čtvrtek 16. října 2014

Lak na vlasy Garnier

Po delší době jsem se rozhodla sáhnout po jiném laku na vlasy, než mém oblíbenci od Schwarzkopf. Událo se to vlastně náhodou. Potřebovala jsem nutně nový lak, jenže Schwarzkopf zrovna nebyl v akci a kupovat ho za stovku, když každou chvíli stojí klidně 40 korun, se mi nechtělo. Tím spíš, když pátrání po nepoznaném je mojí vášní. A tak jsem sáhla po jiném kousku, který byl tehdy za směšnou slevovou cenu asi 20 Kč. 

Jedná se o Garnier Fructis Color Resist. Kromě ,,ultra strong" zpevnění označeném číslem 4, dále slibuje objem, ochranu barvy a vysoký lesk. Navíc obsahuje výtažek z bambusu.


Lak hezky ovocně voní. Vůně je totožná s šampóny Fructis, takže si ji jistě dokážete dobře představit. Líbí se mi rozprašovač, který stříká rovnoměrně a rozumné množství produktu. A tím jsme ukončili pozitiva a jdeme na ten zbytek.



Tento lak totiž neumí vůbec, ale vůbec nic. Občas ho podezírám z toho, že je v lahvičce jen navoněný vzduch. O nějaké fixaci nemůže být řeč. Nedělá to vůbec nic. Mám pocit, že i kdybych si nastříkala na hlavu půlku lahvičky, tak se nic nestane. Když si do vlasů sáhnete, tak nic necítíte. Jakoby tam lak nebyl. Takže jo, je fajn, že vlasy neslepuje, nezatěžuje, nedělá z nich neforemnou helmu, a to i tehdy, pokud laku nastříkáte fakt hodně. Jenže by to chtělo aspoň nějakou tu fixaci neposlušných vlasů, ale ta se jednoduše nekoná.

Stejně tak jsem si nevšimla, že by lak něco zmohl s objemem. Nějaké to rozzáření barvy dejme tomu, ale nic, co by stálo za řeč.


Zkrátka a jasně, tato věc nefunguje tak jak má. S účesem to neudělá vůbec nic a jediné, co se stane, tak si zamoříte koupelnu ovocným odérem. Ani za ty směšné peníze to nestojí a určitě vám ho nedoporučím.

Lak seženete ve všech drogeriích a hypermarketech.

Zkoušeli jste někdy lak na vlasy od Garnier? Jaké s ním máte zkušenosti?

7 komentářů:

  1. Já momentálně používám lak na vlasy od Garnier, vypadá stejně jako ten tvůj akorát má zelený obal a je skvělý, moc hezky fixuje a neslepuje. Ten tvůj byl asi nějaký vadný kus, když stál jen 20 Kč :D :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to normálně v akci, tak nepředpokládám, že to byl vadný kus, ale vypadá to, že ten zelený bude asi lepší, na ten jsem slyšela chválu.

      Vymazat
  2. Tak to je škoda, že nefunguje, já jsem žádné laky od Garnieru nezkoušela :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. já mám od Garnieru nějaký zelený (teď ale vůbec netuším jaká je to řada) a ten je super :)

    OdpovědětVymazat
  4. já mám ty Fructis docela ráda, teď mám nějaký na lesk a vyhovuje mi, drží tak akorát, neudělá helmu a hezky voní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdá se mi že už Garnier už není tak lepší jako kdysi byl :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat