středa 29. května 2019

Svíčková statistika (únor - květen)

Přiznám se vám, že ve svíčkách a voscích jsem si udělala moc pěkný pořádek. V posledních měsících jsem pěkně šetřila, nic nekupovala a hezky pálila své zásoby. Původním plánem totiž bylo, že zásoby dokoupím v Americe. To se tedy bohužel nestalo a domů jsem si přivezla jen dvě menší svíčky. Na obchod Yankee Candle se nějak nestihlo dostat. Trošku jsem si ale zpravila chuť doma a dokoupila jarní a letní novinky. Takže určitě bude co pálit i nadále. 


Není to vlastně moc. Nějakou velkou letní svíčku jsem vyloženě potřebovala, menší jsou dárečky z USA, to být muselo a poté pár vosků. 


Tropical Jungle byla tak trochu racionální volba. Zrovna na ni byla akce. :-) Zároveň je to typická letnička a vůně se mi loni z vosku líbila, tak jsem ji zkrátka vzala. Věřím, že bude fajn.


Bath and Body Works jsou úžasné, bohužel u nás blbě a draze dostupné. Jsem ráda, že jsem si tyto dvě krásky přivezla. Cenově vyšly na cca 200 Kč jedna a byť jsou menší a s jedním knotem, dokážou prostor hezky provonět i tak. 


Heart and Home má také nějaké novinky a z letních vůní se mi zalíbil Bílý čaj s eukalyptem. A poté od Yankee Seaside Woods ve votivce, vosk zrovna nebyl. 


Nakonec zásobička vosků Yankee Candle. U mě klasika, všechny letošní novinky a poté pár kousků, co bylo zrovna v akci. Jinak vždy kupuji na Jasmince


Ve vypálených jsem si udělala pěkný pořádek a můžete vidět, že skla jsem dala pryč více než dost. Minimálně více, než jsem nakoupila. 


Pink Sands je moje srdcovka a tohle už druhá svíčka. Ráda se k ní vracím a těší mě, že ji narozdíl od jiných, ještě nezrušili. Třešně na sněhu byly hrozně fajn a mně osobně sedí více, než jejich klasická třešeň. Jsou takové "studenější". :-) 


Village Candle dopálená není. Ale mám ji snad tři roky a už je fakt divná. Nepálila jsem ji ráda, protože byla hrozně agresivní, čoudila a byla silná až moc. Naopak Peach and Lavender byla skvělá a je to vůbec moje první velká svíčka, co jsem měla i dopálila. Obecně mám raději ty střední, jsou praktičtější. 


Miminka od Yankee nemám často, ale musím říct, že šly cítit hezky. Hlavně Christmas Magic, bohatě to v této menší verzi na intenzitu postačilo. 


Panier des Sens je úžasná značka, především kosmetiky. Fakt bych byla ráda, kdyby byla dostupnější. 


V závěru ještě mix vosků. Je tam hodně mých srdcovek - Soft Blanket, Fireside Treats nebo A Chil's Wish. Ostatní taky fajn. 

Máme uklizeno, všechno sklo vyhozeno a můžeme se pustit do letního pálení. To samozřejmě bývá o něco slabší, a tak příští nákupy plánuji až na Vánoce. 

Jak to máte s pálením v létě vy?

9 komentářů:

  1. Cau Stani, ja v lete nepalim. Cherries on snow je moja topka, skoda, ze uz sa myslim nedaju zohnat. Z tvojho vyberu sa mi este paci My Serenity a Flowers in the sun, aj ked tato nie je tak intenzivna v sviecke ako vo vosku. Inac som palila vacsinou tie Rituals sviecky, ktore som dostala k nakupu na Vianoce (epic fail) :-))))) Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mně je hlavní období pálení podzim až jaro, přes léto pálím jen sporadicky, proto teď byly jen minimální nákupy - novinkové vosky a neodolala jsem svíčce Sun Drenched Apricot Rose, tu jsem dopálila a potřebovala jsem další:-) Cherries on Snow byla taky povedená parfemace.

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik krásných letních vosků, to je nádhera. Já teď vůbec nekupuji, spíše pálím zásoby a šetřím, jednu YC svíci jsem ale dostala k narozeninám.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Novinky jsem si také nakoupila a nelituji všechny voní dokonale. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Přes léto moc nepálím. Nejraději si zapálím svíčku na podzim a ty pálím až do jara. Dokud není nesnesitelné horko. Vůně Tropical jungle je moje nejoblíbenější.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekné a voňavé sviečky...

    OdpovědětVymazat
  8. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat
  9. Hotel Review, Elko Casino, CA - Mapyro
    Find the best hotels in Elko, CA on Mapyro, 밀양 출장마사지 the 전주 출장샵 first place to 강릉 출장마사지 try and book a 양주 출장마사지 stay in Elko, 여수 출장마사지 CA.

    OdpovědětVymazat