pátek 10. října 2014

Mléko na žíly tetesept

Dnes to bude o trošku netradičním kosmetickém kousku, a to mléku na žíly. Nateklé nohy mě trápí dlouhodobě a práce, kde stojím klidně i celých dvanáct hodin, tomu příliš nepomáhá. Samozřejmě vím, že mě v tomto případě nespasí jen kosmetika, ale na druhou stranu, proč ji k pomoci alespoň nepřizvat. 



Toto mléko mělo u mě velmi těžkou startovací pozici. Já totiž osvědčeného pomocníka na nateklé nohy již dávno mám. Je to úžasný mátový gel od Ryor, o kterém bude v článku ještě několikrát zmínka, protože jsem je logicky srovnávala a nakonec i kombinovala. Nicméně, mléko od tetesept se rozhodně neztratilo a také odvedlo svoji práci.


Konzistenčně je to skutečně lehké mléko, které se lehce roztírá a velmi rychle se vstřebá. To opravdu oceňuji, protože není problém jak ráno, namazat se a do minuty oblékat kalhoty, tak i večer, kdy se namažu a ihned jdu spát. Barevně je lehce narůžovělé a voní jako víno. Což se dá předpokládat, když je tam výtažek z vinných listů, ale je to na kosmetiku docela zvláštní parfemace, o tom žádná. :-) Ale na nohy mi to vůbec nevadí. 

Mléko lehoučce chladí, ale opravdu jen tak neznatelně. U Ryor jsem zvyklá, že mám nohy během chvíle úplně ,,odmražené", tetespet je v tomhle ohledu daleko decentnější. Má to svá pro i proti. Když mě nohy opravdu bolí, tak mi Ryor více pomůže. Na druhou stranu, Ryor chladí i několik hodin a namazat si ho třeba ráno a vyrazit do chladného dne, není nic příjemného. A právě proto jsem si zamilovala kombinaci obou přípravků.


První měsíc jsem pravidelně ráno i večer používala právě tetespet, abych ověřila jeho účinky. Druhý měsíc jsem ho již kombinovala s Ryorem. Večer, pokud jsem se vrátila z práce, použila jsem Ryor. Každý den ráno a ve dnech, kdy jsem doma, tak i večer, používám tetesept. Ryor je jedndouše lepší jako první pomoc a jeho efek je okamžitě viditelný. tetesept je dobrý na takovou pravidelnou ,,údržbu". Lehounce ochladí a věřím, že z dlouhodobějšího hlediska mírní otoky. 


Celkově jsem s mlékem tetesetp spokojená. Nesmíte od něj čekat zázraky. Samozřejmě to není tak, že když ho budete používat, že všechny žilky se zacelí a že vám nohy už nikdy nenatečou. Já ho beru jako takovou bonusovou péči a věřím, že při dlouhodobějším používání dokáže mírnit nepříznivé příznaky. Uživatelsky je velmi příjemný, není drahý, navíc mě baví pořád na sebe něco mazat, takže já ho určitě budu používat i nadále a jelikož mi aktuální balení dochází, brzy si skočím pro druhé. 

Jeho nákup nechám na vašem uvážení, pokud vás však také trápí nateklé nohy, berte to jako zajímavý tip, jak tyto příznaky aspoň trochu omezit.

Toto mléko seženete v drogerii DM za cca 80 Kč.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení tetesept.

Používáte něco od značky tetesept?

6 komentářů:

  1. Kúpila by som ho ale nie pre seba, snád ako darček :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten by se mi i šikl :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ulitavam na jejich sprchovych gelech, ktere nadherne voni.

    OdpovědětVymazat
  4. O značce slyším poprvé, jsem ráda, že mě nateklé nohy zatím netrápí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat