neděle 5. října 2014

Americký wishlist

Dle nadpisu se sice může zdát, že se chystám do dalekých končin, žel není tomu tak. I když jednou na to také snad našetřím. Prozatím se musím uskrovnit kouskem místa v kamarádčině kufru, která je ochotna dovést mi nějaké kosmetické kousky, po kterých mé srdce touží. 

Nebylo to jednoduché sestavit seznam. Chtěla bych toho samozřejmě hrozně moc. Jenže u spousty věcí je lepší si je radši osahat osobně, což v tomto případě není možné. A stejně tak je nutné přihlédnout ke kapacitě kufru, který zdaleka není určen jen pro mě a hlavně mé peněžence, která celou tuhle srandu bude financovat. Nakonec jsem však vybrala TOP 7 kousků, za které bych byla moc ráda. Jak to nakonec celé dopadne, to se necháme společně překvapit, ale jestli se za pár týdnů shledám alespoň s jednou z těchto věcí, budu ráda.


1) Lorac Pro paletka očních stínů -  po které toužím ze všeho nejvíc. Přijde mi barevně dokonalá a v mých očích předčí i slavné Naked. Navíc se v Evropě nedá sehnat a nechat si ji posílat z USA z ní děla už dost drahý špás. Tak uvidíme, jestli se spolu shledáme. 

2) Hourglass tvářenka -  která je jednoduše nádherná. Původně jsem chtěla jejich slavné pudry, ale za tvářenku jsem přece jen ochotnější utratit větší sumu. Trošku jsem bojovala s výběrem odstínu, ale nakonec jsem se rozhodla netroškařit a vybrala jeden z těch výraznějších.

3) Nars korektor - Největší korektorová hvězda, kterou chci už dlouho zkusit, ale u nás se ten nejsvětlejší odstín neprodává, takže jsem měla dosud smůlu. Třeba to vyjde tentokrát.

4) Maybelline korektor - Další z korektorů, které vidíte na každém druhém zahraničním tutoriálů a do našich drogerií se mu pořád nechce. Trošku tam bojuji s výběrem odstínu, ale nechám na konečném úsudku kamarádky, jestli tam bude i něco pro mě.

5) Maybelline Colour Elixir - Velmi chválené hydratační lesky, které dosud nevstoupily na evropský kontinent. Prodávají se v tolika barvách, že nechám raději náhodě, který bude ten můj.

6) Wet n Wild paletka - Bez té by to samozřejmě nešlo. Váhám mezi dvěma verzemi, ale tak jako tak, chtěla bych něco do šeda, protože hnědých paletek začínám mít doma více než je zdrávo.

7) EOS balzám - Co jiného přivést z Ameriky za kosmetický suvenýr, než právě tohle. Výběr parfemace opět nechám náhodě.

A co dál? Mít neomezený prostor a finance, brala bych toho samozřejmě více. Přemýšlela jsem třeba o makeupu a řasence Tarte, antibakteriálních gelech Bath and Body Works, řasence Physicians Formula, Revlon Lip Butter, antiperspirantu Secret, voscích Yankee Candle a mnoho dalšího. Ale to musí počkat, až si pro ně jednou zajedu osobně.

Máte ještě nějaký tip, co bych si určitě měla nechat přivést?

27 komentářů:

  1. Hourgas tvářenky a hlavně rozjasňovače mě také moc lákají:) Vybrala jsi dobře, já bych možná ještě uvažovala nad Too Faced :)

    OdpovědětVymazat
  2. No můžu ti říct, že bych brala úplně všechno! :) Od Hourglas bych brala spíš nějaký ten jejich rozjasňující pudr. :)

    OdpovědětVymazat
  3. v olomouci v ostruznicke je obchudek yankee candle a majitam docela velky vyber

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem myslela vůně, které jsou dostupné jen v USA.

      Vymazat
  4. Maybelline lesky sa predavaju v uk.

    OdpovědětVymazat
  5. tak tvůj wishlist bych brala taky, jen korektor od maybelline mám z Anglie a zase taková bomba to není :)

    OdpovědětVymazat
  6. Paletku bych taky bralaaaaaaa :) no a eos se chystám vyzkoušet už dlouho :-D

    OdpovědětVymazat
  7. tak tu paletku bych si nechala líbit :)) ta vypadá úžasně :))

    OdpovědětVymazat
  8. Korektor i lesky Maybelline som pred pár týždňami objavila v Nemecku. Ten lesk som hrozne chcela, ale nakoniec som si uvedomila, že si radšej priplatím s kúpim ďalši Melted rúž, ktorý je dokonalý. Z tvojho wishlistu by som brala urcite Hourglas a Lorac. Prajem ti, nech sa z týchto krásavcov čoskoro vytešuješ :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten Maybelline korektor je nejlepší, lepší než ten Nars! Psala jsem o něm i na blogu :)

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to už se těším na dojmy, až Ti kamarádka ty kosmetické radosti přiveze :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Lorac Pro chci taky hrozně moc! Jinak EOS jsem měla několikrát, a jako balení pěkné, ale jinak nic moc. Já bych spíš vzala něco od Physicians Formula, Wet n' Wild mají třeba i super rtěnky nebo laky na nehty, taky neutrogena má super dekorativku, která se dá sehnat v USA.. Potom určitě Bath and Body Works, je to levné a mají tam furt akce, a třeba tvářenky od Tart jsou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tipy, možná ještě něco na seznam připíšu.

      Vymazat
  12. Lorac se dá sehnat na ebay, peťa ho odsaď má :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenže z ebay už musíš platit i clo, takhle to bude levněji.

      Vymazat
  13. Maybelline lesk je k sehnání v UK, včera jsem se na něj koukala v Superdrug Store. EOS je skvělá volba! Dělala jsem na něj recenzi :)
    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Chci ti jen rict, ze kdybys chtela, tak wet and wild paletky maji v Nemecku - muzes si je osahat a tak.. Ja si diky vyzkouseni zadnou nekoupila, nesedly mi. Jestli ale vyjdou levnejsi nez v usa, to nevim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem vůbec nevěděla. Děkuji za informaci. Zatím se do Německa nechystám, ale aspoň budu vědět, že tam na ně také můžu narazit.

      Vymazat
    2. Nemas vubec zac. Ja je nasla v jedna vetsi drogerii v ramci supermarketu, ne v zadnem DM ani Rossmanovi, meli fakt vyber. A bydlime v mensim meste, vubec ne ve velkem, takze bych rekla, ze na ne narazis ruzne.

      Vymazat
  15. Hourglass mě také láká, hlavně rozjasňovače :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já nechápu, co všichni mají na tom EOS.... ten tvar mi příjde úplně naprd. No ale jinak bych si taky vybrala, konkrétně paletku LORAK bych fakt brala :-) Tak ať se k Tobě dostane.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že EOS je prostě takový ten typický mýty opředený produkt a všichni ho chtějí proto,že se o něm pořád mluví.

      Vymazat
  17. Já si z ameriky přivezla taky Wet nWild paletku (dobrá volba :)) a EOS (stojí dva dolary a je to taková nutnost, ale jinak stojí docela za houby :D). Z Physician Formula mě nic nezaujalo. Ale doporučuju něco od MACu, stojí to skoro o půlku míň něž u nás a na společenské akce už nenosím jinou rtěnku než Rooby Woo :)
    Za pět dní jedu do Hong Kongu, tak jsem zvědavá, co ulovím tam :D
    janulainmanila.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten EOS beru jako takovou srandu a právě proto se mi za něj nikdy nechtěly dávat na českých eshopech dvě stovky. Ale za dva dolary i kdybych ho měla jen na výstavku. :-) PF jsem nejdříve také chtěla, ale nic mě vyloženě nezaujalo. Mám doma paletku stínů a nic moc.

      Vymazat