pátek 17. června 2016

Růžové novinky od Dermacol

Někdy mi ty recenze trvají pekelně dlouho, protože ne vždy začnu produkty používat hned jak je dostanu. Jenže tito dva růžoví krasavci od Dermacol přišli jako na zavolanou. Zrovna jsem vyhazovala jak odličovač, tak krém na ruce, takže jsem je začala ihned používat. Nyní už jsem v obou tubičkách za půlkou, takže je čas vám je představit.


Bavit se budeme o netradičním odličovacím krému a klasickém krému na ruce. Oba shodně lákají na pěkný růžový obal. Musím říct, že se oba opravdu vizuálně povedly.

Čisticí krém


Čisticí krém je dalším přírůstkem do hyaluronové řady. Dle návodu se má krém nanést na navlhčený obličej a poté stáhnout tamponkem. Já ho však používám jako jakýkoliv jiný čistič. Nanesu na obličej a poté smyji vodou. V poslední době si navíc vypomáhám konjak houbičkou. 

Ve složení nenajdete alkohol, mýdlo, parabeny ani silikony. 


Konzistenčně jde skutečně o jemný krém lehké neurčité parfemace. Na obličeji je hodně příjemný. Odličovací schopnosti jsou dobré a vždy stáhne veškerý makeup. Na oči jsem jej nezkoušela, protože obecně mléka a krémy nemám na tyto partie ráda. 

Krém slibuje jemnější a rozzářenější pleť. Tu jemnost můžu skutečně potvrdit. Hodně je to tedy způsobeno právě konjak houbičkou, ale když to dá dohromady právě s tímto krémem, je to fakt znát. 

Krém sice používám nyní, ale myslím si, že bude skvělý především v zimě, kdy je pleť hodně vysušená a prospěje ji, když ji začnete hydratovat už při odličování. 

Pleť celkově nepne a je taková klidnější a spokojenější. Musím říct, že mi krém hodně vyhovuje a určitě si ho plánuji právě v zimě pořídit znovu. 

100 ml seženete za 100 Kč, i když tedy musím říct, že docela rychle ubývá. Určitě číhejte na nějakou akci.

Krém na ruce


Jistě si vzpomínáte na zimní novinku SOS Repair. Tenhle růžový nováček je jeho letní verze. Jsou si hodně podobné snad ve všech ohledech. Obdobná textura, narůžovělá barva i vůně. Rozdíl je jen v tom, že tento nový krém je o něco lehčí a v hezčím obalu. 

I přesto je ale stále dostatečně výživný a ruce dokáže plně hydratovat. Je skvělý na noc, ale narozdíl od jeho červeného bráchy se dá v klidu použít i ráno těsně před odchodem z domu, protože se relativně rychle vsákne a nezanechává ulepený pocit. 


Opět jsem velmi spokojená a nemůžu jinak než doporučit. 100 ml vyjde na 89 Kč.


Dermacol v posledních letech sype jednu novinku za druhou a ne každá se úplně povede. Tyto dvě růžové tubičky mi ale učarovaly. Obě jsou funkční, vyhovují mi po všech směrech a ještě jsou pěknou ozdobou v mé koupelně. Pokud je v drogerii zahlédnete, určitě je neváhejte vyzkoušet.

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR Dermacol.

Stihli jste vyzkoušet tyto novinky od Dermacol?

12 komentářů:

  1. Láká mě krém na ruce. :-) I ten odličovací krém nevypadá zle, ale mně se z těchto krémů stejně vždy nějak ucpe pleť.. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Odlicovac vypada dobre, sice jsem cetla i negativni recenzi, ale nemusel by byt spatny.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Odličovací krém mě asi zaciná lákat a krém na ruce bych ráda vyzkoušela. A ty jejich obaly jsou fakt povedené :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jedno nebude nic pro mě – u krému na ruce se mi příčí složení, u odličovacího zase nenávidím krémovou konzistenci a vůni, jsem gelová. Ach jo :(

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Ten čistící krém jsem teď začala používat, na oči se mi s ním, popravdě řečeno moc nechce a ani to asi zkoušet nebudu, ale jinak jsem s ním spokojená.
    A po krému na ruce se rozhodně plánuji podívat:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém na ruce bych chtěla moc vyzkoušet.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  7. Oba ty obaly jsou nádherné *.* ani jedno jsem nezkoušela :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  8. Ty obaly jsou boží :) zaujal mě ten odličovací krém, ale ráda bych ho používala i na oči.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji za článek. Právě koukám, co potřebuji a nějaký odličovací krém by se hodil a vlastně i nějaký pleťový krém. No uvidíme, který vyberu. Zajímalo by mě, zda máte zkušenosti s kosmetikou Missha (www.misshashop.cz)? Vypadá dobře, ale raději bych nějaký názor předtím než začnu zkoušet :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Missha mám vyzkoušené akorát plátýnkvé masky, které opravdu miluji. Ale jinak si k dalším produktům této značky nemůžu nijak najít cestu, takže bohužel vyzkoušeno nemám.

      Vymazat