středa 29. října 2014

Nová vůně Christiny Aguilery

Jistě si pamatujete na loňskou nálož parfému Christiny Aguilera. Unforgettable na sebe doslova nenechala zapomenout a hlavně byla úžasná. Její zbyteček si šetřím dodnes, ale stejně jako každý podzim, Christina vydává další parfém a tentokrát si posvítíme na něj.

Obecně parfémy Christiny Aguilery miluji a sleduji je již od jejich počátků, stejně tak jsem drtivou většinu z nich měla. Konkrétněji jsem se o nich rozepisovala loni v tomto článku.

Na letošní novinku jsem se tedy velmi těšila a byla jsem štěstím bez sebe, když mi byla nabídnuta k recenzi.


Hlava
bergamot, růžový pepř, liči, hruška
Srdce
listy fialky, růže, magnolie, zimolez
Základ
santalové dřevo, ambra, fazole tonka, pižmo

Už podle složení to byl docela risk. Je to přesně tak půl na půl. Ingredience, které mám ráda a které mi nesedí. Záleželo už jen na tom, které budou hrát prim. 

Nebudu to dále prodlužovat, tahle vůně je pro mě neuvěřitelným zklamáním. Pro mě osobně je to asi nejhorší vůně, kterou Christina vytvořila. Je těžká a především nezajímavá. Nedokáži z ní vyčíst nic konkrétního. Kdybyste mi zakryli seznam ingrediencí, můj nos tam neobjeví žádnou z nich. V úvodu je to neutrálně ovocně sladké. Poté to přechází to těžkých květin a končí v ještě těžším typicky drogérkovském ocásku. 


Christina tento kousek pojmenovala Woman a když zavřu oči a pokouším se onu Ženu představit, tak vidím korpulentní dámu v letech. Rozhodně ne sexy třicítku, jakou je samotná Christina a už vůbec parfém nesedí mně. Jestli bych ji mohla přece jen někomu doporučit, tak o ní můžete popřemýšlet jako o dárku k Vánocům pro babičku. Hezký zlatý flakónek, těžká sladká vůně, které nijak nevybočuje z řady drogérkových parfémů. Nelze šlápnout vedle...

Loni jsem svůj článek shrnovala slovy, že vůně Christiny Aguilery miluji, ale že mají jedinou vadu - vůbec nevydrží. Letošní parfém Woman tohle všechno otočil vzhůru nohama. Vůbec se mi nelíbí, ale zato drží. Úplně celý den sice nedá, ale do pozdního odpoledne s vámi pobude téměř určitě.  

Parfémy jsou individuálnější než jakákoliv jiná kosmetika, takže je dost dobře možné, že si Woman své fanoušky najde. Pro mě osobně ale vybočuje z řady parfémů Christiny Aguilery, které, byť byly odlišné, tak je vždy něco spojovalo. Woman mi k nim nesedí, takže pokud jste také fanoušky vůní Christiny, obávám se, že vás letošní novinka neosloví.


Vůni zakoupíte v síti drogerií, případně na internetu. Cena je tradičně astronomická (30 ml - 660 Kč, 50ml - 810 Kč), takže pokud po ní toužíte, vyhlížejte slevy. 

Za poskytnutí vůně k recenzi děkuji Prestige Products.

Už jste Woman potkali v drogerii? Zkoušeli jste ji?

7 komentářů:

  1. Vôňe CH.A. milujem, tak musím si ísť k tejto privoňať do parfumerky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Flakonek je krasny, ale tezke vune nemam rada, takze by mi asi nesedla, i kdyz sladke jo.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem se po ní v DM koukala a nezahlídla, tak doufám, že na ni, co nejdříve narazím, abych mohla očichat :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se hlásím, jakožto milovnice vůní od Kristýnky:) Budu muset očuchat..;)

    OdpovědětVymazat
  5. budu ji muset očichat, ta předchozí mi velmi voní :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tu bych chtela tak uvidite 😊
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já znám asi jen ten první, Inspire, By Night a Secret Potion. Nejvíce mi voněla Inspire, sice mnohým to připomíná vůnižvýkačky nebo lízátka, ale mně hodně voní. By Night považuju za vůni spíš pro starší ženy, i když vyloženě špatná není a Secret potion už si nepamatuju, asi se mi nelíbila.

    OdpovědětVymazat