pátek 1. února 2019

Jaro je ve vzduchu: kosmetické novinky

Já jsem vám to říkala. Jaro je sice stále v nedohlednu, ale kosmetické novinky už se na nás valí ze všech stran. A jsou plné krásný jarních kolekcí a další zajímavých kosmetických kousků i celých značek. Nejvyšší čas to opět shrnout do jednoho článku. 

The Body Shop kaktusová limitka

Pojďme tu jarní náladu opravdu nakopnout. The Body Shop si připravil limitku s vůní Cactus Blossom. Málo co mě u nich dokáže takto nadchnout, ale vůni kaktusu mám obecně moc ráda a tohle celé vypadá tak pozitivně, že to chci mít okamžitě v koupelně. Určitě si něco pořídím. 

Yves Rocher tělové spreje

Potěšil mě také Yves Rocher, který vypustil na únor hned několik novinek, taktéž zavánějících jarem. Yves Rocher má tělové spreje ve skleněných lahvičkách a jsou výborné. Nyní přináší hned čtyři druhy roztomilých lahviček s lehkými tělovými spreji na tělo i vlasy. V nabídce je vůně broskev s anýzem, malina s mátou, kokos a mango s koriandrem. Cena je 229 Kč za 100 ml. 

Yves Rocher novinky

Další novinky Yves Rocher už vám takto shrnu najednou. V nabídce je nový sprchový gel s vůní broskve a anýzu, dorazila k nám také čtvrtá mini maska, tato konkrétně je s rakytníkem a měla by rozjasňovat. Láká mě také krém na ruce lotosový květ a šalvěj a nakonec ještě odličovací micelární olej z měsíčkové řady. Ta obecně patří k mým nejoblíbenějším, takže mě láká k vyzkoušení i tohle.  

Laky na nehty Essence

Letošní jarní update Essence je tak trochu tajemný, a byť jsou již výprodeje v plném proudu a novinky by měly být ve stojanech v půlce února, zatím nelze dohledat, na co všechno se můžeme těšit. Jedno je ale jisté, kompletně nás opouští jejich stávající laky a nastupuje novinka Shine last & go!. Tak si držme palce, aby to moc nepokonili a laky byly stále skvělé. V nabídce bude množství úžasných barev, takže se na ně skutečně těším. 

Nová značka Beetique

Každá nová značka je pro kosmetické nadšence velkou radostí. Beetique navíc ve spolupráci s blogerkou budila velké naděje. V nabídce jsou dvě paletky očních stínů a jedna paletka rozjasňovačů. Jestli jste ale měli možnost vidět video Lucky z Get the Louk, tak víte, že je to vše spíše jen na parádu, než na používání. Takže se jen pokochejte, ale nekupujte.

Rimmel řasenka 

Řasenky od Rimmel patří k mým oblíbeným a moc se mi líbí i novinka Wonder Luxe Volume. Zatím je jen v zahraničí, ale Rimmel k nám propouští téměř vše a docela rychle, tak si myslím, že se jí nejpozději do toho jako dočkáme. 

Loreal Hydra Genius

Hydra Genius od Loreal už jsem vám jednou do novinek dávala. A můžou to být možná tak dva roky. Ano, občas to opravdu trvá, než to doputuje až do našich drogerií. Tento lehký hydratační krém s aloe vera a kyselinou hyaluronovou mě zaujal už tehdy. Podle mě to bude skvělý krém na léto. Ráda bych ho vyzkoušela. Dostupný bude exkluzivně v dm drogerii, ve třech variantách a za 299 Kč. 

Loreal korektor

Horkou novinkou v zahraničí je nový korektor Loreal Infaillible. Nedávno jsem psala, že Loreal vlastně moc dobré korektory nenabízí, a tak jsem vážně zvědavá, jak se jim zadařilo s touto novinkou. Modleme se, ať k nám také necestuje dva roky. 

Řasenka Maybelline

Řasenek není nikdy dost, tak si dnes dáme ještě jednu. Maybelline připravuje novinku Snapscara, který by se měla dát smýt pouze vodou bez nutnosti dalších odličovačů. No, upřimně, mně Maybelline řasenky nikdy nesedí a stejně odličuji celý obličej, ale tak za zkoušku člověk nikdy nic nedá. 

Co na to říkáte? Podle mě je to nyní hodně našlapané a já jsem tam našla hodně produktů, které chci vyzkoušet. A to si myslím, že nás ta pravá jarní smršť teprve čeká. Čekat tak můžete i brzké pokračování tohoto článku.

Co vás z novinek nejvíce zaujalo?

11 komentářů:

  1. Budu si muset udělat otočku do YR, prostože jejich tělové spreje a další novinky se mi líbí moc:-) Láká mně i řasenka Maybelline a Hydra Genius od Loreal.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě hrozně lákají ty laky na nehty od Essence. Pár odstínů se mi líbí a ještě skvěle vypadá i limitka od The body shop.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tak, na The Body Shop se půjdu ráda podívat a Yves Rocher jsem v týdnu ulovila peeling a masku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Spreje YR jsou dokonalý, já si oblíbila meruňkový, ten byl úžasný. Vždy mě přenesou do jara :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tentokrát ma okrem kaktusovej limitky od TBS veľmi nič nezaujalo. Ešte tak zistiť, kde by sa to dalo kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel nevím, jak je to na slovensku s obchody TBS, ale dívala jsem se, že by to mělo jít sehnat přes eshopy, tak to zkus případně proklikat.

      Vymazat
    2. Na Slovensku TBS obchody nie su. Boli pred par rokmi, ale zrusili ich 🙈😤

      Vymazat
    3. To mě mrzí. Ono ani v ČR to není slavné a nějaké obchody se rušily, v Praze jsou akorát dva a myslím, že jinde žádné další nejsou.

      Vymazat
  6. Tak to jsem zvědavá na laky na nehty, snad budou stále dobré. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nich člověk nikdy neví, co s tím provedou. :-) ale taky doufám, že to bude dobré.

      Vymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat