středa 24. dubna 2013

Limitované edice Essence a Catrice

Jaro je tady, léto se pomalu ale jistě blíží a s tím i nové limitované edice. Už dlouho jsem si z limitek nic nekoupila, tak je možná čas to napravit. Sháněla jsem sice tvářenky jak z aktuální limitky Essence Floral Grunde, tak Catrice Candy Shock, ale neměla jsem štěstí a všude už byly vyprodané. Tak snad někdy příště.


Essence Guerilla Gardening


Jarní rozzářená limitka. Na FB stránkách Essence psali, že limitka se u nás objeví v červnu v drogeriích  DM. Sama sice miluji zelenou, ale přiznám se, že nic konkrétního jsem si v této limitce nevybrala. Možná ten světle zelený lak, ale podobnou barvu už mám vyhlídnutou jinde. Pěknou barvu mají i ty zelené stíny, ale v tomhle směru já Essence moc nevěřím. Největším tahákem bude asi pudr na nehty, ale já jsem v tomhle klasik a veškeré perličky, pudry, pískový efekt na nehty mě nechávají chladnou.

Essence high heel mania

O této limitce se u nás zatím nepíše, ale třeba k nám někdy v létě dorazí. Je celá zaměřena na péči o nohy. Opět jsem si nějak nevybrala. Docela mě mrzí, že je třeba nenapadlo vyrobit krém na nohy. Jestli by byl obdobně skvělý jako ten na ruce, byl by to určitě hit a jistě mnohem praktičtější věc, než tetování ve tvaru botiček.  I když pravda, nějaké ty vložky do bot by nemusely být k zahození.

Catrice Geometrix

Tuhle limitku sem dávám jen tak pro zajímavost, s největší pravděpodobností nás totiž mine. V zahraničí už je dostupná a je to limitka pro duben a květen. České stránky Catrice ale stále propagují dávno vyprodaný Candy Shock a jako budoucí limitku už mají uvedenou jinou (viz níže). Opět mi to nijak nevadí. Barvy jsou na můj vkus moc ostré a výrazné. Ale klidně bych sáhla po pudru i matujicích papírcích.

Catrice Hip Trip

A konečně něco, na co se opravdu těším. Limitka Catrice inspirována letními festivaly. Já sice fanouškem festivalů nejsem, ale tahle limitka se vážně povedla. U nás by se měla prodávat v květnu a červnu. Zaujaly mne barvy na rty, které nápadně připomínají lip butters nebo aktuální balzámo rtěnky od Maybelline. Z této limitky bych ráda sáhla i po zeleném a nejtmavším růžovém laku. A možná bych přemýšlela i o paletce stínů. Sice mi tam vadí ta modrá, ale zbytek barev by mi vyhovoval. 

Na kterou z limitek se nejvíce těšíte vy?

16 komentářů:

  1. mě z těch limitek nezaujalo vůbec nic :/ ale barvičky to jsou opravdu krásné

    OdpovědětVymazat
  2. Já se na obě těším, zvlášť na laky od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já stejně zase žádnou nikde nepotkám :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Já uvidím, kterou z nich vůbec naživo potkám... :)
    Docela by se mi líbila ta poslední Catrice, ale u nás ji určitě čekat nemůžu, tak uvidím, zda ji potkám třeba jinde... :)

    OdpovědětVymazat
  5. O tom Hip trip premyslam uplne rovnako :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ach jo, škoda, že tahle limitka Catrice nedorazí, nechápu, co s tím pořád dělají :D.líbily by se mi některé odstíny laků...

    OdpovědětVymazat
  7. Děvčata - kdyby někdo chtěl tvářenku od Catrice (Candy Shock) - mohu nabídnout vlastní. Koupila jsem si ji minulý týden - ale bohužel!!!!!!! mi ta barva prostě nesedí :(

    odjogurtukelimek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se nejvíc líbí Hip Trip, tam bych si nejradši pořídila všechno :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se líbí ty essence kolekce, ale barvy jsou o úplně mimo mou typologii. Mnohem víc by ke mně šly ty z edice od Cartrice, která k nám nedorazí...:-(

    OdpovědětVymazat
  10. Hrozně se mi líbili ty hnědé stíny od Essence, ale nějako se mi tahle edice vyhnula:D

    OdpovědětVymazat
  11. Essence limitky mě moc nezaujaly.. ale ty Catrice, achjo.. proč jen u nás není k dostání:( je to opravdu jak naschvál :D

    OdpovědětVymazat
  12. Z Gerilly bych chtěla ty gumičky, zelený lak a uvidím jestli i ten gel na obočí. Z té druhé tak leda ty ochranné vložky do bot.
    Catrice jde tak nějak mimo mě, tak že tam bych brala max. ty obaly na pasy :-)

    OdpovědětVymazat
  13. CHci vyzkoušet ten Essence "trávník" na nehty :)) Možná i matující papírky a nějaký lak z kolekce Hit Trip.

    OdpovědětVymazat
  14. Já si od Essence určitě zajdu pro tu růžovou tvářenku:)

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji vám za komentáře, uvidíme, co k nám nakonec dorazí.

    OdpovědětVymazat
  16. U nás už tady ty limitky jsou a pro mě tedy nic moc. Ten pudr na nehty je materiálově asi to samé jako bílý prášek na objem řas, také od essence.

    OdpovědětVymazat