pátek 3. října 2014

Mazací Ladybox

Po minulém fiasku jsem si říkala, že to tentokrát může být jenom lepší. A i když se vlastně nic zásadního nezměnilo, opět se nám tam protočily staré známé značky i produkty, tak to tentokrát lepší bylo. Minimálně se mi skvěle trefili do vkusu. 


Krabička opět klasická, za mě spokojenost. Tento měsíc není Ladybox příliš různorodý a najdete tam 4 mazadla, 1 sprchový gel a jeden kousek dekorativky. Tohle sice není příliš populární složení, ale já osobně ho miluji. Krémy všeho druhu zkouším nejraději a sprcháčem nejde nic zkazit, takže vlastně docela fajn. 

Tělové mléko Dermacol

Dermacol, jeden z velkých fanoušků Ladyboxu. :-) Takže, ne že bych z toho skákala radostí, Aroma Ritual známe všichni více než dobře, na druhou stranu, aspoň to jde využít. Pistácie jsou jedna z mých nejoblíbenějších parfemací. Zatím jsem mléko však schovala do zásob, časem na něj přijde řada.

Sumita jumbo tužka

Tužka je ve vnějším koutku

Největší trhák tohoto měsíce, značka Sumita. Osobně ji vůbec neznám. Tužka přišla v použitelném středně hnědém odstínu. Je hezky měkká, dobře se s ní maluje, jde rozetřít a s bází drží celý den. Takže vlastně úplná spokojenost. Nějak nevidím rozdíl mezí ní a podobnou tužkou z Avonu, o které jsem psala nedávno, ale určitě se mi ve sbírce neztratí. 

Sprchová pěna Rituals

Pěna je v boxu už snad potřetí. U Rituals asi nemají jiný typ produktu. :-) Ale tak zrovna takhle pěna je vážně super. Stačí lehké  zmáčknutí a máme jemnou nadýchanou pěnu. Bohužel tedy parfemace Yogi Flow není úplně můj šálek kávy. Přijde mi to spíše jako pánská dřevitá vůně. Ale použít se to dá, takže si ji nechám.

Barefoot SOS krém

Další nováček v boxu a díky bohu za něj. Nové značky se v Ladyboxu stávají spíše raritou. Krém by měl být přírodní (ale nikde jsem nedohledala složení) a určen je primárně na citlivou, suchou pleť se sklonem k červenání. Já jsem ho vymazala klasicky po koupeli na celé tělo (respektive část těla, přece jen to byl 5 ml pytlíček). Má to pekelnou parfemaci, prostě jako téměř všechny přírodní krémy - těžký bylinkový mix naložený v alkoholu. Jinak už mě ale mile překvapil. I když je hodně hutný, tak se krásně vstřebal a zanechal hodně jemnou pokožku. Sice nejsem cílová skupina a o velkém balení neuvažuji, ale jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet.

Lavera krém na ruce

Lavera po sto padesáté první. Jak já tuhle značku nemám ráda. Ačkoliv už toho bylo v boxech dost a dost, nikdy nic mě nenadchlo. I když paradoxně, pomerančový krém je na tom asi ze všeho nejlépe, co jsem kdy od lavery zkusila. Voní to stejně jako všechny lavera věci,ale je to lehce šmrncnuté pomerančem. Krém je hutnější, ale vstřebá se docela rychle, hydratace taktéž ujde. V kabelce se neztratí.

Pleťový krém Weleda

Na závěr jedna velká nuda. Pytlíčků z Weledy bylo v boxu mraky a kdybych ho našla na dně krabice jako bezvýznamný bonus, tak budíš, ale dát ho jako plnohodnotný šestý produkt? Jako jo, prý je to novinka, ale jinak je to prostě Weleda. Má to ostrou květinovo alkoholovou parfemaci, krém je dost hutný a byť je údajně denní, tak se pod makeupem hrozně loupe. Nebrat!

Závěr je asi takový, že objektivně se vůbec nic nezměnilo. Kupa starých značek, které už byly v boxu stokrát a nemají moc co nabídnout, plus tedy dva nováčci, aby se neřeklo. Na druhou stranu, subjektivně, byť mě nic vyloženě neuchvátilo, tak jsou to použitelné věci a kompletně všechny si je nechávám a spotřebuji sama. A to se moc často nestává, takže finálně za mě spokojenost.

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zastoupení Ladyboxu.

Co vy a školní Ladybox? Máte rádi mazadla nebo raději preferujete něco jiného?

11 komentářů:

  1. Opakovani znacek mi nevadi, alespon vyzkousim vice produktu jedne znacky. A tenhle box za me fajn, takze vse vyuziji.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tohle vypadá jako jeden z těch lepších boxů... ale jsem ráda, že jsem si ho už asi rok neobjednala... myslela jsem, že box má být právě o tom, objevit nové značky a produkty a LB je pořád to samé.... B.

    OdpovědětVymazat
  3. Nebudu chválit, není to opět žádná sláva. Jediné co sehnaly je tužka Sumita ( pochvala, já jsem si ji oblíbila) a ostatní už jako kdyby snad šli do drogerie a nakoupit zbytek, aby bylo do krabičky co dát + tedy recyklace Rituals. Co k tomu říct.

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě, že jsem neobjednala... Všechno je absolutně strašný!
    Sprcháče netřeba kupovat, LB vás zásobí vždy...
    Tužka by mi jako jediná lákala vyzkoušet...
    Krém na ruce, teda potěšil by mi spíš C&E...
    A tuto hrůzu završujou dva pytlíčky...

    Díky mojí intuici jsem nekoupila =o)

    OdpovědětVymazat
  5. Ah len Ladybox :D Zakazdym ked vidim unbox si poviem, ze toto ako fakt nemozu mysliet vazne. Ale oni to myslia vazne a dokonca kazdy mesiac!
    Keby niekoho zaujimalo, TU som pisala o MEMEBOXe - mojom azijskom krabickom objave. Nieco pre ludi, ktori sa neboja noviniek, prekvapeni a azijskej kozmetiky ^^
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem ho měla objednaný minule, tentokrát jsem si ho nekoupila. Musím říct, že mě zase tolik nezaujal, líbí se mi jen ta tužka.

    OdpovědětVymazat
  7. tento boxík se mi po dlouhé době moc líbí :) ale stejně pořád ještě nemám to nutkání ho znovu kupovat :)

    OdpovědětVymazat
  8. Box se mi líbí :), ale už z toho nejsem unešená jako na začátku, když jsem si ho sama 2x objednala
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. No popravdě se mi tento box velice líbí :) Všechno bych využila, ale podle mě jen tam nějak moc značek, které už tam kdysi byli :D :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Mě ladybox už moc nebere. Přijde mi, že se tam motá neustále stejné značky. Myslela jsem že je to o tom, že tam bude neustále něco nové, abychom se mohli inspirovat, ale přijde mi to fakt nuda jak si psala....
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  11. Doteraz som si žiadny box neobjednala, ale na blogoch rada "šmírujem" ich obsah a toto vydanie by mi ulahodilo. Využila by som všetko a ešte by som sa aj potešila :D

    OdpovědětVymazat