pondělí 27. června 2016

Velká narozeninová soutěž

Minulý týden oslavil blog své čtvrté narozeniny a já vám chci všem ještě jednou moc poděkovat za úžasné komentáře i emaily, který reagovali na můj vzpomínkový článek. V takových chvílích člověk ví, že ten čas, co blogu věnuje, má jednoduše smysl. Hodně mě to potěšilo a dodalo sil do dalšího psaní. 

  

Pro tuto příležitost jsem pro vás schovávala pár kosmetických pokladů, kterými bych chtěla potěšit jednoho z vás. Je to mix věcí, které jsem buď dostala od firem nebo sama koupila, ale nejsem schopna je v dohledné době spotřebovat, a tak bude lepší, když najdou nového majitele. Všechny věci jsou nové, nepoužité. 


V balíčku najdete olivové tělové mléko z inovované řady od Indulony. Samotnou mě tato mléka nadchla, a to musím říct, že klasická Indulona nikdy nepatřila mezi mé favority.


Oblíbený suchý šampon Batiste přišel na léto hned se dvěmi limitovanými edicemi. Jednu z nich - Marrakech můžete najít ve výherním balíčku.
 

Multifunkční odličovací pomocník Lirene je ideální volbou na léto. Jedná se o micelární gel a můžete ho použít pro mokré i suché odličování, přesně tak, jak vám vyhovuje.


Masky Sephora ve všech svých nejrůznějších variantách jsou v poslední době hodně populární. Pro vás jsem schovala jednorázovou gelovou masku, která by měla pleť tonizovat a zklidnit. Ideální na léto. 


Nezapomněla jsem přihodit i nějakou dekorativku. Tu zastupje letní odstín rtěnky Golden Nude od Avonu.


U Avonu ještě zůstaneme a výherce se může těšit i na nový BB krém v odstínu light.


Do balíčku jsem přihodila i dva laky na nehty. Nesměle růžový Angel Wing od Rimmel a průhledný posilující od Cuccio.


Podmínky soutěže:
1) Sledovat můj blog přes jeden z komunikačních kanálů (GFC, Bloglovin, Blogerky, Facebook, Instagram (stannah.navlastnikuzi)).
2) Napsat mi, kam se letos chystáte na dovolenou nebo jak plánujete strávit léto.
3) Kontakt na sebe nechat můžete i nemusíte, ale v druhém případě nezapomeňte sledovat vyhlášení soutěže, které proběhne zde na blogu.

Soutěž nechám běžet výjimečně déle, aby měli možnost i ti, co se zrovna nacházejí na dovolené. Ukončena bude v sobotu 9. 7. 2016 ve 20 hodin. Vítěze vybere random.org.

Hodně štěstí a příjemný start týdne.

76 komentářů:

  1. Skvělá soutěž, nejvíce jsem zvědavá asi na BB Cream :-) jinak léto se chystám strávit po festivalech, na vodě i na Moravě, vždy jen po víkendech, protože nejvíce mě bude zaměstnávat hledání nové práce po skončení školy :-)
    sleduji jako Dagmar Horáková, e-mail je d-horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sledujem cez GFC ako Andrea.
    Dovolenka k moru tohto roku nehrozí, napriek tomu si však plánujem užiť kúpaliská výlety, grilovačky, teplo a všetko čo k letu patrí :-)
    simakova.andrea@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji tě přes GFC: Terezah-style i FB: Tereza Hájková
    Léto budu trávit hezkým způsobem. První měsíc červenec budu chodit na brigádu, co se sice může zdát otravné ale peníze se hodí a válet se doma jen tak mi přijde ztráta času. Navíc v práci jsem v kolektivu, mezi dobrými lidmi takže mě to nijak netrápí. Za to v srpnu si doufám odpočinu naplno. Celý měsíc jsem totiž ve Španělsku kde se hodlám rozplácnout na pláž a zapomenout na všechny starosti.

    OdpovědětVymazat
  4. vierka.sedlakova@gmail.com
    no, ja hladam pracu, takze tak budem travit leto :D a na dovolenku by sme niekam s priatelom mali ist, ale bohvie kam a ci to vobec uskutocnime :D

    OdpovědětVymazat
  5. Máme malé dítě a do toho se stěhujeme, ale léto teprve začíná, takže doufám, že alespoň týden tady někde po Čechách zvládneme.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. GFC: Petra Kalinová
    kali.petra@seznam.cz
    V létě se tentokrát bohužel nechystám nikam k moři, ale místo toho budeme jezdit po České republice a to jsou vždy přenádherné dovolené :) navíc dle mého názoru patří k létu párty a hlavně grilovačky :) takže se už moc těším:)

    OdpovědětVymazat
  7. Letos se chystáme na Krétu a předtím na kempování buď po jižní Moravě nebo Čechách a snad i další výlety. :) Hezký den
    peckovaveronika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná soutěž.
    Sleduji jako Lenca, FB Lenka Klimova
    V létě plánujeme s dětmi jen výlety po ČR. Ale i tak si, doufám, léto krásně užijeme.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Super, samé úžasné věci :) letos se chystám na kola na Pálavu na prodloužený víkend, pak na vodu na prodloužený víekdn, oboje tak cca 5 dní a už se nemůžu dočkat :) a pak asi chystání a dolaďování detailu na svatbu na podzim :)
    sleduju na instagramu: cechovabara + blog :)
    cechova.bara@email.cz

    krásné léto :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé, naprosto krásné věci jsi vybrala! já se chystám s rodiči a kamarády ze zahraničí do Francie a Španělska, ale až v září, protože léto bude bohužel spíš jen pracovní. Sleduji jako Beauty Pusinka na GFC. beautypusinka_blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. krásne produkty a sledujem tu cez gfc :)
    na dovolenku sa bohužiaľ nikam nechystám, zrovna som úspešne skončila VŠ a tak si hľadám povolanie, kde ukotvím :)
    17monika6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Terka Černá, Bloglovin: cterezka, FB: Teruš Černá, IG: teresiacerna
    Brigády, volno, trávení s přítelem:) dovču ještě zatím nevíme. :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a gratuluji k narozeninám blogu! :) Jen tak dál :-*

      Vymazat
  13. Ahoj, sleduji Tě přes GFC pod tímto jménem. Já mám v plánu pěší tůru po Šumavě, sjíždění Lužnice s přáteli a následně ještě nějakou dovolenou pouze s přítelem. Mezitím mě čeká hledání práce, protože jsem minulý týden odstátnicovala, tak snad se poštěstí a najdu práci, která mě bude bavit a kde bude dobrý kolektiv. Měj se krásně a užívej léto! :)
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, sleduji tě přes GFC jako hanicka.cica nebo na FB jako Hanča Číča Blažková. V létě se chystám na dva koncerty, dovolenou v Řecku a na pár dnů poletím do Dublinu. Podnikla bych toho asi ještě více, ale a to mi už došly finance:-D Můj email je hanicka.cica@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Protože máme malé miminko, tak si nikam na cesty letos netroufneme, takže prázdniny nejspíš strávíme jen u babičky na zahradě, ale i tak to bude paráda :-)
    nikkyna03@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. GFC Miška
    Bohužel já budu přes léto jen a jen pracovat. Protože jsem uz druhým rokem v Anglii a tak potřebuji peníze, protože v srpnu letím do ceska na rok :))) Takže budu mít volné jen víkendy :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  17. Sleduju už dlooouho, jako Derpette.
    Léto budu trávit psaním diplomky, na výlety asi nebude čas (a ani peníze, nestihnu ani brigádu). Tak snad aspoň na chatu k přítelovým rodičům, je tam krásně a jako oddech na pár dní bych to určitě brala :)
    dybovamanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji GFC i FB Vendula Janků
    Letos se nechystáme nikam na dovolenou tak strávíme léto doma u bazénu a sem tam nějaký výlet :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji Tě jako Sasha :). A kam se chystám zatím nevím, ale ráda bych se podívala do Londýna nebo Berlína :)
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji přes GFC a facebook Eliška Kučerová. ...hezka soutěž to je ☺ ja ted v patek slavim svoje 20 narozky s potom jedem s rodinou a klukama od brachy na dovolenou jrn tady v Čechách s moc se na to tesim 😊 Email ell.fina@email.cz

    OdpovědětVymazat
  21. GFC: Peťuška
    keďže sme prednedávnom s priateľom kúpili, tak na to dovolenku sa nikam nechystáme... ale určite si urobíme nejaké výlety... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Pojedu na týden k babičce na Šumavu na kolo, budu chodit na brigádu, pár dní budu dobrovolníkem v Rio olympijských parcích, chci přečíst horu knih a udělat všechny resty, co jsem nestihla během roku školního.
    theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. gratuluji k výročí blogu a přeji mnoho sil a nadšení do pokračování :) narozeninový článek jsem četla a velmi se mi líbil, jak byl napsaný. Co se týče mého léta, tak to je zatím otevřené, pojedeme určitě s přítelem někam na dovču u nás v republice, ale ještě jsme se nedohodli kam. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. GFC Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    Já to mám tak na střídačku. Příští týden dovolená s manželem a dětičkama, pak s manželem bez dětiček a taky nějaký ty kamarádi a tak :-)

    OdpovědětVymazat
  25. no já letos na "maltu a zlaté písky"... rekonstruujem :D
    majikh@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji na insta a FB :))
    Přes léto jedeme s přáteli na Zrce do Chorvatska a už se nemůžu dočkat!! :)
    Email - veronika.kovarova@gnj.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Krásne GA :) ♥
    Sleduje cez GFC ako Aďa G.
    Na leto nemám žiadne určité plány. Mám rada spontánne výlety a tak to nechávam na poslednú chvíľu :D
    555adka55@gmail.com
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  28. ..Ten suchý šampon od Batiste a lak od rimmelu! slint.. :D
    Letos se nikam na dovolenou nechystám, budu se doma zotavovat po operaci žlučníku, takže ideální léto :D

    OdpovědětVymazat
  29. Sleduji přes GFC jako miss.velvet
    Moje léto bude převážně pracovní, ale o víkendech a padne na to i značná část dovolené plánujeme cestovat po naší krásné zemi, navštěvovat památky a tak. A taky je v plánu prodloužený víkend v termálních lázních, tam se hodně těším.
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji na fb jako Lenka Tichá, leniku@gmail.com Chystáme se nejdřív do Chorvatska chytit bronz u moře a pak ještě nějaké prodloužené víkendy po krásných koutech České republiky, kterých je spousta a ještě plno z nich jsme dosud neprobádali.

    OdpovědětVymazat
  31. Sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.com
    V září vyrážíme do Chorvatska do Bašky Vody a asi ještě nějaký prodloužený víkend třeba v Budapešti nebo tak někde, ještě uvidíme. :-))

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduji tě všude jako Marcela Lišková.V létě budeme jezdit po našich hradech a zámcích.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz
    Pojedeme do Adrspachu a do Maroka

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojky,
    o letošní prázdniny se chystáme na 3 dovolené. Do Chorvatska a 2x po Čechách. Ale teď ve čtvrtek jsem si něco udělala s kolenem, tak zatím nelítám na dovolenou ale po doktorech :D

    surikatka000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. sleduji pres blglovin
    tomanova.katerina@centrum.cz
    do polska

    OdpovědětVymazat
  36. GFC: Michaela Barthová
    Letos mám rok báječných dovolených. V dubnu jsme byli u známého v Portugalsku a v srpnu jedeme k príbuznym do Holandska. Moc se těším.
    Mail: siraelxy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. GFC: Lucie K
    Poletím na mou vysněnou dovolenou - na Bali ♥♥♥ :).

    OdpovědětVymazat
  38. Prázdniny strávím pracovní, ale budeme o víkendu podnikat výlety a potom si chceme zajet na delší dovolenou, uvidíme, jestli někam poletíme a nebo strávíme týden někde v Česku :)
    Sleduju jako Veru Pařízková
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Zatím nic konkrétního vymyšleno nemám, ale určitě proběhne nějaká akce po Česku, Slovensku ;) gfc: Péťa K.; petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Sleduji GFC a FB jako Petra Brázdová.
    Na dovolenou letos jedeme do Chorvatska, už se moc těším. Zbytek léta plánuju trávit doma u bazénu.
    brazdova.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Sleduji přes GFC jako Kriss
    kiss.iii(zavináč)seznam.cz
    Letos o prázdninách se chystáme po ČR někam na kola, v listopadu pak možná nějaká exotika :)

    OdpovědětVymazat
  42. FB Miroslava Škampová
    Léto, toť zatím otevřená záležitost. Nicméně to vypadá na různé výlety, akce,návštěvy a sporty po České republice.
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. V první řadě bych chtěla popřát blogu všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně nových a věrných čtenářů a taky pořád nové a nové nápady na zajímavé články.
    Letos v létě zas tolik cestovat nebudem, protože se stěhujeme do nového bytu a budeme muset kupovat hodně nábytku, takže asi nezbyde penízky. Nicméně včera jsem se vrátila z Holandska, kde jsme byli na víkend, příští týden se chystáme na prosloužený víkend do Adršpachu :)
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj, já a léto? No letošní bude po x letech bez dovolený... rozhodla jsem se po novém roce rozbořit kuchyň a udělat jí z gruntu novou.
    Nejdřív se děly věci jako plánování (a že to trvalo, ono totiž sehnat jedovatě zelený dlaždičky JE problém a takhle to bylo se vším dlaždičkama počínaje, materiálem kuchyně a kohoutkem konče) následně jsem po úspěsném plánování se jala začít bořit sama, rukou svou :-D
    následovala práce zedníka a dlouhý čekání na elektrikáře (známýho, nedoporučuju, stejně to nedopadne, měsíc v pytli a zbytečně), samozřejmě hledání nového elektrikáře, ten nakonec klapnul s pár problémy :-D poté instalatér ku podivu bez problémů... Jinak co se mohlo pokazit, to se pokazilo, Murphyho zákon fungoval naprosto dokonale... Bydlela jsem pár měsíců s kuchyní sbalenou v krabicích po celém zbytku pidibytu, vařila jsem na "staveništi" na zemi na jednoplotýnkový indukci, která fungovala jen na vaření, nikoli na smažení, čili udělat si řízek, ptž váš štvou řemeslníci nebylo možný...
    Po řemeslnících je třeba opravovat jejich práce... A taky uklízet po každém jejich zásahu máte minimálně maltu v celém bytě včetně postele...
    Nicméně se blížím do finiše, vše je hotové, kuchyň nainstalovaná, funguje trouba, myčka a deska, je uklizené nádobí a v bytě se dá relativně pěkně "dejchat", dokonce mám i stůl se židlema, no hurá!
    Sice mi čeká léto plné dodělávek do kuchyně, ALE to nejhorší mám za sebou...
    Dovolená je nemožná, neb jsme se vešla do rozpočtu, ale už nezbyla ani kačka, takže tak... Sice bude ten další rok stát za prd, bez odpočinku, ale aspoň se pořádně najím :-D

    OdpovědětVymazat
  45. Letos trávím léto "pouze" u slovenských sousedů. Za posledních deset měsíců jsem byla čtyři týdny v zahraničí a už se mi daleko cestovat nechce :-)
    lajiv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. GFC Kateřina Výmolová
    blogbeautybyk@gmail.com
    A zatím nevím, kam v létě pojedeme, ale určitě Chorvatsko a nějaké festivaly.
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  47. Krásná soutěž :-) Já mám teď 6ti měsíční miminko, takže letošní dovolenou strávíme jen na chatě a u příbuzných :-)
    l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. GFC :)
    Zatím ještě nejsme plně rozhodnuti, ale hlavně chceme být celá rodina spolu. Celý rok je takový uhoněný a tak prázdniny a vánoce jsou naše :)
    barabasovajana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Sledujem cez GFC :)
    Tento rok je taký neistý, skončila som VŠ a teda hľadám prácu, a ak si žiadnu nenájdem, možno si pôjdeme niekam oddýchnuť. Najradšej by som mala oboje :D
    pastierovad@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, sledujem cez GFC July V
    V lete sa uz po tretiktrat chystam do krásneho Chorvatska na ostrov Hvar, deticky uz pocitaju dni,milujeme to tam :-)
    july.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Na dovolenou nikam, ale můj chlap mě asi vytáhne na teror ve formě cyklovýletu; já jsem lemra líná, netrénovaná... :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  52. Sleduju přes Blogerky :)
    Skvělé věci, nejvíc mě zajímá ta maska od Sephory :)
    V létě se bohužel nikam nechystám, léto strávím v práci, ale snad zajedu i na chatu :)
    terezakalinova98@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. GFC Caroline
    Pro mě už letos léto není, takže budu jen v práci,popřípadě doma :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj, letošní dovolenou jsme se rozhodli strávit v Čechách - Adršpach, Jizerky, ještě vymyslíme nějaké výlety a doufám, že i bude ještě příležitost se pořádně rozvalit u bazénu:-).
    Sleduji přes GFC. Mail: ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Sleduji GFC: Adéla Voráčová
    FB: Áďa Voráčová
    IG: ada.voracova
    E-mail: ada.voracova@gmail.com

    Já toto léto bohužel k moři nepojedu :( jelikož si s přítelem šetříme penízky na svůj vlastní byt.
    Alespoň pojedeme jako každý rok na festival Hip hop kemp, který si myslím, že mi tu dovču u moře parádně vynahradí! :)
    A gratuluji ke čtvrtým narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
  56. Gratulujem k blogonarodeninam ;) Clanok bol super. Dozvedela som sa o tebe nove veci :)
    Sledujem cez GFC aj Instagram.
    Dufam, ze sa v septembri konecne dostanem do UK. Uz sa neviem dockat :)

    OdpovědětVymazat
  57. Za sebou mám už prodloužený víkend na Mácháči a chystáme se s přítelem do Berouna za kulturou a přírodou. Na konci srpna se chystám s mamkou na Slovensko, kde si užiju konečně zasloužený relax a válení se u vody :)
    janca.holikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. GFC a FB: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    Plány na dovolenou nemám, letos mi to asi finance nedovolí, se podívat někam za hranice. Ale nějaké prodloužené víkendy a výlety určitě proběhnou. Hlavně strávit co nejvíc času venku, po akcích :)

    OdpovědětVymazat
  59. GFC : miskasiska p
    Toto leto by som chcela stráviť aktívne, takže mám v pláne začať viac športovať, chcem chodiť na výlety, kúpať sa a veľmi rada by som šla aj k moru.
    miskasiska25@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  60. krasna sutaz !!
    gfc tento ucet
    leto travim v praci a nakupmi v milane
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  61. Krásný balíček! Musím zkusit štěstí ;)
    V létě plánuji navštívit Tatry... trošku se tam zchladit především ;) a možná bude i na zahraničí, už dlouho koukám na Benátky a v zimě se mi tam nechce, tak třeba letos bude ten pravý rok ;)
    GFC: Aileen A
    mail: Aileen.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. krásná soutěž
    v létě pojedeme do Chorvatska a na Lipno
    gfc- Barbora Schleissová
    barisek22@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Nádherný balíček :-)
    Letošní prázdniny jsou hlavně pracovní, tak nás čeká jen vodní výcvik se psy a relax na chatě u přehrady.
    Fb a blog
    marketa.charousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Já se právě vrátila z golfového kempu a tím moje prázdniny skončily, v pondělí nastupuju do nové práce, takže ve zkušební době můžu na dovolenou asi zapomenout :) annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Já budu trávit prázniny v Iátlii a pak možná 14 v Americe! :)
    www.lifestylebirdie.com
    lifestylebirdie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Léto plánuji trávit na zahradě a někde venku s přáteli. :)
    GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. GFC - Diary of Girly Things
    Léto budu trávit především v ČR, za hranice se podívám nejspíš jenom jednou, ale zatím není vůbec nic jisté. :) Ale ať to bude jakkoli, tak si léto rozhodně maximálně užiju! :)
    diaryofgirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Wuáá, niečo mi tu zblblo a teraz neviem či tu náhodou nebudú dva komentáre. Ale pre istotu ešte raz! :) Skvelá súťaž! Leto trávim zatiaľ na brigáde a nič väčšie neplánujem. Stihla som už pár malých výletov, kúpanie a plávanie, párty a nejaké grilovačky, a plánujem zatiaľ len festival v polovici augusta, tak dúfam, že bude dobré počasie :).
    lubeznablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. GFC Wikira
    Letošní velkou dovolenou mám za sebou, navštívili jsme na deset dnů Španělsko a nemělo to chybu. Teď už budeme mít jen víkendovky po republice.
    wikirakrasna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. Sleduji přes GFC jako Klára Odehnalová.
    Já letos na dovolenou nejedu, rodiče jedou sami a já hodlám strávit prázdniny na letních táborech jako vedoucí, je to taková moje menší brigáda, která mě zároveň baví.
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. GFC sledujem ako Nikuš Semancová
    A čo sa týka prázdnin.. taký predprázdninový výlet som si spravila do Varšavy, kde som minula dooosť veľa, takže toto leto bude trošku skromnejšie. Plánujem brigádovať, nejaké fesťáky, možno chaty, určite nevynechám Prahu a možno pôjdem na hudobný camp ako vedúca :)
    mail: nikussem@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Toto léto bude pracovní, víkendy si užijeme s rodinou na chalupě tam u nás v Beskydech :-)...
    Pěkný sváteční den všem:-)!
    papaaaya@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, já strávím léto s mým přítelem a naší dcerkou Adélkou, které bude v srpnu rok :) Budeme pouze doma u nás na baráčku na zahrádce, jelikož jsme dům koupili na Vánoce, na společnou dovolenou, si budeme muset počkat :)
    Sleduji Tě přes GFC jako Aneta Moravcová a email je moravcova.anetka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj, FB - Zuzana Hanková
    Léto.. trávím pracovně, školně a praxovně, jelikož dálkově ještě studuju a tak místo dovolené provádím praxi v lékárnách :)
    email z-hankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat