středa 23. srpna 2017

Pleťový krém a šampon Ryor

Jak jsem nedávno slíbila, pustíme se do dalšího testování produktů Ryor. Tuto značku mám moc ráda, ale tím, jak není všude dostupná, tak na ni umím zapomínat. A to je škoda, protože se téměř vždy přesvědčím o tom, že jejich produkty stojí za to. I když výjimky se samozřejmě najdou. 


Nejdříve se mrkneme na pleťový krém s ceramidy (vůbec netuším, co to je) na normální až smíšenou pleť. Krém na obličej jsem už kdysi od Ryor měla a byla jsem nadšená. A vlastně dodnes, přijde-li někdo za mnou, že by chtěl dobrý, ale levný pleťový krém, nejčastěji ho posílám právě ke stojanům Ryor.

Tento krém má takovou střední texturu. Zbytečně neteče ale není ani přehnaně hutný. Moc dobře se roztírá a během chvilky se vstřebá. Voní tak neutrálně, jako většina produktů Ryor. 


Krém mi přijde úžasně neutrální a myslím si, že bude sedět velké škále lidí. Já jsem ho nakonec začala používat ráno i večer. I pod makeupem je fajn, nedělá žádnou neplechu a v noci taktéž dodá pleti potřebnou dávku hydratace. 


Z dlouhodobějšího hlediska si také nemůžu na nic stěžovat. Už mi zbývá asi tak třetina a pleť je hezky hydratovaná, taková svěží a přijde mi zklidněnější. Jak jistě víte, na sklonku prázdnin mě trápilo nějaké záhadné akné a pupínky, ale po tomto krému mi přišlo, že se to dalo zase všechno do kupy.

Pořád trvám na tom, že pokud chcete levný dobrý krém, Ryor je dobrá volba. Nabídka je docela široká, takže pak už jen vybírejte podle toho, jestli máte pleť problematickou, normální, suchou či starší. Cena se obvykle pohybuje kolem stovky.


S šamponem to budeme mít komplikovanější. Ale slibuji vám, že tohle je jedna z posledních šamponových recenzí, o které se pokouším. Svůj svatý grál jsem už totiž našla v J Beverly Hills a vypadá to, že cokoliv jiného, na co sáhnu, prostě není dobré a tak dál není nutné trápit ani moje vlasy ani kosmetické značky ošklivými recenzemi.

Na pivní šampon jsem přece jen vsázela, protože v minulosti jsem s touto složkou měla vždy dobré zkušenosti.

Bohužel to opět ztroskotalo na složení. Zase sulfát. A ten už jsem odhalila, že na moji citlivou pokožku hlavy nepatří. Po pravidelnějším používání to vždy končí svěděním hlavy a výraznějším padáním vlasů.


Uživatelsky je jinak příjemný. Vlasy hezky umyje, dobře pění, voní naprosto typicky jako pivo. :-) Potud vše dobrý.

Vlasy jsou po umytí ale fakt nic moc. Přijdou mi matné, což nechápu, protože chmel by jim měl naopak přidávat lesk. Vlasy jsou takové zatížené, unavené, divné. Po pár použitím se objevilo ono svědění a prostě ne. Muselo to pryč. 

Cena opět kolem stovky. Oba kousky jsem kupovala na Notino.cz, kde mají od Ryoru docela dobrý výběr. 

I po tomto zkoušení má značku Ryor pořád ráda. Především jejich pleťová péče je super a určitě budu pokračovat v dalších průzkumech. Zatím mám doma schované sérum, ale ještě zkusím i nějaký další krém. Šampon za mě bohužel ne, ale tam to beru tak, že mé vlasy jsou prostě specifické a žádají si odlišnou péči. 

Jaký je váš oblíbený produkt od Ryor?

7 komentářů:

  1. Ryor mám také ráda, hlavně krémy. V zásobě teď na mě jeden čeká společně se serem a krémem na nohy.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já od Ryoru zrovna používám matující krém a teď přes léto mi sedí perfektně. A celkově mám tuhle značku ráda, jen je škoda, jak říkáš, že není všude dostupná.

    OdpovědětVymazat
  3. Já používala Ryor asi před 5 lety když se mi začala mastit a pupínkovat pleť. Používala jsem nějaké sérum a tyčinku na akné a nevím proč, ale od té doby už Ryor obcházím velkým obloukem a nejsem schopná mu nějak dát šanci ať už jde o cokoliv od jejich značky :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Já Ryor snad ještě nikdy nezkoušela, ale stále o produktech něco čtu. :) Krém vypadá hodně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ryor značku veľmi nepoznám, no produkty vyzerajú celkom zaujímavo. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat