středa 11. července 2018

Konturovací dua Makeup Revolution a Sleek

Jestli jsem letos o něco pozvedla svoji líčící rutinu, tak je to konturování. Ano, zase se maluji o pár minut déle. :-) Rozjasňovače jsem používala už dřív, ale jen občasně. Bronzery vůbec a dohledáte-li nějaké moje pár let staré články, budu vám v nich dokonce tvrdit, že bronzery nejsou nic pro mě. Inu, člově míní, kosmetika mění. 


Myslím si, že vám budu muset časem připravit samostatný článek o tom, jak si s těmito věcičkami hraji, ale dnes se zaměřím jen na dvě nedávné novinky. Jsou to dua s bronzerem a rozjasňovačem a shodou náhod se u mě doma sešly ve stejnou dobu. Ve finále je mám ráda oba, byť každý trochu jinak. 



Makeup Revolution mě nedávno hodně překvapil, jak skvělé produkty může mít. A tenhle je jednoznačně nejlepší. Tohle krásné duo pochází z kolekce Renaissance, která je lehce dražší, ale pořád na drogérkové poměry hodně dobrá. Tato luxusně vypadající krabička vás vyjde na 279 Kč. To balení je nádherné, elegantní, kvalitně zpracované, bytelné, s velkým zrcátkem. Radost pohledět a skutečně máte pocit, že v ruce držíte paletku nejmíň za tisícovku. 


Vevnitř najdete ultra světlý konturovací stín. Opravdu je to pro bledulky, na tmavších typech vůbec nepůjde vidět. I já ho používám trošku jinak než jiné bronzery. Obvykle s nimi totiž jen konturuji a dávám lehce pod lícní kosti a na bradu. Tady ale beru větší štětec, ideálně ten na pudr a dávám produkt na mnohem větší plochu, nejen do kontur, ale i tam, kam už běžně patří tvářenka. Zkrátka to více používám už jako právě bronzer, tak jak se má. Pleť to hezky zahřeje, dodá zdravější nádech. Já totiž obvykle v létě svou bledou pletí lidi děsím. :-D Zároveň je to ale naprosto přirozené. Nanáší se tedy skvěle, nepráší, chytá rovnoměrně a dá se dle potřeby vrstvit. Byť opravdu díky té světlé barvě je výsledek vždy decentní. 

Rozjasňovač už to vše jen doplňuje. Je opět docela světlý, zlatý, ale se studených nádechem. Takové mám asi úplně nejraději. Opět se nanáší hezky a drží obstojně po moho hodin. Obecně produkty od Makeup Revolution mi drží na tvářích hodně dobře. Za mě jednička s hvězdičkou. Budeme spolu kamarádi. 


Konturovací duo od Sleek vypadá velmi podobně. Bohužel tedy ke mně doputovala verze medium (byla v Lookfantastic boxu), která je na mě zbytečně tmavá. Ale rozhodla jsem se ji nechat. Za prvé občas na kontury používám trošku tmavší bronzery (poradím si třeba i s Hoola od Benefitu) a taky obě ty barvy se mi líbí i třeba jako oční stíny. 


Tady už to skutečně používám je na konturu. Nanesu takový jemný pruh pod lícní kosti a na bradu a poté pudrovým štětcem ztratím. Určitě je to výraznější a musím na to mít náladu, ale je to nositelné a myslím, že stále přirozené. 

Rozjasňovač je také v pořádku, zlatý a tentokrát s teplejším podtónem. Oproti bronzeru je docela světlý a hodí se tak k mé pleti naprosto dokonale. Nosí se hezky. 

Opět oba produkty se dobře nanáší, nepráší, na pletí drží. Nemůžu si stěžovat. 


Moje aktuální líčící obsese je zkrátka jasná. Bez bronzeru a rozjasňovače nedám ani ránu. Mám teď v této oblasti hodně novinek. Blbé je, že by vám v tomto případně stačil klidně jeden produkt, protože to jsou věci, které jen tak nespotřebujete. Pro mě je ale těžké se rozhodnout, čemu dát přednost a navíc mám ráda změnu. Takže i tyto dva kity si u mě své místo najdou. Kdybych vám však měla doporučit jen jeden, tak určitě Makeup Revolution. Pro světlejší typy, které chtějí s konturováním začít je to pecka. A pro mě dost možná jeden z letošních kosmetických objevů. 

Jak jste na tom s bronzery a rozjasňovači vy?

9 komentářů:

  1. Rozjasňovače miluju, baví mě to na pleti. No a bronzer zas tak nepoužívám. Jak kdy. Ta paletka od Reolution je krásná, ale barevně by se mi víc hodila ta od Sleeku. Jsem celoročně tmavší a když přijedu od moře, jsem trošku až do černa :D každopádně jsou obě paletky velmi povedené :)

    OdpovědětVymazat
  2. U mna rozjasnovace ano, bronzery a konturovanie nie. Ale nikdy nehovor nikdy, vsak? 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já tomu taky dlouho odolávala, ale pak člověk jednou začne a ten rozdíl tam je. stávalo se mi ze začátku, že mi někdo chválil ,,nový makeup", i když vše bylo při starém, jen jsem měla lehce vykonturováno :-D

      Vymazat
  3. Rozjasňovače používám, bronzery zatím spíš občas. Rozhodně se mi víc líbí duo od Makeup Revolution, jak balením, tak tím obsahem:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozjasňovače používám vždy :) Ale teď jsem k tomu přidala i menší konturování a musím říct, že je to super. :) Taky mám tu paletku od Sleek a jsem spokojená.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Paletky vypadají fajn a pigmentace vypadá taky super :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám rozjasňovač vždycky v nějaké paletce korektorů a momentálně i v paletce stínů mám stín, který se dá použít jako rozjasňovač. Proto mi přijde zbytečné si kupovat samostatný rozjasňovač. Co se týče bronzerů, tam to mám podobně, mám ráda univerzální tvářenky v odstínu, díky kterému se dají použít i ke konturování nebo bronzování, třeba slavnou od NYX - Taupe. Tu teda nemám, ale podobný odstín tvářenky mám od NYC. Takže prostě nemám bronzer ani rozjasňovač jako samostatný produkt, jako bronzer se dají použít některé stíny nebo tvářenky. Jinak od Makeup Revolution mám dobrý štěteček na obočí a skvělý tuhý korektor, který je hodně světlý a se žlutým podtónem, tedy na akné ideální.

    OdpovědětVymazat