pondělí 13. října 2014

Lak na nehty Collistar

Lak na nehty Collistar byl jedním z největších kosmetických taháků při dnech Marianne. Čekal na vás při nákupu v parfumerii Douglas. Barev nabízeli několik, ale v momentě, kdy jsem se tam nacházela já, měli už jen dva odstíny. Po krátkém zvážení jsem sáhla po svítivé růžové, která pro mě není až tak typická, ale skamarádily jsme se.


Lak vlastním v odstínu 549 Rosa Graziosa. Na nehtech je to krásně sytá růžová, občas se může zdát, že je až neonová. Není to barva pro každou příležitost, ale pokud člověk potřebuje rozzářit den, tento lak to zaručeně umí.

Docela jsem byla zvědavá na jeho vlastnosti. Drahým lakům příliš neholduji. Ani ne tak vůli ceně samotné, ale díky mnohačetným špatným zkušenostem. Aneb nejhorší laky co znám, jsou od China Glaze a OPI se mi loupe do druhého dne. Po prvním otevření laku Collistar mě taktéž chytla panika, ale naštěstí to vůbec není zlé.

Důvodem mého znechucení byl štěteček. Je to hrozně rozčepýřené, na konci výrazně rozšířené a vůbec to nedrží tvar. To, že je štěteček z laku za dvě stovky?! Nakonec to s ním není tak černé a lak se aplikuje tak nějak průměrně. Znám i pohodlnější lakování, ale i to horší.


Konzistence laku je tekutější, ale kryje rovnoměrně a docela obstojný je hned v první vrstvě. K doladění detailů je však lepší aplikovat vrstvy dvě. Schnutí je opět spíše průměrné. Minimálně hodinku doporučuji dávat si pozor.


Lak Collistar schne do vysokého lesku a navozuje dojem až umělých nehtů. Ten povrch je prostě jakoby pevnější, hladší, zářivější. Tady skutečně vidím rozdíl od levnějších laků. Stěžovat si nemůžu ani na výdrž, ta mi přijde lehounce nadprůměrná. Hezký vydrží tři až čtyři dny, poté se začíná lehce olupovat. Na výrazný lak je to slušné skóre.



S lakem jsem celkově spokojená a jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela. Lakování a schnutí je sice zcela průměrné, ale líbí se mi nevšední finiš, který vytváří a uspokojivá výdrž. Pokud vám není líto dát 200 Kč za lak na nehty, určitě ho můžu doporučit k vyzkoušení. 

Laky na nehty Collistar seženete v parfumerii Douglas.

Znáte kosmetiku Collistar? Zkoušeli jste od nich něco?

10 komentářů:

  1. Ja mam tiez tento lak len v inom odtieni a kedze som nedockava, tak som po nalakovani chcela nan dat Sally Hansen rychloschnuci topcoat (ten v cervenej flasticke) a....topcoat pri nanasani doslova stiahol collistar z nechtu a proste sa to cele pokazilo :D co sa mi nikdy predtym nestalo a pritom som SH pouzivala aj na uplne mokry lak :D
    Takze tu len sedi na policke a ja sa nan mracim :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je peknučký, už mám týchto odtieňov desiatky tak musím odolať :D

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám. Lak má pěkný obal i barvu :) ale ten štěteček se teda nepovedl
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam dva Collistare a som dost spokojna, Vdaka gelovej konzistencii sa dobre lakuje a povrch nalakovaneho nechtu je pekne lesklya hladky. Aj to schne celkom dobre, aj vydrz da take tie 4 dni v pohode..uvazujem, ze si casom este nejake kupim :P Mam opat lakovacie obdobie :D
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  5. Ten odstín vypadá skvěle! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho taky a jsem docela spokojená :).

    OdpovědětVymazat
  7. od této značky ještě láček nemám, ale odstín vypadá moc hezky, takové mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  8. od značky mám bronzer,kterž naprosto miluju, jestlí se k této italské ještě někdy dostanu určitě si něco koupím

    OdpovědětVymazat
  9. kozmetiku poznám, lak skúšala mama v parfumérke a aj keď ho mala len na jednom nechte bola prekvapená, že celkom dobre pár dní vydržal:)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat