pátek 11. srpna 2017

Kosmetický wishlist

V poslední době jsem si odškrtla několik položek ze svých předešlých wishlistů, a to znamená jediné. Je potřeba si sestavit seznam nový, abych se měla na co těšit. Těchto pár kousků by mi aktuálně opravdu udělalo radost. Tak uvidíme, který z nich si ke mně cestu skutečně najde. 


1) BB krém Skin 79 - Jeho růžový bráška už jednou ve wishlistu byl a doteď ho nemám. Tak to zkusíme znovu. Měla jsem teď již po několikáté vzoreček a přesvědčila jsem se, že tato fialová varianta je pro moji pleť nejlepší. Navíc má neskutečné SPF 40. Pořídím si ho ale spíše až na příští léto. 

2) Šampon Kérastase - S vlasovými produkty mám v poslední době jasno, nedám dopustit na J Beverly Hills. Jenže mé neustále přelétavé já touží po dalším a dalším zkoušení. Sice s tím u šamponů asi brzy seknu, protože se vždy přesvědčím, že málo co mi sedne, ale této novince bych ráda dala šanci. Aura Botanica by měla být luxusnější ségrou řady Botanicals od Loreal. A co jsem se dívala, má výrazně lepší složení, tak ji prostě chci vyzkoušet.

3) Paletka stínů Tarte - Tato značka mě nikdy zvlášť nebrala, ale v poslední době pořád pokukuji po jejich paletkách. Úplně přesnou vybranou nemám, ale třeba tahle z obrázku výše by mi udělala radost. Jen škoda, že se sháněním produktů Tarte to u nás není moc snadné.

4) Rozjasňovač Benefit - Dandelion Twinkle se skutečně vyvedla. Už jsem ji viděla v Sephoře a ve skutečnosti mě nadchla stejně jako z prvních obrázků. Krásně se třpytí a barevně je přesně uprostřed mezi zlatou a růžovou. Časem si tuto krásnou krabičku určitě pořídím.

5) Oční stíny Kiko - V aktuální podzimní limitce nabízí Kiko magnetické oční stíny. Jsou to vlastně pigmenty, které drží pohromadě magnet. Navíc je mají v krásných odstínech. S něčím podobným už loni přišel MAC, akorát tak jsem si barevně nevybrala. Měla bych se na podzim podívat za hranice, tak doufám, že tato krásná limitka na mě do té doby počká.

6) Oční linky Makeup For Ever - Už dlouho mám vyhlédnuté zlaté tekuté linky, ale pořád mě odrazuje ta cena. Stojí snad kolem 800 Kč, a to je na věc, která vám za půl roku vyschne, prostě sakra moc. Ale zlaté linky mám moc ráda a v mé sbírce chybí, tak si třeba někdy udělám radost.

7) Makeup Milani - Po tom pokukuji hrozně dlouho, ale pokaždé se zaseknu na tom, že nevím, který odstín zvolit. Googlila jsem milionkrát fotky a prostě nevím. Budu se snad muset vypravit na nějaký ten veletrh, kde se dá Milani vyzkoušet, abych to konečně rozlouskla.

8) Tonikum Alcina - A na závěr ještě jedna péče. Tonika já můžu a tato lahvička mě u jiných blogerek hodně zaujala a chci ji vyzkoušet. Už jsem ji málem měla, ale na Notino.cz byla zrovna vyprodaná. Tak snad při příští objednávce. 

Samozřejmě to zdaleka není všechno. Vůbec nevadí, že mé kosmetické šuplíčky přetékají, pořád je všude tolik novinek, co chci zkoušet. A to ještě všechny firmy zdaleka nepřestavily své podzimní novinky. Věřím, že lákadel přibude. 

Po čem aktuálně touží vaše kosmetické srdce?

15 komentářů:

  1. BB krémy od Misshy mě taky hodně lákají, ale momentálně potřebuji alspoň trochu spotřebovat ty makeupy a BBčka, které aktuálně doma mám. Na kosmetiku Tarte jsem taky koukala, nějaké paletky se dají sehnat na e-bay, ale těžko věřit tomu, jestli se jedná o originál nebo napodobeninu. Momentálně mám kamarádku v USA a příští rok bych se za ní měla letět podívat, tak doufám, že si něco od této značky pořídím tam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mna by velmi potesil tekuty matny ruz od Too Faced 😉 Z veci na tvojom wishliste by som chcela Dandelion Twinkle ale aj licenku Dandelion. Ak narazim na mini verziu, tak asi neodolam 😉

    OdpovědětVymazat
  3. Po nějakém BB od Skin79 toužím už delší dobu, zatím ještě úplně nejsem rozhodnutá, ale nejvíc mně to táhne k zelené nebo růžové variantě, tak uvidím.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak pro stíny Kiko budu muset někam zajet, protože jestli je prošvihnu jako MAC, tak to nepřežiju :D

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Šampon od Kerastese už dlouho chci vyzkoušet, tak uvidíme. BB krém od Skin79 jsem měla ve vzorečku, a mě seděla růžová řada a i zelená. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Linky Makeup For Ever bych taky ráda měla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já už se těším na nové Too Faced paletky - White chocolate i Clover mě zaujaly natolik, že přemýšlím nad pořízením obou.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Vlasovku od Kerastase bych taky ráda vyzkoušela. Od Skin 79 mám Golden Snail a je skvělý. Jediné mi na něm vadí velký neskladný obal protože když cestuji, docela mi jeho velikost vadí a jednou se mi navíc vymáčknul nechtěně jeho obsah v kufru, naštěstí to schytala pouze kosmetická taštička.

    OdpovědětVymazat
  10. Značkou Alcina mě líčila kosmetička na svatbu a s výdrží líčení jsem byla naprosto spokojená. :) Hodně mě lákají BB krémy značky Missha, zatím jsem na ně četla jen samou chválu a odstíny mají prý i velmi světlé. :) Taky bych ráda někdy zkusila makeup Urban Decay All Nighter nebo Naked Skin, ale vzhledem k ceně a k tomu, že musím ted' investovat do jiných věcí a nemám stálý příjem, si na něj asi nechám ještě zajít chuť. :) Hodně mě lákají i rtěnky od MACu. Ráda bych i konečně zkusila nějakou řasenku od Lorealu (ale žádnou dvoufázovou), třeba Feline. Z těch levnějších kousků (které opravdu v dohledné době plánuju si pořídit) je to makeup od Alverde - Color and Care a řasenky Dermacol - Devilash a Imperial.

    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Moje srdce touží po nějaké profesionální péči na vlasy :) a po parfému od Givenchy. Z dekorativní kosmetiky bych ráda měla makeup od Bourjois, který jsem zkoušela ve vzorečku a vytvořil krásný efekt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, makeup nebo CC cream od Bourjois bych taky ráda zkusila.

      Vymazat
  12. Ahoj, dnes som si kupila cestovne balenie od Kérastase a spomenula som si na tvoj wishlist :) Mozno miesto velkeho samponu by si mohla skusit cestovne balenie a k tomu este vyskusat kondicioner a sprej:
    https://www.glamot.cz/p/29890/kerastase-aura-botanica-le-voyage-travel-set-cestovni-sada-cistych-prirodnich-produktu-na-vlasy?gclid=Cj0KCQjwlMXMBRC1ARIsAKKGuwgfmboFf7ZYD68qAjNOR1Rz2TljtPx58gu0BIDlGrvEMb_gsObLql8aApKqEALw_wcB

    JR

    OdpovědětVymazat
  13. Me kamaradka doporucila tyto kremy s arganovym olejem https://www.decodoma.cz/Denni-a-nocni-krem-s-arganovym-olejem.html tak si je hnedka zacatkem zari objednavam. Jinak nemam nejaky wishlist. Kdyz na neco narazim, tak si koupim ;) Ale od tebe beru hodne inspirace.

    OdpovědětVymazat