středa 4. července 2018

Prázdninové kosmetické novinky

Původně jsem tento článek měla v plánu až na září, kdy se to bude jistě novinkami jen hemžit. Jenže ono se toho docela dost naskládalo už teď. Byla jsem před pár dny v dm a nestačila jsem se divit, kolik je tam nových věcí. Tak jsem se rozhodla dám vám to hned dohromady. Nebude toho tolik jako obvykle, ale i tak se tam pár pěkných věcí najde.

Dermacol masky

Dermacol nikdy nezklame. V eshopu se objevily tyto tři novinky. Černá slupovací maska, ranní hydratační maska a poté matující báze pod makeup s uhlím. Všechny tři věci mě hodně lákají a těším se, až je vyzkouším. V drogerii jsem je tedy zatím neviděla, ale věřím, že tam budou brzy. Masky jsou za 149 Kč, báze za 299 Kč. 

Pretty Vulgar

Douglas vpouští na český trh novou značku Pretty Vulgar, která je proslulá svými hravými vintage obaly. Zatím je dostupná na eshopu, ale brzy by se měla objevit i v prodejnách. Určitě ji půjdu obhlídnout. 

Sephora paletky

Sephora na léto přišla s "piknikovými" paletkami Take Away. Takto na obrázku vypadají hodně dobře, u mě určitě vede ta studená. Musím se na ně zajít podívat, protože tohle mě láká.

Essence paletky

Essence se "trošku" inspirovalo u Macu a udělalo si puntíkaté paletky. :-D Ale asi ještě víc mě překvapilo, že se probojovaly i k nám do drogerie. Ne tedy všechny, ale i tohle se počítá. V dm můžete najít dvě paletky stínů a dvě rozjasňovačů. Za mě ty stíny vypadají fajn a docela mě lákají. Pigmentace je super, jen je tedy otázka, co to udělá na očích. Cena je lidová, snad kolem 180 Kč. Rozjasňovače už mě tolik neberou, podle mě jsou dost divně barevně namixované. Ta studená je studená až moc a ta tmavá mi taky nepřijde přirozená. Cena kolem 160 Kč. 

Rtěnky Loreal

Tyto rtěnky jsem vám ukazovala v posledních tipech s tím, že jsou to horké novinky v USA. A pak je klidně potkám u nás v dm. Takže je sem dávám znovu s tím, ať je jdete omrknout. Dostalo se k nám tuším 6 odstínů a vypadají moc hezky. Jen tedy neměli testery, tak jsem zatím nevybrala, ale určitě se pro nějaký vrátím. Cena je 249 Kč. 

Loreal paletky

Hned vedle rtěnek byly i nové paletky, a to ve čtyřech variantách. Budou nahrazovat ta jejich klasická kvatra, která mají již několik let. Vizuálně jsou boží, kvalitou ještě uvidíme...Cena je 329 Kč. 

Balea masky

Balea se v plátynkových maskách skutečně vyžívá, a v nabídce se objevily další kousky. Tentokrát se vzorem krajky. Masky jsou klasické na celý obličej, poté pod oči a ještě i na rty. Cena od 40 Kč. Já osobně je ale po zkušenosti s těmi předešlými zkoušet nebudu. Přijdou mi dost průměrné. 

Catrice podzimní novinky


Klasický update Essence a Catrice se začíná pomalu blížit. Zatím ještě nemám oficiální info o produktech, ale německé blogerky již event měly, a tak jsem vyštrachala aspoň malou ochutnávku. Vypadá to zajímavě. 

Hlavně, že jsem si minulým článkem dávala předsevzetí, že nebudu nic kupovat a teď tolik lákadel. :-) Co vy, která novinka vás zaujala?

15 komentářů:

  1. Dermacol fakt nikdy nezklame, ani ty novinky nestíhám. Paletky Essence vypadají super a už se těším na updaty, co to vidím zajímavého na té fotce Catrice?! :D Pretty Vulgar mě zaujala, mám ráda vintage.
    Soutěž / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Tesim sa na Catrice novinky 👍 Essence som zatial na ziadnom zahranicnom blogu ani na ich officialnej stranke nenasla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky ne, ono to bývá až později, na přelomu července a srpna. Určitě to pohlídám a dám vědět.

      Vymazat
  3. Ty Catrice rtěnky vypadají úplně jako Melted matte od TF. A značka Pretty Vulgar vypadá zajímavě, jen ten název mi nesedí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice rádo kopíruje slavnější kolegy, to nebude úplně náhoda. :-)

      Vymazat
  4. Tie novinky od Dermacolu ma dosť zaujali. Musím sa na nich pozrieť.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  5. Krajkové masky, paletky Essence i Loreal už jsem omrkla v drogerce naživo, jinak se těším na Dermacol novinky a nové produkty z updatu Catrice:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě nejvíce zaujala značka Pretty Vulgar a to hlavně svými obaly. Tak uvidím... :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Rozhodně mě zaujali novinky od Dermacol! :) Essence paletky nevypadají špatně snad bude kvalita dobrá. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle tvoje články mám moc ráda, protože zde vždy objevím něco o čem jsem dosud neměla tušení. Tentokrát jsem věděla pouze o novinkách Lorealu a plátýnkových maskách Balea, takže moc děkuji za tipy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co, já to zase ráda obhlížím a dávám dohromady, je kde nového.

      Vymazat
  9. Bohužel mě teda nezaujala ani jedna letní novinka :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi skoro všechno a pár věci mam vyhlidnutych ☺️

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat