pátek 4. ledna 2019

Kosmetická statistika (prosinec)

Definitivní tečkou za minulým rokem bude prosincová statistika. Ta obvykle bývá velmi bohatá, ale něco mi říká, že se letos nijak zásadně neodlišuje od mého celoročního standardu. V číslech to máme 38 novinek a 26 spotřebovaných kousků. 

Novinky

Ježíšek se činil, to zase ne že ne. K tomu mě opět popadl záchvat v nakupování plátynkových masek, nechyběl Lookfantastic box a nějaké další drobnosti. Čtyřicítka produktů tady byla ani člověk neví jak. 


Tuto štědrou hromádku jsem našla pod vánočním stromečkem. Jsou to samé věci, které jsem chtěla dlouho vyzkoušet a k tomu pár dalších drobností. Rozhodně je zase chvíli co testovat.


Menší kosmetické dárečky jsou dostala i od kamarádek. 


Prosincový Lookfantastic box přinesl samé skvělé produkty. Nejvíce si užívám bázi pod makeup od Illamasqua. 


Nechyběly nákupy v Yves Rocher a pořídila jsem si také zásobu meruňkového oleje, který mám moc ráda. 


Neodolala jsem vánočnímu balíčku od Balea, pěnu na holení jsem potřebovala a lak na vlasy byl jako dárek u časopisu, což se mi náramně hodilo, protože přesně tenhle je jeden z mých nejoblíbenějších. 


V závěru ještě ta hromada plátynkových masek. Zlatá Kocostar byla u časopisu, Alcinu jsem dostala k otestování a zbytek tak různě pokoupila. Mám celou zimu co testovat. 

Spotřebováno


Prosinec mám vždy rozpůlený a trávím ho na dvou místech, proto i fotky jsou tentokrát dvě, abych to nepřevážela jen kvůli focení. Co si budeme povídat, 26 je tak nějak můj standard. I když to tak dlouho nevypadalo a nějak ty lahvičky neubývaly. Ale pak se přidala kupu vzorečků a bylo to. 


1) Tonikum Dermacol - Tato vodička se moc vyvedla a používala jsem ji pravidelně pod krém několik měsíců. Ještě tady musím spotřebovat jiné věci, ale ráda se k ní časem vrátím. Tohle se Dermacolu povedlo. 

2) Odličovač očí La Chévre - Veskrze nebyl špatný, odlíčil skvěle, jen mě občas štípal v očích. Proto bych si jej znovu nekoupila. 

3) Antiperspirant Dove - Můj vůbec nejoblíbenější ze všech, měla jsem ho snad po desáté a určitě ně naposled.

4) Peeling Dove - Loňský velký objev ke kterému se budu moc ráda vracet. 


5) Lak na vlasy Tony and Guy - Miluji ho, je skvělý a dost možná lepší než moje stálice od Schwarzkopf. Jen je tedy dražší, ale stojí za to. Mám ho v koupelně opět. 

6) Gel na holení Gillette - Další můj oblíbenec, na který nedám dopustit. 

7) Plátynková maska Alverde - Byla trochu lepivější, ale jinak příjemná. 

8) Plátynková maska Mon - Tato maska nemá klasické plátynko, ale hydrogel, který k pleti dobře přilne. Celkový efekt masky mi ale nijak zázračný nepřišel a za nějakých 80 Kč bych si ji znovu nekoupila. 


9) Pleťová maska Yves Rocher - Nejlepší čisticí maska na světě. Věčná škoda, že už ji neprodávají. Já mám ale pořád ještě jedno balení v zásobě. 

10) Pleťový krém Dermacol - Nebyl špatný, ale po celém balení musím říct, že mi daleko více sedí ta jejich gelová verze a tohle mi přišlo takové průměrné. 

11) Tělový olej Rituals - První spotřebovaný kousek z adventního kalendáře a hned pecka. Bylo to neskutečně příjemné a hlavně ta vůně byla boží. 


12) Řasenka Dermacol - Vyhovovala mi, dělala krásné řasy. 

13) Peeling Mac - Příjemný, funkční, jen osobně mám raději ten od Lush, ke kterému jsem se také vrátila. 

14) Rtěnka Revlon - Měla jsem ji ráda a dost ji používala, ale nějak se nám holka zkazila. 

15) Gel na obočí Maybelline - Byla to taková divná hmotička, po které zůstalo obočí zabarvené několik dní. Byla to dlouhá cesta, ale nakonec jsem si tu věc zamilovala a zvlášť v létě to bylo velmi praktické. Možná se k tomu vrátím. 


16) Pěna do koupele Tesori D'Oriente - Perfektní, hlavně ta vůně, tu miluji. Božsky to pěnilo, vonělo, pokožku nevysušovalo. Jen já tedy nemám vanu a používám to jen párkrát do roka u rodičů, tak se mi moc nevyplatí kupovat další. Ale jinak můžu vřele doporučit. 

17) Intimní ubrousky Nivea - Moje oblíbené, mám je pořád s sebou nebo v šuplíku. 

18) Sůl do koupele t by tetesept - Příjemná, měla jsem ji již několikrát. 

19) Bomba do koupele bubble t - Opět vcelku fajn, jen to pořádně nedocením, když to použiji dvakrát do roka. 

20) Tělový krém Rituals - Opět úžasné voňavé a i jinak funkční. Vypadá to, že si Rituals zamiluji. 


21) Micelární voda Sephora - Veskrze průměrná, svoji funkci splnila, ale znovu ji nepotřebuji.

22) Tonikum Kiehls - Ty já naprosto miluji a už si konečně musím koupit plné balení. 

23) Tělový krém Kiehls - Tady se musím přiznat, že ten hype moc nechápu. Mně ten krém přijde průměrný, nijak zvlášť nevoní a jako bonus to za boha nejde vytřepat z té lahvičky. 

24) Šampon Nivea - Nedám si říct, bylo mi líto to poslat dál, a tak jsem se opět a zase musela přesvědčit, že tohle na mě nefunguje. Okamžitě po tom svědí hlava a vlasy jsou zatížené. Ne!

25) Sprchový gel Loccitane - Vůně verbeny mě u nich baví a sprcháč je fajn. 

26) Ústní voda Dentaux - Na cesty si kupuji opakovaně, za 10 Kč je to super parťák. 

Máme to shrnuto. A předsevzetí do nového roku? Vždyť mě znáte. Kosmetika je moje vášeň a rozhodně mi nebude chybět ani v roce 2019. 

Kolik kosmetiky přinesl Ježíšek vám?

8 komentářů:

  1. Super novinky, zaujalo mě snad vše, dostala jsi krásné dárečky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi dárečky, které jsi našla pod stromečkem a lákavě vypadá i ta hromádka pleťových masek. Máme stejné předsevzetí, ani tento rok si neumím představit bez spousty kosmetiky a rozhodně se těším i na další Tvoje statistiky a články:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nalákala jsi mě celkem na pěnu do koupele od Tesori, takže budu muset pořídit. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  5. Ta jasmínová voda je parádní.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kokosová řada Balea na ruce se mi hrozně líbila. Byl by to pro někoho skvělý dárek. Akorát já už v té době měla dárky nakoupené a já sama to nepotřebovala. Ale vůně a účinek by mě zajímaly.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je ještě vůbec neotevřela. Jsem ostuda, vůbec nestíhám. :-) Ale hodím je případně ještě do nějakého přehledu, pokud budou stát za to.

      Vymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat