pondělí 27. října 2014

Party řasenka Dermacol

Dermacol před nedávnem přišel s novou řasenku. Ty mám od Dermacol obecně ráda, ale do zkoušení Party Mania se mi vůbec nechtělo. Jsem milovníkem ,,divných" kartáčků a čím větší anomálii jsou schopni výrobci vymyslet, tím jsem spokojenější. Party Mania oproti tomu nabízí tu nejobyčejnější možnou variantu. O to víc jsem byla překvapená, že i takový kartáček dokáže vykouzlit hezké řasy.


Party Mania slibuje expresní objem a celkově výrazné nalíčení řas. Jak už jsem psala výše, kartáček je naprosto klasický. Normální štětinky, všechny stejně dlouhé, pravidelně seskládané, kartáček se pouze u špičky lehounce zužuje, to je vše. Sama nejsem příznivcem těchto kartáčků, protože obecně dodávají jen a pouze trochu objemu a často řasy i slepují. Nevím, jak se to Dermacolu povedlo, ale tento obyčejný kartáček ve finále docela umí zajistit hezky nalíčené řasy.


Barvy na kartáčku zůstává tak akorát a řasy se s tím dobře malují, nejsou slepené, neulpívá na nich moc barvy a v klidu můžete vrstvit a pročesávat. 

Zahuštění je podle mě tak průměrné. Respektive pro mé vcelku husté řasy je to naprosto dostačující, ale myslím si, že majitelky řidších řas by asi už tolik spokojené nebyly. Beru to podle toho, že skutečně objemový řasenky, které dámy s řídkými řasy chválí, mně osobně vůbec nevyhovují a hrozně mi řasy slepují. Řasenka asi ze všeho nejlépe zvládá prodloužení, které je skutečně výrazné. Natočit řasy už moc nezvládne, ale to mě tolik netrápí, to už zvládnou kleštičky. Důležité je, že řasenka řasy nezatěžuje a když je kleštičkami natočím, efekt vydrží i pod nánosem řasenky. 

Pochválit musím výdrž. Řasenka na oku jednoduše drží, zvládne dlouhý pracovní den, letmý deštík i nějaké to zaslzení. Neopadává, nežmolkuje, nerozpíjí se.

bez kleštiček

s kleštičkami

Řasenka to u mě měla těžké, protože mi není sympatický kartáček, plus jsem před ní používala naprosto úžasnou řasenku Loreal, ale musím říct, že nakonec obstála. Když ji srovnám se všemi řasenkami, co jsem kdy zkoušela, tak je to takový lehčí nadprůměr. Řasy jsou zahuštěné, prodloužené a natočení zvládnou kleštičky. S řasenkou se velmi dobře pracuje, řasy neslepuje ani v několika vrstvách a hlavně výborně drží. Pokud vás řasenka zaujala, určitě vám ji můžu doporučit.


Seženete ji ve všech drogeriích cca za 170 Kč.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji PR Dermacol.

7 komentářů:

  1. Už jsem o ní četla více článků a samé dost pozitivní věci :) tak to je super tip
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol riasenky mám rada, rýchlo nevysychajú a sú kvalitné, takže super:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já zase mám ráda klasické kartáčky, s nějakými "inovativními" bych se asi zbláznila a taky nesnáším umělé kartáčky. Ale někde jsem o této řasence četla, že je moc "suchá" a blbě se odličuje, ale to si možná pletu s jinými.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že řasenka není ,,mokrá" a neulpívá na kartáčku té barvy moc. mně to docela vyhovuje, ale kdo má rád mokřejší texturu, asi mu to tady bude chybět. ale s odlíčením problém nemám, jde dolů hezky.

      Vymazat
    2. Tak by mi mohla vyhovovat, nemusí být "mokrá" (navíc ty mokré mají větší tendenci dělat šmouhy), hlavně, aby se dobře odličovala.

      Vymazat
  4. škoda, že mám zrovna hodně řasenek, tuto bych chtěla zkusit :))

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat