pondělí 7. ledna 2019

První letošní novinky

Vánoce i výprodeje jsou za námi, tak je nejvyšší čas se poohlédnout po nějakých těch novinkách. Není jich moc a jsou to spíše věci, co se tak nenápadně objevily vesměs ještě v prosinci nebo, co nás brzy čekají. Ta hlavní novinková vlna připluje až spolu s jarem, ale i nyní by se něco zajímavého našlo, tak jdeme na to. 

Urban Decay Naked Reloaded

Urban Decay Naked začíná s novým rokem psát svoji další kapitolu. Připravuje paletku Reloaded. Zatím existuje jen pár náhledů od šťastlivců, co ji již mají, ale věřím tomu, že je v naších Sephorách nejpozději do Valentýna. Co na ni říkáte? Mně se nejdřív nelíbila vůbec, ale čím víc se na ni dívám, tím víc mi přijde použitelnější. Byť na můj vkus pořád stále dost teplá. Potřebuji ji vidět naživo, pak uvidím. 

Kiehls olej na rty

Zůstaňme ještě chvíli u luxusnější kosmetiky. Zajímavou novinku chystá i můj oblíbený Kiehls. A to olejové balzámy na rty. Jeden průhledný a čtyři barevné. Obsahují kokosový a moringový olej a extrakt z barbadoské třešně. Cena tradičně vyšší, 520 Kč, ale myslím, že jeden potřebuji. Dostupné budou od února. 

Maybelline rtěnky


Rtěnky Maybelline patří k mým nejoblíbenějším, a tak mě rozhodně nemůže minout nové kolekce Sensational s podtitulem Mad for all. U nás je seženete v 6 odstínech s různými finiši. A jak už název napovídá, slušet by měly každému. Už nějaký týden jsou v našich drogeriích, tak na ně mrkněte. 

Loreal matná rtěnka

Ještě o fous lepší produkty na rty má poté Loreal, a tak jsem nemohla minout čerstvou novinku v podobě tekuté rtěnky Matte Color Ink. Zatím je jen pár náhledů ze zahraničí, ale já věřím, že se jí dočkáme brzy i u nás. 

Gabriella Salvete



V poslední době se hodně probudila také Gabriella Salvete. Již před Vánoci jsme mohli obdivovat velké paletky stínů, rozjasňovače, tvářenky či lesky na rty. Mnohé věci mé kolegyně již testovaly a chválily. Samotnou mě nejvíc lákají lesky a poté nejčerstvější novinka v podobě tužek a gelů na obočí, ty musím vyzkoušet určitě. 

Dermacol


Co by to bylo za tipy bez novinek Dermacol. Ten nabízí nové hydratační rtěnky, a to rovnou ve 17 odstínech. Ještě jsem je v drogeriích neviděla, ale těším se na ně, rtěnky Dermacol vždy uměl. K tomu se navíc přidává i korektor na kruhy pod očima, ve třech odstínech. Všechny produkty shodně vyjdou na 149 Kč. 

Benefit linky

Horkou novinkou v Sephoře jsou tekuté linky od Benefitu. Jsem na ně zvědavá a docela mě lákají k vyzkoušení. Dobrých linek není nikdy dost. 

Ryor

Dlouho jsem si neprohlížela novinky Ryor a bylo to škoda, mají hned několik zajímavých novinek. Například tělová řada s japonskou třešní. Jejich peelingy jsou výborné! Nebo séra s magnólií a mechem. A úplně nejvíc zvědavá jsem na osvěžující mlhu s kyselinou hyaluronovou. To hned jak někde uvidím, tak kupuji. 

Já myslím, že by nám to pro tuhle chvíli stačilo. Já si svůj wishlist docela zaplnila, co vy? A to cítím v kostech, že ty největší novinky letošního roku se teprve chystají. 

10 komentářů:

  1. Paletku 16ti očních stínů GS už jsem ulovila a musím říct, že za mně pecka:-) Určitě ještě nějaké nové produkty od téhle značky budu chtít. Rtěnek mám víc než dost, nové bych kupovat neměla, ale jak ty od Maybelline, tak Dermacolu vypadají lakavě, nejsem si jistá, jestli odolám:-) A zaujaly mně i novinky Ryor:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Z tvého výčtu mě zaujala tvářenková paletka od GS, už ji mají? Rtěnky od maybelline jsem viděla už před Vánoci v DM, pak jsem po nich koukala v německém Rossmannu a DM a tam vůbec nebyly.. Líbí se mi hned ten 2. a 3. odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu tvářenkovou paletku jsem zatím neviděla, ale nebyla jsem teď pár dní v drogerii, tak třeba už se to změnilo nebo určitě bude brzy, když už ji takto propagují.

      Vymazat
  3. Paletku od GS si každá chválí :) A má fakt pěkné složení stínů, které jsou využitelné.
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  4. Moc mě zaujala ta paletka GS! :))

    OdpovědětVymazat
  5. wau, kam ty na to chodíš, prostě díky díky a díky, tak po dlouhé době nějaká pro mně zajímavá dekorativka. Paletka snad bude i u nás.
    https://www.cosmopolitan.com/uk/beauty-hair/makeup/a25669984/urban-decay-naked-reloaded-eyeshadow-palette/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to mám natrénované a vždy prošmejdím všechny možné kanály a stránky, kde ty novinky jsou. :-) A jsem moc ráda, že to potom baví i vás.

      Vymazat
  6. Ten Kiehls olej na rty, škoda, že je to v tomhle balení, já mám radši klasické "leskové" obaly.
    Ryor miluju, jezdím si přímo do výrobny, mají tam obchůdek :-) a několikrát jsem mluvila s paní Štěpánkovou mladší, doporučila mi produkty a moc si je pochvaluji. Tak příště očíhnu novinky!

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mě ten olej na rty :) to vidím prvně.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat