pondělí 11. března 2019

Sada na oči od Lancome

Říkám to pořád, vezměte miniatury, zabalte je do dárkového balení a máte mě. Miluji, když toho můžu rovnou od jedné značky vyzkoušet více a menší balení mě nerozhází. Právě naopak, člověk to aspoň rychleji spotřebuje a může jít testovat dál. Přesně takhle mi to vyhovuje.

Ze stejného důvodu mi padla do oka i tato sadička od Lancome. Najdete v ní řasenku v plném balení a k tomu miniatury tužky na oči a odličovače očí. Prostě správné trio. Sadu mám z elnino.cz


Značku Lancome mám zatím prozkoušenou jen tak decentně. Přece jen ty jejich produkty nejsou ani trochu levné. A tak se tomu stalo, že jsem dosud nezkoušela jejich legendu řasenku Hypnose. A co se týče odličovačů, tak ty mám na wishlistu ještě déle a budu to muset ještě doplnit, dlouho toužím po toniku nebo třeba odličovacím mléku. Dnes se ale vrhneme na tuto trojku. 



S řasenkou Hypnose to tedy nebyla láska na první pohled, ale nakonec jsme se sblížily. Kartáček je na můj vkus trošku nudný, zkrátka stará dobrá klasika. A víte, že já raději ty roztodivné divočiny. Ale zkusit se má všechno. Prvních pár zkoušení mi přišlo tak nějak průměrných a zkrátka se to chovalo tak nějak obyčejně, jak jsem předpokládala. Tento klasický typ kartáčku je obecně vhodnější na kratší a řidší řasy, než jsou ty moje. Vše se začalo měnit zhruba po měsíci, řasenka už nebyla tak mokrá a najednou se nanášela lépe. Vše definitivně ztvrdily fotky, kdy jsem se na ně sama podívala, pak to srovnávala se třemi roztodivnými řasenkami, které jsem testovala naposled (článek zde) a řekla si, že jsem fakt blázen, že pořád vymýšlím a hledám nějaké blbosti. Lancome mým řasám zcela očividně sedí nejvíc. 




Nanáší se tedy hezky, drží celý den, nemaže se ani nedrolí. Odličuje se také dobře. Zvědavá jsem na výdrž samotného balení, ale zatím to vypadá velmi dobře. Obvykle řasenky po dvou měsících vyhazuji. Lancome mám otevřený právě dvě měsíce a přijde mi v nejlepší formě, zatím to vůbec nevypadá, že by chtěl vysychat. Ale to se o ní docela proslýchá, že vydrží až půl roku, a tím se vám vrátí i ta investice. Ve finále jsem tedy velmi spokojená a jsem ráda, že ji mám .


Černá tužka na oči je klasika a byť jsem dřív byla pro ti ní, teď ji vcelku často používám. Tužka kreslí hezky, ale je trochu tvrdší. Na waterline bych ji nedávala. Na horní i spodní linku použít jde, ale díky té tvrdosti s ní těžko uděláte ostrou linku. Ještě tím spíš, že není úplně černá, ale spíše do šeda. Vhodná je v případě, kdy chcete mít linku cíleně spíše "rozmazanou". Já to tak obvykle nosím na spodní lince, že ji nemám ráda ostrou a vždy tužku ještě máznu štětečkem. Tak na tohle ideál, drží potom celý den velmi dobře a nikam neutíká. Výsledek na fotce níže, více toho vidíte na spodní lince, ale mám tužku i lehce mezi řasami. 


Tužku nakonec využiji a svým způsobem mi vyhovuje, ale co si budeme nalhávat, má své limity. Není úplně černá a je tvrdá. Nejsem si jistá, jestli si tohle tužka ve své cenové kategorii může vůbec dovolit. Osobně bych si ji znovu nekoupila. 




Nakonec dvoufázový odličovač, na který jsem se fakt těšila. Tyto kouzelné modré lahvičky od Lancome mám v hledáčku léta. Odličovač se chová tak nějak klasicky, jak předpokládáte. Protřepete, dáte na tamponek a odličujete. V očích neštípe, to kvituji, protože mě v nich štípe ledacos. Odlíčí to veskrze v pohodě. Nemůžu se zbavit pocitu, že je to spíše průměr. Takový průměr, který vám udělá pět dalších odličovačů za stovku z drogerie. Legendární odličovač od Yves Rocher vám udělá daleko lepší službu. Lancome není zlý a svoji práci odvede, ale tu a tam musíte u něčeho přitlačit, a když opět vezmeme v potaz cenu, není to pro opakovanou koupi.

Musím říct, že jsem sama čekala lehce větší ovace. Ale ve finále spokojená jsem. Protože ta řasenka za to stojí, to jsem vážně ráda, že ji mám. Ostatní dva produkty nejsou špatné, spíše průměrné a nestojí úplně za nákup v plném balení. Ale jako miniatury v sadě jsou ve finále fajn. Za celou krabičku totiž zaplatíte stejně jako za řasenku samotnou. Na elnino.cz, ji teď mají za 699 Kč. 

*Za poskytnutí sady k recenzi děkuji eshopu elnino.cz

Jakou zkušenost s řasenkami Lancome máte vy?

6 komentářů:

  1. Ahoj,
    já jsem měla sadu, kde byla miniatura této řasenky, odličovač, krém denní a pleťové mléko. Se samotnou řasenkou jsem hodně spokojená, dělala mi pěkné řasy. Miniatura mi vydržel asi šest týdnů každodenního líčení. Už jsem se dívala na netu, kde bych řasenku koupila, až dodělám všechny ty zásoby, co mám doma.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost nemám, ale takhle v sadě bych si docela dala říct a koupila, hlavně kvůli té řasence, vidím, že dělá opravdu hezké řasy:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Cau Stani,
    ja som si podobnu sadu kupila pred rokmi v Anglicku asi za 15 EUR, co bola super cena. Maskara mi vyhovovala, ale neviem, ze ci bola taka super, aby som za nu dala 30 EUR, kolko stoji na Slovensku. Asi ani nie. Ale vsimla som si, ze u mna je to tak, ze tie lacnejsie mi opadavaju po 10 minutach vyzeram jak Panda.

    OdpovědětVymazat
  4. To je řasenka zrovna pro mě.. takové kartáčky mám nejraději :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, tak tahle sada se mi líbí!! :-) Já od značky Lancome zatím nic neměla, ale snad se to do budoucna změní :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat