pátek 5. října 2018

Oblíbenci za září

Září je vždy takovým specifickým měsícem, kdy se postupně na dně šuplíků vrací letní věci a pomalu vyplouvají na povrch jiné kousky, byť ještě ne tak úplně podzimní. Tentokrát se mi ještě jako bonus sešlo několik nových věcí, které mě nadchly natolik, že jsem si je zamilovala a své místo v oblíbencích si zkrátka zaslouží. Musím to zaklepat, ale opravdu jsem teď měla v poslední době štěstí na mnoho kosmetických pokladů. 


V líčení se pořád lehce držela oranžová, ale už ne tolik, jako v létě. Schovala jsem také lehká "bíbíčka" a vrátila se k mému top makeupu od Astor. Na očích jsem si hrála především s novou paletkou od Makeup Revolution by Petra. Recenzi už pilně připravuji, ale už teď vám prozradím, že ta paletka je skvělá. Co se kvality týče, má své limity, ale barevně je hodně dobrá, úžasně variabilní a počet variací nezná mezí. I tvářenku jsem volila tak někde na pomezí mezi letní oranžovou a zimní mrazivou. Hourglass s červeno růžovým nádechem nikdy nezklame. 


Tady to vypadá, že si to Loreal zasponzoroval.:-) Ale není tomu tak, jen zkrátka jejich produkty na rty, stejně tak na obočí mám hodně ráda a nyní se to pěkně sešlo. Ten lesk už mám dokonce po druhé a je pro mě symbolem právě babího léta, už třetí sezónu po sobě. Na obočí dlouhodobě používám jen zabarvený gel, ale nějak jsem v poslední době měla pocit, že to tak úplně nestačí. Vyhrábla jsem v šuplíku tuhle tužku a jsem s ní moc spokojená. Je to takové kopýtko, takže se musí často strouhat do špičky, ale barevně je přesně šitá na mě a perfektně to drží celý den. A nemohla jsem zapomenout ani na linky od Makeup Revolution. Velmi povedený kousek, krásně kreslí, sytá černá a pevný hrot, který zatím vypadá, že vydrží i dlouho. Používám cca měsíc a zatím stále jako nový. 


V pečující kosmetice jsou to dvojnásobné skvosty. O "perfekcionistovi" od Alciny jsem vám už psala. Je to úžasná báze pod makeup, která mi změnila celou líčící rutinu. Novinka od Clinique na černé tečky je bez nadsázky objev roku. Tohle vám nejen z nosu vytáhne...raději nechtějte vědět co všechno. Plánuji na to samostatnou recenzi, protože ten produkt si to vážně zaslouží. A pokud s černými tečkami bojujete, na nic nečekejte a pořiďte si to rovnou. Micro peeling od Kiehls je taktéž malý zázrak. Večer nanesete ještě před sérum a ráno se vzbudíte mladší. Vážně! Aby toho nebylo málo, milým překvapením je i oční krém od LVLY. Je to privatní značka DM, stál asi 130 Kč a směle konkuruje mým o pár stovek dražším krémům od Kiehls. Taktéž potřebujete!


Podzimně naladěný už je i můj košíček s vosky Yankee Candle. Vždy sezónně jej prohazuji. Aktuální vůně jsou v košíku a ty mimo roční období schované hezky ve skříni. A musím vám říct, že když jsem tam vyskládala tohle a zavanula na mě vůně vánočního cukroví, snad jsem se pomalu začala těšit na prosinec. 


Vím, že fotky jídle máte hodně rádi, ale bohužel se mi nějak v poslední době fotit nedařilo. Nebo spíše se mi nedařilo vařit nic fotogenického. :-) Tak aspoň jedna vlaštovka v podobě první letošní dýňové polévky. Pravda, polévky obecně mi v létě chyběly. 


Nakonec ten podzim není zase až tak zlý, co říkáte? Člověk si to zkrátka musí umět udělat hezké. 

7 komentářů:

  1. S paletkou od Petry si teď vyhrávám každý den a fakt mně baví, myslím, že vzhledem k počtu odstínů a k ceně je skvělá. Až budu v dm, určitě si odnesu ten oční krém Lvly, zrovna si nějaký potřebuji pořídit do zásoby, takže mi Tvůj tip přichází víc než vhod:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka od Petry se mi moc líbí, pořád nad ni uvažuji 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Dýňová polévka je top a vosky od YC ani nemluvím :). Zrovna jeden pálím.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se na recenzi výrobku od Clinique, co vytáhne černé tečky. Já mám podzim velmi ráda a taky jsem lehčí BB krémy už odložila a vytáhla zpět makeup. Jen mezi mé nejoblíbenější makeupy patří značka Rimmel. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka od Peti nemá chybu :) a taky mě zaujaly linky od Revolution. Mají spoustu produktů, které mám na svém wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Paletku mám taky!! :-) Mňááám dýňová polévka :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat