neděle 23. června 2013

Rok s rokem se sešel

Krásný a slunečný den všem. Dnes vás vítám  u speciálního článků. Slavíme totiž narozeniny. A to krásné první výročí tohoto blogu. Ano, přesně 23. června 2012 jsem publikovala první článek.



A nám nezbývá nic jiného, než tak trochu rekapitulovat. Se založením blogu jsem pár měsíců váhala. Sice mě to lákalo od prvního okamžiku, kdy jsem začala kosmetické blogy číst, ale pořád jsem si nebyla jistá tím, jestli chci veřejně publikovat své názory, fotit se, jestli zvládnu psát poutavě, jestli budu mít stále o čem psát a především, jestli mě to bude bavit. Nakonec jsem si ale řekla, že zkusit se má všechno. 

Po roce můžu říct, že mě to stále baví a možná i o něco více než na začátku. Taktéž mě mnohem méně děsí to, že bych neměla o čem psát. Nápadů a výrobků ke zrecenzování mám i po roce stále dost.

Ten rok mi vzal určitě mnoho hodin, které jsem nad blogem strávila. Také vytahal pár tisíc z mé peněženky, protože čím víc člověk kosmetické novinky sleduje, tím víc si jich chce koupit. Možná mi přibylo pár šedivých vlasů, to když jsem musela číst milé anonymní komentáře. Ale celkové pocity jsou rozhodně pozitivní. Každé ráno se těším, až se pod článkem začnou objevovat první komentáře. Raduji se s každým novým pravidelným čtenářem. Objevila jsem a vyzkoušela spoustu nové kosmetiky. Jsem ráda, že jsem díky blogu mohla osobně poznat spoustu skvělých a inspirativních lidí, ať už z řad zástupců kosmetických firem, dalších blogerek či čtenářek. 

U správné rekapitulace nesmí chybět čísla, tak tady jich pár je.

1... první článek byl o pudru Stay Matte od Rimmel
26...je článků, které se týkaly Essence. Je to tak nejvíce zmiňovaná značka na blogu
92...kosmetických značek jsem zmínila na blogu
243...je celkem článků na blogu
475...je počet pravidelných čtenářů
896...lidí si přečetlo článek o Kosmetických boxech, což z něj dělá druhý nejčtenější článek na blogu 
1857...bylo lidí, kteří rozklikli článek o Evropských krabičkách krásy a udělali z něj tak nejčtenější článek na blogu (i když tohle číslo je tak trošku uměle nafouklé, protože na článek odkázal Senzabox na svém Facebooku)
3323...komentářů bylo napsáno pod články
22321...tolik vás přišlo z nejčastějšího zdroje, a to z blogu Ordinary Life
172295...je aktuální počet zobrazení blogu

Vím, že je zvyklostí, že k výročí blogu se uspořádává giveaway. Jenže ty jsem stihla vyplýtvat již dříve a aktuálně jsem žádnou přichystanou neměla. Ale abych to úplně neošidila, jednu menší soutěž jsem ukryla tento týden do článku. Byl to takový malý test, kolik z vás vlastně články čte až do konce. Tím spíš, když se týkají věcí, které se už před tím objevily na padesáti jiných stránkách. Uspěli jste na jedničku, protože vás bylo celkem dost a to věřím, že lidí bylo více, jen nechtěli soutěžit.


O višňový balzám Dermacol projevilo zájem 53 z vás. Losoval za mě random, na stříhání papírků tentokrát nebyl moc čas. :-) Počítala jsem jen komentáře s emailem, ty ostatní jsem přeskakovala. A vítězem se stává...


Viera

Vítězce gratuluji a vám všem ostatním moc děkuji. Nejen za účast v této giveaway, ale především za vaši přízeň, za vaše komentáře, rady a tipy, které mi posíláte. Vím, že je to klišé, ale bez vás by blog nebyl takový jaký je. DĚKUJI.

15 komentářů:

  1. Moc gratuluju k výročí blogu! Jsi fajn holka, jak jsem měla možnost poznat, tak se drž a ať tě blogování baví ;).

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k výročí!

    OdpovědětVymazat
  3. Jé na můj svátek :D gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. jeej, ja som asi prvykrat v zivote nieco vyhrala :D Dakujem :) A gratulujem k vyrociu, cely rok ta sice nesledujem, ale ten dalsi snad budem ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem k prvému výročiu a nech ti to vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k narozeninám! Ráda si čtu tvé recenze.

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k prvnímu roku, snad jich bude víc. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé gratuluji, máš parádní články, jen tak dál :-))

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem k prvému roku :o) Len tak ďalej ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratulujem, snáď tento blog oslávi ešte veľa rokov :) Taktiež gratulujem aj víťazke balzamu :)

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluji k výročí blogu a upřímně řečeno Ti ta čísla i trochu závidím :-). Já se hrabu teprve k 50000 zobrazení. Jen tak dál, moc ráda na Tvůj blog chodím a jsi mi přes obrazovku moc sympatická.

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji a přeji mnoho spokojených čtenářek do dalších let :)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám děkuji za přání a komentáře. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Přidávám se ke gratulacím a přeji spoustu inspirace a chuti k dalším článkům, na které se už teď těším :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to moc gratuluji, za chvíli také oslavím rok a moc se těším na sepsání podobného článku :).

    OdpovědětVymazat