nadšená nejsem, z čeho jsem ale nadšená na nejvyšší možnou míru je make-up od Catrice. A těch objevů letos bylo daleko víc, napadá mně tělový peeling Cupuacu od Ziaji, transparetní pudr od Rimmelu..

    OdpovědětVymazat
  6. Loreal masku jsem si mega oblíbila černá je fakt dobra. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Mým svatým grálem za tento rok jsou rozhodně produkty Dermacol na celulitidu - vypínací gel na boky a hýždě k zeštíhlení a sprej na celulitidu. :) Budu o nich psát i samostatnou recenzi na blog. Taky BB Cream od Cien z Lidlu je moc fajn. :) Od Catrice zvažuju spíš tekutý korektor než makeup. Znovu jsem si četla tvou recenzi na pastelky na rty Maybelline a nevím, trochu nad tím uvažuju, líbí se mi ty růžové, ale já u tak výrazných barev preferuju spíš tuhé a matnější struktury rtěnek.

    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Za mě je to taky rozhodně make-up Catrice a z pečující kosmetiky celkově značka the Ordinary a Medik8.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahooj,
    od značky Kiehl´s jsem zatím žádný produkt nezkoušela, ale do budoucna chci určitě nějaký zkusit, protože si tuhle značku plno žen chválí. Jinak make-up od Catrice je fakt super.

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Šípkový krém od Dulcie, ružovů vodu, balzám na pery a krém na ruky od Sportique....toho by bolo :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat