pátek 4. srpna 2017

Oblíbenci za červenec

Prázdniny se nám překlenuly do své druhé poloviny, a tak je nejvyšší čas mrknout se na červencové oblíbence. Není toho moc, a tak jsem původně přemýšlela, že to spojím jen v jedny letní. Jenže zatímco červenec byl pro mě všedním pracovním měsícem, v srpnu plánuji více odpočívat a prázdninovat, a tak i používaná kosmetika bude dost jiná. Proto jsem to nakonec rozdělila, i když to dnes bude velmi stručné.


Jakmile přijde léto, čím dál častěji sahám po paletce tvářenek od Urban Decay. Konkrétně bronzer Lo-fi a oranžovo zlatou tvářenku Hush naprosto miluji. U stínů je to komplikovanější, protože tam se mi to stále daří průběžně obměňovat a střídat vše, co doma mám. Ale přece jen za zmínku stojí paletka Catrice, kde jsem si zamilovala především oranžovo hnědou variaci, jež jste mohli vidět v jednom z předešlých článků

Baby Lips Crayon už také důvěrně znáte. Nejčastěji jsem sahala po nude a oranžové variantě. Co se makeupu týče, po delší době jsem si pořídila vzorky BB krémů Skin 79. Pár let zpátky to byl velký hit blogosféry a já jsem chtěla zjistit, jestli mi budou sedět i po letech. A na léto jsou skutečně fajn. Dobře kryjí, ale zároveň obstojí ve vysokých teplotách a neroztékají se. Navíc mají vysoké SPF. Na obrázku je růžová varianta, ale ještě o něco lépe mi sedí ten fialový. Od toho jsem ale měla jen pidi vzorek a už ho nemám. Třeba se někdy odhodlám pořídit si plné balení.


Laky na nehty jsou jasné, vedly zářivé letní barvičky. Miluji blankytně modrou od Maybelline a poté zářivou růžovou na všechny způsoby, na fotku se probojoval Avon.

Z péče jsem vybrala sprej od Xhekpon. Na obličej mi moc nesedí, ale teď jsem si ho oblíbila především po holení, kdy díky obsahu aloe vera, dokáže krásně zklidnit pokožku. Bavilo mě také sérum Leganza, které pleti vždy dokázalo navrátit ztracenou vláhu.


S focením jídla jsem velká ostuda, mám tady jen jednu jedinou fotku, a to špagety se smetanovou omáčkou.


Dnešní rychlý souhrn je za námi a já bych si teď přála zastavit čas a teploučký srpen by mohl zůstat mnohem déle. A klidně ať jsou i ty třictíky, mně to nevadí. :-)

Mějte se krásně a užívejte prázdnin!

14 komentářů:

  1. Ta paletka tvarenek je nádherná 😍 Dá se ještě sehnat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že už ne. :-( bylo to loňská limitka.

      Vymazat
  2. Paletku Catrice mám v růžové verzi a i když má své mouchy, tak ji používám ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Catrice paletka mě hodně láká :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, škoda, že nenafotila víc jídla, to bývají mé oblíbené fotky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusím se na to v budoucnu více zaměřit, ale za srpen to zatím taky moc nevidím. léto není pro vaření stvořené.

      Vymazat
  5. Catrice sa mi páči, inak to jedlo vyzerá dokonale. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Gel shine lak na nechty mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty Baby lips crayons mě dost zajímají

    OdpovědětVymazat