čtvrtek 7. dubna 2016

Oblíbenci za měsíc březen

Byť se nám tedy jaro dlouho schovávalo a propuklo teprve před pár dny, já jsem ho měla v hlavě již po celý březen. Dělala jsem si jarní výbavičku svíček, nosila růžovou a jemné pastelky i se snažila odlehčit jídelníček. 


Kosmetika
Jak jste viděli již v mé statistice, v březnu jsem především uklízela. Při té příležitosti jsem narazila na pár zapomenutých pokladů a kombinovala jsem to s novinkami, především od NYX.


Na tuto paletku od Barry M jsem před dvěma lety psala velmi zklamanou recenzi, nicméně čas ukázala, že zase tak marná není. Vždy jsem milovala dva poslední odstíny, ale od té doby, co se hnědá dost vydřela, začala jsem ji střídat s šedivou hned vedle a také to fungovalo. K tomu jsem se naučila používat dva matné odstíny - světlejší na rozjasnění a tmavší na rozostření přechodu a rázem je z toho použitelné paletka. Cestu jsem si nenašla jen ke světlé fialové a tvářence. Tuto paletku vytahuji vždy, když spěchám, ale zároveň chci výrazné kouřovky. Se stíny se pracuje neuvěřitelně rychle, dobře vypadají a drží celý den.


Rty byly v březnu ve znamení růžových rtěnko balzámků. Nově to byl butter gloss NYX (Vanilla Cream Pie) a dvě mé stálice Maybelline (Blush Essence) a Loreal Caresse (102 romy).


Na nehtech jsem to ještě trochu prostřídávala se studenějšími tóny. Pastelový 245 od Artdeco je na toto období úžasný. Skvělý je i Maybelline Super Stay (286 Pink Whisper) a neodpustila jsem si ještě před oficiálním koncem zimy naposled nalakovat holografický Color Club.


Tento měsíc se mi také podařilo najít hned dva neuvěřitelné produkty na pleť. Nový štětcem Zoeva (104 Buffer) tedy nanáším makeup, nikoliv pudr, ale makeup na fotce záměrně chybí. Ono je totiž úplně jedno, který použiji. S tímto štětcem jsou všechny dokonalé. Vše navíc bezchybně zafixuje HD pudr NYX. Je to asi nejlepší pudr, který jsem kdy měla a nejenže se makeup celý den nehne, ještě se i naprosto minimálně lesknu. Opravdu zázrak. 


Malý výběr z pečujících produktů. Bourjois je jediný antiperspirant ve spreji, který mě nedusí a zároveň je velmi účinný. Je to už má druhá parfemace, kterou mám a oba jsou stejně skvělé. Na pleť jsem používala mist od Caudalíe, což je také dokonalá věc, po které je pleť velmi jemná a spokojená. Bohužel jsem ho tedy zároveň vypotřebovala.

Nový účes
Na jaro jsem se také rozhodla opět se vrátit ke kratším vlasům, které ke mně prostě tak nějak patří více. Byl to sice trochu boj najít v Praze dobré, ale zároveň nepředraženou kadeřnici, ale podařilo se.


Jídlo
V březnu jsem si naordinovala lehčí detox. Nic závratného, protože na počítání, vážení a přeřešování všech jídelních trendů nemám čas ani nervy. Prostě tak nějak přirozeně jsem jídelníček odlehčila  a mým největším závazkem bylo dávat si slané odpolední svačinky. Jsem totiž zvyklá na jogurty, bebečka nebo různé tyčinky a začalo mě to trochu štvát. Jenže změnit letitý zvyk nebylo úplně jednoduché a já se vždy užírala myšlenkou na sladké. Takže jsem na sebe musela chytře a když už slaná svačinka, tak ať to stojí za to. Takže třeba takhle...


Taky to tak máte, že si oblíbíte jednu věc a kupujete si ji pořád dokola a jíte jí denně, než se vám po zase po nějakém čase přejí? Tak u mě jsou to teď tyto sýrové Racio chlebíčky. Taktéž jako ideální slaná svačinka.


Svíčky
Spolu s koncem zimy bylo potřeba uložit těžší sladší svíčky a nakoupit odlehčenější varianty. A že jsem se do toho vrhla opravdu poctivě. Nakupovala jsem jak klasické Yankee Candle, tak rovnou dvě nové značky, a to Village a Kringle Candle. Připravuji o nich i samostatný článek.


A také ve velkém balení tohoto krasavce, jež je nyní mojí nejoblíbenější vůní od Yankee a sesadil z trůnu i dlouholetou Fireside Treats.


Růžové radosti
A pochlubit se musím i touto nádhernou sadou štětců od Zoeva. Šetřila jsem na ně dlouho a jsem z nich opravdu nadšená. S některými tvary se ještě sžívám, ale peněz rozhodně nelituji.


To by bylo za březen vše. Já jsem opravdu ráda, že jaro je v plném proudu, teploty stoupají, den se prodlužuje a začíná mé nejoblíbenější období.

Co vy a březen, také už u vás propukla jarní nálada?

7 komentářů:

  1. Ta sada štětců Zoeva je úžasná už jen na pohled:-) Jinak, na březen a s ním přicházející jaro jsem se těšila celou zimu, jsem nadšená, že už je to tady:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já miluji yankee candle ! :) Moje zavislost :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná hromádka vosků :-) A Zoeva štětce jsou krásné.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  4. O svíčkách Kringle Candle slyším prvně, takže jsem zvědavá na Tvou recenzi a případné srovnání s Village a Yankee. Já momentálně zkouším zn. Price´s, pálím první, a to Green Tea, no ale nevím, nevím, zatím nic moc :(
    Zoeva štětce taky miluju, kdyžtak koukni při chvilce na mou recenzi tady http://simply-pleasures.blogspot.cz/2015/07/zoeva-rose-golden-vol-2-luxury-set.html.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten púder NYC a ten štetec na make-up ma veľmi zaujali :) vyzerajú božsky. Už dlhšie rozmýšľam, že si zaobstarám tiež takýto púder :) Ďakujem za tip :)
    Sviečky ja milujem a najviac ich kupujem PARTYLITE :)

    http://wexinkawexinka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat