pondělí 21. srpna 2017

Letní líčení s produkty Loreal

Dnes si dáme lehce netradiční článek, a to ukázku líčení jen za pomocí značky Loreal Paris. Tento nápad se zrodil právě na tiskovce Loreal, kde představovali novinky v rámci celých looků. A tak jsem si řekla, že si vytvořím svůj vlastní, a to tematicky v letním ladění. Sáhla jsem jak po novinkách, tak také stálicích, na které nedám dopustit. 


Kosmetiky mám doma hrozně moc, ale abych měla vše od jedné značky, to už tak typické není. Jde hlavně o to, že obvykle každá ze značek má své silné produkty, ale také slabá místa a ne vše umí. Loreal Paris ale patří k těm hojně zastoupeným, a tak to složit šlo docela lehce. Ještě jsem u některých věcí, jako třeba rtěnka nebo tvářenka, musela přemýšlet, po které sáhnu. 

I tak jsem ale nakonec musela implementovat dva kousky od jiných značek. Je to primer pod oční stíny Lorac a korektor Maybelline (to je skoro Loreal :-D). Vtipné je, že přesně v ten den, kdy jsem líčení nafotila, mi od Loreal přišel balíček a v něm byl jejich nový primer. :-) Ale už jsem to nechala takhle, tím spíše, že nováčka musím ještě trochu prozkoušet. A co se korektorů týče, tak tam by měl Loreal asi zapracovat. Já si vybavuji jen rozjasňující pero (ale to mi nesedí barevně) a jinak mám pocit, že korektory buď nemají vůbec nebo nejsou příliš provařené. 

Pojďme se ale mrknout, jak jsem výsledný look vytvořila.



Celé líčení se neslo opravdu v duchu pozdního léta. Vše je jednoduché, laděné do teplejších tónů a především ozkoušené tak, aby to zvládlo i teplejší počasí. 

Kompletní hromádka produktů vypadala takto. 



Makeup byl jasný, a to Nude Magique Cushion. Bohužel je mi trošku tmavší. Minulé léto jsem byla více opálená, to mi seděl. Jinak ho mám ale ráda. Rychle se nanáší, je lehoučký. Kryje spíše lehce, ale pleť hezky sjednotí a rozzáří. 

Korektor jsem si tedy půjčila od Maybelline a vše zapudrovala opět řadou Nude Magique. Tento pudr se u nás neprodává a nechápu proč. Je to jeden z nejlepších transparentních pudrů, jaké jsem kdy vyzkoušela. Vozím si ho pravidelně z Německa.

Ještě předtím, než jsem pudrovala, tak jsem netradičně nanášela tvářenku. A to proto, že jsem sáhla po krémové novince Infallible. Tohle bych označila za překvapení roku. Vůbec se mi do toho produktu nechtělo. Nemám krémové tvářenky ráda, je to hrozně pigmentované...Ale neskutečně to překvapilo. Krásně se to na pleti rozetře a působí to velmi svěže a přirozeně. Ještě vás bude čekat i samostatná recenze.



Poté jsem se přesunula k očím. Primer je od Lorac a poté jsem z šuplíčku vyštrachala staré dobré Infallible stíny. Roky už se u nás neprodávají, ale jsou jednoduše bezkonkurenční. Zvláště odstín Sahara Treasuere naprosto miluji. Je to krásná hnědo zlatá barva a bohatě si na víčku postačí sama. 

Nakonec jsem měla ale ještě chuť oči zvýraznit, a tak přišla na řadu nová linka Ultra Precision. To je také můj nový objev. Krásně se s ní pracuje a především perfektně drží. A to ji mám vyzkoušenou i v těch největších vedrech. Zároveň i samotné balení má nakročeno k delší výdrži. Linky používám už tak tři měsíce a štěteček je pořád jako nový. 

Řasenku zkouším také novou - False Lash Superstar. Ucelený názor na ni ještě nemám, na to jsem ji měla na oku fakt jenom párkrát. Jako efekt dělá úžasný, ale trošku mě rozčilují ty malé cucky v druhé části. Docela padají pod oko. 



Na obočí jsem přidala moji klasiku, gel Brow Artist Plumper. Toho mám už asi čtvrté balení a nic mému obočí nesluší více.

U rtěnky jsem bojovala, protože jsem měla hned několik adeptů. Nakonec jsem ale nostalgicky sáhla po lesku Never Let Me Go. Používám ho pravidelně vždy na sklonku léta. Je to nenápadná oranžová s množstvím třpytek a tak nějak mi to k tomuto období sedí. 





Pokus vzít trochu víz zblízka tvářenku. Ale myslím, že můžete vidět tak akorát to, jak je přirozená a nenápadná, protože ji nevidíte. :-) 



Musím říct, že značku Loreal Paris mám opravdu ráda a považuji ji za to nejlepší, co nám naše drogerie nabízí. Úplně nejraději mám řasenky, to mi sedí téměř každá. A potom asi rtěnky a obecně věci na rty. 

Určitě to můžu v budoucnu zkusit ještě s nějakou další značkou, ale bojím se, že tam vždy budu muset implementovat i nějaké jiné produkty. Ale myslím si, že by mi to mohlo téměř stoprocentně jít s Essence, Catrice, Maybelline či Rimmel. Tak dejte vědět, kterou značku byste chtěli příště.

Co vy a kosmetika Loreal Paris, jaké u nich máte oblíbence?

13 komentářů:

  1. Hezké líčení, sluší Ti to:-) Docela mně překvapuje ta tvářenka, tím spíš, že na ty krémové tvářenky obecně taky nejsem. Řasenku si chci koupit, myslím, že Loreal řasenky opravdu umí.

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení ti moc sluší, zítra také zkusím jít do "zlatých" očí :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení je skvělé, další značku můžeš dát Catrice, na tu jsem zvědavá. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, začnu pomalu připravovat Catrice. Ale ještě od nich musím splašit tu bázi pod oční stíny, chci ji už dlouho vyzkoušet.

      Vymazat
  4. Já teď jsem velice spokojená s jejich maskou na obličej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé líčenie. Túto značku používam pravidelne a mám ju veľmi rada :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné líčení, hrozně ti to sluší! Já takhle na sklonku léta nosím akorát dobrý podklad, výrazné obočí a řasy, a buď jasně červenou rtěnku, nějakou nude do hněda a nebo jenom balzám, na něco složitějšího jsem líná :D

    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat
  7. Povedené líčení :) já s ani jednim produktem zkušenosti nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se moc líbí tvé obočí - je dokonalé a přitom přirozené. :) Příště by mě zajímalo hlavně líčení s kosmetikou Rimmel. Já od Loreal už dlouho pokukuju po řasenkách, ale v Tetě zrovna ty ve slevě byly už vyprodané a ty bez slevy jsem nechtěla kupovat. Zatím jsem toho od Lorealu moc nezkusila, měla jsem od nich spíš věci na vlasy - masku z balení spolu s barvou na vlasy (barvu si kupovala mamka, ale masky k nim vložené jsem jí pomáhala spotřebovat) a Sunkiss Jelly/Sunkiss Tropical k zesvětlení nebarvených vlasů, ty jsou super. Z dekorativky jsem od nich asi ještě nic nezkoušela.

    kliknisem.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře i milá slova.

    OdpovědětVymazat
  10. Krása, moc Ti to sluší! Hodně mě zaujal ten makeup, časem se po něm asi mrknu, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat