úterý 25. června 2013

Mix mini recenzí 3

Zase se mi tady po nějaké době objevily věci, o kterých se sice chci zmínit, ale na plnohodnotnou recenzi to není, a tak jsem je opět poskládala do jednoho mixu, který je tak trošku pestrý, protože každý z výrobků je úplně jiný.

Fun plastelíny Lush

Oficiální obrázek

Vzorky mycí plastelíny jsem dostala při mé návštěvě v Lush. Jedná se o multifunkční věc. Můžete to použít při sprchování jako mýdlo, umýt si s tím vlasy, hodit kousek do voňavé koupele nebo si s tím jen tak hrát jako s plastelínou. Já jsem se držela trošku při zdi a pouze jsem se s tím umyla. Zkoušela jsem tedy i něco modelovat, ale hmota se nasucho hrozně lámala a nic kloudného s tím dělat nešlo. Měla jsem vzorky od dvou vůní. Růžová je taková typicky ,,lushí". Voní to přesně jako jejich obchod. Dokázalo to provonět dokonce celou koupelnu. Zelená plastelína voněla ostře po citrusech. Mytí se s takovou věcí je vtipná záležitost, ono co taky čekat. :-D Překvapilo mě, že to docela slušně pění a po těle dobře klouže. Akorát to tedy ubývalo rychlostí blesku. Měla jsem sice jen kousek, tak odhadem pětinu (možná i míň), z celého balení, ale každý z kousků jsem měla na čtyři umytí. Když si vezmu cenu, která je 250 Kč za 200 g, tak je to tedy dost drahá sranda. Jinak ale mycí klasika. Umylo mě to, pokožku zbytečně nevysušilo, ale ani nehydratovalo. Vůně z růžového kousku se na těle držela dlouhé hodiny. Cítila jsem ji ještě ráno. Zelená byla méně výraznější a po koupeli už jsem ji ze sebe vůbec necítila. Co ještě musím dodat, tak ta zelená věc pekelně pouští. Zelené bylo všechno, co  se plastelíny jen letmo dotklo. Vypadala jsem fakt vtipně, když jsem se tím namydlila a zezelenala jsem. :-D Co už mě moc vtipné nepřišlo, tak drhnutí koupelny. Mám dost háklivou spolubydlící a vše musí být pořád super čisté, a tak mi dalo vždy docela zabrat, aby ve vaně nezůstal jediný zelený flíček. Co k tomu dodat. Je to vhodné jako sranda pro děti. Třeba pro takové, co se nerady myjí a tímto je do té vany nalákáte. Zvlášť ta zelená by se jim fakt mohla líbit. I když rodičům ten úklid fakt nezávidím. :-D Na normální mytí pro dospělé jedince to asi fakt není. Pro pobavení dobré, ale mycí klasika se z toho asi nestane.

Termální voda Avéne

Dokud jsem nezačala číst blogy, tak jsem o existenci termálních vod neměla nejmenší tušení. A tohle je můj úplně první kousek od této kosmetiky. Ještě navíc byl jako dárek k časopisu. I když pravda, nebýt té termální vody, tak časopis nekoupím. :-) Není moc co k tomu dodat. Prostě voda. Jsem zvyklá na obličej něco stříknout ještě i po koupeli, tak tohle je takové docela fajn. Zkoušela jsem to nosit i v kabelce v těch největších vedrech, která panovala před pár dny, ale v takovém extrému bych pro osvěžení potřebovala na sebe vylít spíše kbelík vody a tohle mi přišlo takové málo osvěžující. Ale lepší než nic, to zase jo. Termální vodu určitě spotřebuji, ale na takové to pravé letní osvěžení aktuálně testuji něco mnohem lepšího. Dozvíte se v některé z budoucích recenzí.

Tělový sprej Balea

Miluji tělové spreje od Avonu, a když se naskytla možnost koupit něco podobného v drogerii, tak jsem neváhala ani minutu. Balea tělový sprej je z letní limitky, po které se jen zaprášilo, ale třeba v některé zapadlé DM ještě budete mít štěstí. Celkově jsem z něj ale lehce zklamaná. Ta vůně je prostě taková nijaká. Sprej by měl vonět po brazilském mangu a nějaké to exotické ovoce z toho opravdu cítit jde. I když tak trošku chemicky vytvořené. Přijde mi to takové hrozně umělé a navíc nudné, neoriginální. Asi jsem prostě zmlsaná množstvím lákavých parfemací z Avonu. Výdrž klasická, jakou lze od tělových sprejů očekávat, čili tak hodinku dvě. Na letní osvěžení proč ne. Asi to nakonec stejně vyplácám, zase tak moc mi to nevadí, ale ani mě to nepotěšilo a mám ve sbírce daleko lepší a voňavější spreje. Balea vyhrává akorát poměr množství/ cena. 200 ml za 60 - 65 Kč. 

To by bylo pro dnešek vše. Plastelína už je vypotřebovaná, ostatní dvě věci teď budu v létě používat, i když mě ani jedna nijak zásadně neuhranula. Špatné ale určitě nejsou.

Máte nějakou z těchto věcí? Jak vyhovují vám?

7 komentářů:

  1. tú plastelínu som pred pár dňami dostala ako darček a už sa teším,ako ju vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Koupila jsem si plné balení termální vody, a jsem z ní nadšená. Příjemně ochladí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na tělový sprej jsem se dívala, ale nijak mě nezaujal a jsem ráda, že jsem si ho nekoupila a zůstala věrná Avonu :) Ovšem sprcháč ze stejné limitované edice jsem si už koupila a ten voní moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta plastelína mi připadá jako taková blbinka na dobrej výdělek. Nikdo to nezná, proto to chce zkusit, dá za to peníze a pak zjistí, že je to vlastne na nic :D Pěkné recenze :)

    OdpovědětVymazat