pátek 22. prosince 2017

Krásné Vánoce!

Opět nám nastal ten kouzelný čas, kdy je potřeba se zastavit, na chvíli si odpočinout a užít si svátky v klidu v rodinném kruhu. Pro některé to možná zní jako scifi a dostihl je tradiční předvánoční stres, ale já doufám, že je vás takových co nejméně.


Já jsem to letos vzala z druhého konce a udělala si vánoční prázdniny už o týden dříve. Dárky zabaleny, dopékáme cukroví a po dlouhých týdnech jsem vypnula práci a snažím se odpočívat. Příští rok mě čekají nové pracovní výzvy, a tak je potřeba načerpat energii pro další životní výzvy.

Vám bych chtěla popřát to samé. Zkuste se na chvíli zastavit, pustit si koledy, uvařit svařák a dělat věci, na které jste dlouho neměli čas - přečíst si knížku, zahrát si s babičkou karty atd. A moje heslo letošních Vánoc? Přijde Ježíšek, ne kontrola z hygieny, tak neblbněte ani s tím úklidem. :-)


Krásné Vánoce, hodně rodinné pohody, dárečků a kouzelné atmosféry. A pokud si budete potřebovat chvíli odpočinout od pohádek, zastavte se určitě tady na blogu. Čeká vás tradiční série článků - co mi přinesl Ježíšek, nejlepší a nejhorší produkty za uplynulý rok a v procesu je také už moje oblíbená novoroční pozitivní recenze. 

Tak ještě jednou, krásné Vánoce!!!

7 komentářů: