čtvrtek 7. února 2013

Aktuální kosmetické novinky

Původně jsem si myslela, že všichni své novinky představí začátkem roku a pak bude chvíli klid. Ale kdepak, ještě i teď se na nás ze všech koutů valí nové kosmetické novinky. A kdo tomu má pořád odolávat:-) Tak abych v tom nebyla sama, musím vám je také ukázat, ať víte, čím se odměnit po úspěšném zkouškovém či si jen tak udělat radost.

Yves Rocher Nutritive Végétal

Yves Rocher přichází s novou pečující řadou. Nutritive Végétal slibuje dodat pleti dokonalou výživu. K dostání je odličovací mléko, tonikum, gel, maska a dva krémy. Všechny produkty obsahují výtažky z jasanu, vilínu a mandlový olej. Sama jsem na to zvědavá, jen se trošku bojím toho vilínu, protože vůni této kytičky opravdu moc nemusím. Ale tak třeba jí tam nebude hodně. Chtělo by to nějaký vzoreček, tak doufám, že nás Yves Rocher podaruje. Třeba v jednom z boxů. :-) Cena jednotlivých produktů začíná na 159 Kč. 

Balzám na rty Ryor

Ryor o novém balzámu na rty mluvil docela dlouho a konečně spatřil světlo světa. Je to balzámová prvotina této firmy, a tak jsem na ni dost zvědavá. Balzám obsahuje arganový, avokádový a jojobový olej a přírodní rostlinnou vazelínu. Vonět by potom měl po grepu a černém rybízu. Cena je 70 Kč za 15 ml. Z eshopu se mi moc objednávat nechce, ale hned jak ho potkám v nějaké drogerii, tak bude můj.

Balzám na rty Balea

A další balzám. Tentokrát pomerančová limitka od Balea. Údajně je již nyní dostupná v DM. Já jsem se dnes této drogerii úspěšně vyhnula, aby mě nic zbytečně nelákalo,takže vám bohužel neřeknu množství ani cenu. Ale jde o balzám v kelímku a cenu odhaduji na 39 Kč.  Když tak mě opravte. Na jednu stranu mě docela láká, pomeranče já mám v kosmetice ráda, ale balzámů mám teď docela dost a navíc s těmi od Balea jsem nikdy nebyla moc spokojená. Ale uvidím, jak moc budu silná (slabá) při příští návštěvě DM. :-)

Rtěnky Rimmel London

O těchto rtěnkách jsem nikde nic nečetla a najednou je objevím ve stojanu Rimmel při pravidelné obchůzce Rossmannu. Zaujal mě hlavně obal, který je křiklavě růžový. Nápis ve stajanu hlásal 100% syté barvy a s tím můžu jen souhlasit. Vyzkoušela jsem na ruku skoro všechny (je jich cca 10) a všechny byly výrazně pigmentované, opravdu syté. A také matné, nikde žádná třpytka. Sama jsem si sice nevybrala, ale vzhledem k pověsti rtěnek Rimmel by za vyzkoušení rozhodně stály. Cena je 149 Kč.

Zapečené tvářenky Elf

Na tyto tvářenky se na zahraničních stránkách dívám už delší dobu a konečně dorazily i do českého eshopu. Recenze jsou na ně vesměs pozitivní a mě hrozně lákají. Cena je 97 Kč. Navíc Elf teď sází jednu akci za druhou. Ta nejbližší začíná dnes a jedná se o slevu 25% na řadu  Essentials, 5% na řadu Minerals a 10% na řadu Studio. A já se tak trošku obávám, že tomu prostě neodolám...:-)

Fine One One Benefit

O této věcičce se hojně diskutuje už delší čas. Multifunkční líčidlo od Benefit slibuje krásné a zářivé jak tváře, tak rty. Už jsem ho sice zkoušela na ruku v Sephoře, ale stále nevím, co si o něm mám myslet. Za zkoušku by to stálo, ale jen by to nesmělo stát tak hříšné peníze. Cena je astronomických 950 Kč. Ale pokud by se zadařilo sehnat ho i jinak, vůbec bych se nezlobila. Aktuálně si o něj můžete zasoutěžit v giveaway u Lucifrid.

Vůbec toho není málo a nejraději bych to chtěla všechno. :-) Ale na únor jsem si slíbila velké šetření, tak budu muset odolávat. Co se z novinek nejvíce líbí vám?

14 komentářů:

  1. Z Nutritive Végétal chci určitě něco vyzkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bezva článek :-) Přijímání otázek do článku Questions and Answers už bylo ukončeno? Nestihla jsem se zeptat :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, prosím odpovíš?

      Vymazat
    2. anonymové už mi otázek poslali až dost, proto jsem to stopla. Nicméně, stále mi je můžeš poslat na emailovou adresu.
      navlastnikuzi.blog@seznam.cz

      Vymazat
  3. Balea juicy orange je opravdu již dostupný v DM. Je to stejně jako malina 10g za 31,90, takže si měla dobrý odhad. Hezky voní, ale na rtech dlouho nevydrží.

    OdpovědětVymazat
  4. zaujali mě ty rtěnky a ten balzám od Ryoru a Balei :))

    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jediné o čem asi budu v budoucnu přemýšlet jsou rtěnky a balzám od Ryoru :).

    OdpovědětVymazat
  6. Balzám os Baley je již v prodejnách, včera jsem ho v DM viděla ;) ale doma mám stále ten malinový a že bych z něj byla nadšená, to se řící nedá.. takže jsem odolala:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jako studentka dendrologie řeknu jednu věc - vilín není kytička ale strom :) Ale neber to jako šťourání, jen si užívám pocit z hotové zkoušky z dendrologie :D
    Ale na tu řadu jsem zvědavá, suchou pleť mám, tak možná někdy zkusím. Jinak asi není problém si to v obchodě očuchat :)
    Chtěla jsem se zeptat, vím, že často nakupuješ v YR a dnes jsem tam byla pro 2 balzámy a myslela si, že dostanu slevu 30% a 50% z letáčku a slečna (děsně nepříjemná ukňouraná) mi tvrdila, že se na ně slevy nevztahují. Ale jsou bez zeleného bodu, tak nevím. Nestalo se ti to s balzámy v tyčince taky? Možná kvůli ceně, že jsou levný, ale o tom nemají nikde nic napsáno :/
    Docela mne překvapilo, že se o rtěnkách od Rimmel na žádném blogu nepsalo, nejsou na českých stránkách Rimmelu a já je viděla v drogérce už asi od listopadu ne-li října.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za doplnění o vilínu děkuji :-) a co se balzámů YR týče, tak já myslím, že je na nich ten zelený bod, protože co vím, nikdy jsem na ně slevu z letáku nedostala. Ale čas od času je zlevní oni sami.

      Vymazat
    2. Ale ten bod není ani na internetu a nebyl ani na cenovce v krámku... Mají v tom teda pěkný bordel :)

      Vymazat
    3. já jsem se na to ráno také dívala, že jsem na internetu ten bod u toho neviděla, ale co si pamatuji, vždycky když jsem ho kupovala, tak na to sleva uplatnit nešla..asi se do toho jejich složitého systému sami zamotali :-)

      Vymazat