pondělí 29. října 2018

Poslední letošní novinky

Je to tak, kosmetické novinky letošního roku se blíží do finále. Pomalu, ale jistě nás začínají zaplavovat vánoční kolekce a další novinky na nás firmy vychrlí až v lednu. Vánocemi se prozatím ještě zatěžovat nebudeme, ale prozradím, že už pro vás pilně připravuji seznam adventních kalendářů. Dnes to ale bude o nových značkách a kosmetice, která to k nám stihla ještě letos.

Jeffree Star kosmetika

Myslím si, že rok 2018 budeme mít zapsaný jako ten, kdy se na náš trh probojovalo nejvíce nových značek. Tento trend neutichá a aktuálně můžeme přivítat v naší malé zemičce další novinku. Tou je kosmetika od americké Youtube hvězdy Jeffree Star. Myslet si  o něm můžete cokoliv, a upřimně sama nepatřím mezi jeho fanoušky, nicméně jeho vlastní kosmetická značka je velká věc a je skvělé, že je nyní dostupná i pro nás. Seženete ji v prodejnách Marionnaud. 

183 Days

Novinky jsou také v drogerii a konkrétně v dm přibyl nový stojan s dekorativkou 183 Days. Je to mladší ségra Trend It Up a obecně to cílí na mladší slečny, které s makeupem začínají. Ale sama jsem na to zvědavá a určitě to půjdu minimálně omrknout. Podle mě by to mohlo být něco na způsob Essence a kdo ví, třeba tam bude něco použitelného i pro nás "velké holky".

Balea limitka

Zůstaňme v dm i u stejné dávky roztomilosti. Věřím, že tato limitka spoustu lidí nadchne, tak vám ji sem musím dát. Mě osobně to moc nebere, nemusím mít na kosmetice namalovaná zvířátka a ani obecně nemám moc ráda sprcháče/mléka od Balea, takže nic pro mě. Ale svoji cílovku to má. 

Alverde šampuky

V dm je obecně plno novinek, tak ještě jednu. Alverde má v nabídce dva nové šampuky - kokosový a mandarinkový. Je to super věc, že se něco takového dostalo do drogerie. Tuhý šampon není ještě stále běžná věc, tak je fajn mít v drogerii alternativu. Osobně tedy asi zkoušet nebudu, ale fandím tomu. 

Dermacol oční stíny


Pojďme si projít novinky Dermacol, ten s čerstvou dávkou kosmetiky nikdy nezklame. V nabídce jsou nově dvě paletky očních stínů. Upřimně, nelíbí se mi už od pohledu. :-) Barevně je to tak nějak na jedno brdo a vzhledem k předchozí zkušenosti se stíny Dermacol se bojím i té kvality. Ale naživo jsem je ještě neviděla, tak můžou jedině překvapit. O něco více se mi zamlouvají nová dua, tam by to snad mohlo klapnout. Až na tu děsivou věc aka štěteček. Probůh, vždyť to nikdo nepoužívá. Aspoň doufám!

Dermacol řasenka
Nová řasenka v portfoliu Dermacol dlouho nebyla a napravuje to Black Swan. Líbí se mi moc, balení i kartáček. Určitě ji budu chtít zkusit. 

Dermacol sprchový gel

Nesmí chybět novinka v řadě Aroma Ritual. Čeká nás tematická vánoční edice s vůní vanilky a kokosu. Obal mě nebere, ale ta vůně...tu cítím i přes ten monitor. 

Yves Rocher vánoční limitka


Když už mluvíme o Vánocích, mezi moje nejoblíbenější kolekce patří každoročně ty od Yves Rocher. A nejinak tomu bude i letos. Čekají na nás tři řady - červené jablko, zlatý čaj a noční vanilka. Těším se, až je všechny vyzkouším a určitě si něco pořídím. 

Loreal čokoládové rtěnky

Miluji rtěnky od Loreal, miluji čokoládu a teď se mi obě tyto vášně spojily v jednu. Nové matné tekuté rtěnky od Loreal musím mít. U nás tedy klasicky v omezeném výběru odstínů, je jich asi šest, ale i tak si určitě půjde vybrat. 

Tak co, vybrali byste si? Já jsem dnes byla sice lehce kritická, ale taky tam mám své oblíbence. A příště už se mrkneme na slibované adventní kalendáře. 

12 komentářů:

  1. Rozhodně se chystám na Vánoce u YR a Dermacolu. Roztomilé limitce Balea jsem neodolala, to já můžu. A co se týče stetecku u stínu, tak já je používám, na obyc rychlé líčení ráno mi nevadí :D

    OdpovědětVymazat
  2. 183 Days mně nechává chladnou, ale tu roztomilou kolekci Balea jsem mít musela:-) Na vánoční limitku YR se jako každoročně moc těším a rozhodně si koupím i nový sprchový gel Dermacol.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě zaujaly novinky od Dermacolu, Yves Rocher a ty tekuté matné rtěnky L´Oreál :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Alverde šampuky mě zaujaly asi nejvíce :) Jinak celkem se mi zamlouvá i paletka Dermacol, ale kdoví jaká bude :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Najviac ma zaujali čokoládové rúže, tie si musím v drogérii lepšie prezrieť. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Na recenzi čokoládových rtěnek jsem zvědavá a moc se těším. Limitky Balea už jdou dávno mimo mě, je jich moc a kvalita pro mě většinou odpovídá ceně. U nás právě zrušili stojan s Miss Sporty a dali tam 183 days, takže cílovka této značky je jasná. Dermacol oční stíny, které vypadají barevně i obalem, jako by vypadly z 80. let, snad ani nebudu komentovat...

    OdpovědětVymazat
  7. Já se hodně těším na limitky od YR, každoročně jsou super. Ale jinak mě nejvíc zaujala kosmetika od Jeffreeho. Takhle ho moc nemusím, ale produkty vypadají hezky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  8. Mě zaujaly ty šampuky, už jsem je v DM drogerii viděla, ale zatím odolávám. Taky se mi líbí limitka od Balei, roztomilá balení já můžu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, já právě dost čučela, že má Alverde šampuky, šla jsem si pro jejich klasický šampón a vidím šampuky. :) Koupila jsem si zatím klasický šampón, ale jejich šampuk asi taky zkusím. Od Dermacol chci zkusit Imperial řasenku (jestli se ještě prodává), nevíš, jestli mají nějakou lepší? Diana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně obecně řasenky Dermacol vyhovují, ale co si vybavuji, tak Imperial je zkrátka nejlepší, určitě bych šla do ní.

      Vymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  11. Co nejdříve musím jít očichat tu novou limitovanou edici od Balei :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat