pondělí 14. ledna 2019

Lednový Lookfantastic box

Tento článek vůbec nebyl v plánu. Ale znáte to, člověk míní, život mění. Eshop Lookfantastic má totiž tu úžasnou vlastnost, že vám tam obnovuje objednávky bez vašeho vědomí. Už se mi to jednou stalo, kdy jsem si objednala jednu krabičku a přišly by potom ještě další dvě. Teď jsem měla čtvrtletní předplatné do prosince a ejhle, v lednu to bliklo znovu. Já na to původně myslela, ještě přes svátky, že se do toho systému musím na to podívat. Zapomněla jsem a došlo mi to až prvního ledna, kdy mi odešly z účtu peníze. Samozřejmě jsem to hned vypla, ale leden už byl na cestě a mám takové tušení, že dorazí ještě i únor s březnem. Částečně je to moje chyba, měla jsem to tam povypínat dřív, zvlášť po předešlé zkušenosti. Mají to fakt chytře vymyšlené, nastaví vám tam automatické obnovování a myslím si, že nejsem jediná, koho takhle nachytali. 


Ale konec lamentování, přece jen mi přišla krabička s kosmetickým překvapením, tak se na ně přece nebudeme zlobit. Minimálně ne moc. :-) Lookfantastic box mám prostě ráda, to už víte. A úplně klidně bych ho brala každý měsíc, jen kdyby se za něj nemuselo platit. :-) Teď jsem si právě chtěla dát šetřící pauzu. Ale nevadí, bude potom o něco delší. 

Lednová edice nesla podtitul "pure beauty" a přiznám se vám, že na první dobrou jsem byla možná i malinko zklamaná. Nebo minimálně ty předchozí edice mi přišly lepší. Na druhou stranu, když jsem produkty prozkoušela, vůbec marné to není. 


Zástupcem z dekorativky byl tentokrát pudr Bellá Pierre. Je to banánová verze, jež by měla rozjasňovat. Pudr je velmi jemně mletý, hezky se nanáší a pleť je po něm sametově hebká. A skutečně taková prozářenější, dáli se to tedy o pleti říct, když na ni nanesete pudr. :-) Je to fajn parťák pro dny, kdy se cítíte unavení nebo minimálně vaše pleť je mdlá. Často ho dámy používají jen pod oči, ale já to pudruji vždy komplet všechno, na to mě moc neužije. Jsem ale moc ráda, že pudr mám a určitě ho využiji. 


Další produkt, který mě hodně potěšil, tak je sérum na vlasy Swell. Je to taková hodně řídká gelová hmota, kterou nanesete do mokrých vlasů a vyfénujete. Kromě tepelné ochrany by to mělo zajistit lesklé a hebké vlasy. Mám v této oblasti můj svatý grál od J Beverly Hills, na který nedám dopustit, ale nutno říct, že Swell si vede dobře. Vyhovuje mi, jen jsem si ho tedy teď schovala a využiji na cestách. 


Největším tahákem balení byl produkt od First and Beauty. Jedná se o primer a hydratační krém v jednom. Pořád nevím, co si o tomto oceněními ověnčeném produktu mám myslet. Konzistenčně je to lehčí krém, ale má perleťový finiš. Zkoušela jsem ho jednou namísto makeupu, jak také píší, a vyrazila jsem na jógu. No, leskla jsem se potom neskutečně. :-D Takže asi spíš jako primer pro unavenou, suchou pleť. Zajímavostí je, že namísto vody je na prvním místě ve složení kokosová voda a za tím zástup super dalších ingrediencí. Musím to ještě víc prozkoumat a dát tomu šanci. Minimálně ale zajímavý produkt. 


Plátynková maska se nikdy neztratí. Jen jsou tam tedy docela často, ale nevadí. Přišla mi varianta se zlatým prachem, diamantovým pudrem a perlovým extraktem. To bude lesk jak blesk. :-) Ale asi opět pro unavenou pleť to někdy bude fajn. 


Univerzální balzám Paw Paw je také extrémně známý. Já už jsem ho kdysi zkoušela, jeho miniatura už v boxu totiž byla, asi tak dva roky zpátky, možná i déle. Mě osobně nijak nezaujal. Přijde mi to jako obyčejná vazelína, kterou já moc ráda nemám. Toto plné balení tak schovávám pro vás do soutěže. 


Nakonec ještě gumičky, což je takové neurazí nenadchne. Kdyby to tam bylo navíc jako sedmý produkt, tak budiž, ale takto to blokuje místo nějaké další zajímavé lahvičce. Už minule tam byla houbička, teď gumičky, chtěla bych spíše tu kosmetiku. Jako, využiji je, přišly v docela fajn barvách, ale vyloženě nadšená nejsem. 


Lednový box je tedy jako celek opět povedený. Já z toho využiji 4 produkty, gumičky nepočítám a balzám pošlu dál. Takže mi to přijde o něco chudší než obvykle, na druhou stranu to vyvažuje zajímavost produktů. Mám z nich opět radost. 

A těšme se společně na únor. Jako teaser by tam měla být kontoruvací paletka od Sleeku z bronzerem, tvářenkou a rozjasňovačem. Takže pokud vás láká, objednávejte také. Jen si pak dejte pozor v tom jejich nanicovatém systému, aby vám to neobnovovali do nekonečna. :-) Seženete na lookfantastic.com za 15 liber. 

Líbí se vám lednová edice?

11 komentářů:

  1. Mně se obsah celkem líbí, ty gumičky bych tam osobně mít taky nemusela, ale jinak by mně potěšilo vše.

    OdpovědětVymazat
  2. Až na gumičky bych využila vše, mně se obsah líbí :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Jo ten jejich systém je něco :D ale domluva s nimi je rychlá. :) Box nevypadá špatně, líbí se mi. :) Žlutý balzám jsem měla a byla jsem s ním celkem spokojená.
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se s nimi tentokrát radši ani nebavila a jen to tam vypla. :-) ale je pravda, že posledně odpověděli dost rychle.

      Vymazat
  4. Za tú sumu je to celkom slušná nádielka :-)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Plátýnkovou masku bych ráda vyzkoušela! .)

    OdpovědětVymazat
  6. Obsah by se mi docela líbil, využila bych i ty gumičky. I když je pravda, že by tam mohla být spíše nějaká kosmetika.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Tak dneska jsi mě konečně nalákala na koupi, a to hlavně díky pudru a primeru. A vzala jsem rovnou předplatné na 3 měsíce, tak doufám, že další vydání budou tak fajn jako předchozí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, příště to s tím Sleekem bude určitě super, věřím, že budeš spokojená. Je pak pozor na to samoobnovování, ať jako já nemáš z čtvrtletního hned polotetní :-D

      Vymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat