neděle 17. dubna 2016

Novinky v našich drogeriích (Maybelline, Loreal, Gabriella Salvete)

Seznam novinek, které již jsou nebo brzy zamíří do našich drogerií se mi opět zaplnil, takže je nejvyšší čas se o tom s vámi podělit a společně se pokochat tím, co nás čeká. Tentokrát si dokonce vystačíme jen se třemi značkami, které se rozhodly svoji nabídku osvěžit pořádnou porcí novinek.

Maybelline paletka stínů
Zdroj: tiskové materiály Loreal

Ve stojanu Maybelline nás čekají velké změny. Pokud jste kolem něj v poslední době šli, určitě jste si všimli množství mezer s cedulku, že zde brzy bude novinka. Ne úplně všechny se mi podařilo rozklíčovat, ale pár kousků tady mám.

Tím největším je nová paletka The Blushed Nudes plná krásných růžových tónů. Vizuálně je skutečně božská, tím spíš, že já teď na růžové hodně ujíždím. Samozřejmě ale otázkou je kvalitě. V zahraničí to úplně pozitivními recenzemi nehýří. Ale rozhodně ji chci omrknout a uvidím, jak mě na živo zasáhne. Cena je 350 Kč a dostupná by měla být od dubna, ale zatím jsem ji nikde neviděla.

Maybelline Baby Skin

Do našich stojanů zamíří i roztomilost v podobě Baby Skin, jež je mladší sourozenec slavných Baby Lips a jde použít jak na rty, tak tváře. Myslím si, že ta funkčnost nebude zrovna ideální, ale věřím, že zrovna na léto to dokáže uhranout nejedno dívčí srdce.

Maybelline bílé linky
Zdroj:tiskové materiály Loreal

Trend bílých linek se oficiálně dostal i do našich končin. Během dubna by měla Maybelline představit bílou matnou linku. Musím říct, že mě to dost láká. V poslední době jsem si hodně oblíbila růžové linky, takže si myslím, že už je to jen krůček právě k bílé. Cena je 199 Kč.

Loreal Cushion Makeup

Ještě větší vítr se chystá ve stojanech Loreal a čeká nás smršť lákavých novinek. Všechny by měly dorazit ještě v průběhu dubna. 

Jedním z nich je populární cushion makeup. Ten od Loreal je ve světě hodně chválený, tak jsem na něj zvědavá a pokud mi sedne odstín, ráda ho vyzkouším. Cena je 400 Kč.

Loreal růžové rtěnky
Zdroj: tiskové materiály Loreal

Po úspěšných nude a červených kolekcích přichází na řadu růžová řada rtěnek, jež mají za sebou slavné ambasadorky. Ano, růžová, to je moje a určitě ráda po nějaké sáhnu. Cena je 270 Kč. 

Loreal konturovací sady
Zdroj: tiskové materiály Loreal

Konturování vládne světu a díky bohu, nemine to ani naše drogerie. Loreal přináší jak nové tvářenky, které v každém balení nabízí rovnou tři barvy, tak i speciální konturovací paletky s bronzerem a rozjasňovačem. Osobně se těším především na tvářenky, ty ráda vyzkouším. Trochu více si pohrávat s konturováním sice také plánuji, ale asi si zatím vystačím s tím, co doma již mám. Cena tvářenek je 320 Kč, konturovací paletky 400 Kč.

Loreal paletka rtěnek
Zdroj:tiskové materiály Loreal

A teď kapka luxusu. Dostupné budou i paletky rtěnek. Vizuálně vypadají opět naprosto úžasně. Sama sice tyto textury nevyhledávám, ale tady snad už jen pro to balení bych udělala výjimku. Dostupných bude několik odstínů a cena je na drogerii poněkud astronomická, a to 480 Kč. 

Gabriella Salvete makeup

Přesuňme se o stojan dál. Hned několik lákavých novinek představila i Gabriella Salvete. První s z nich je rozjasňující makeup, který mě zaujal natolik, že už ho mám doma. :-) Dost se mi líbí, že má SPF 30, takže to vidím na ideální letní makeup. Zatím jsem ho stihla vyzkoušet jen jednou, takže to není na žádnou velkou recenzi, ale věřím, že se skamarádíme. Odstínů v drogerii najdete 5, ale všechny jsou dost do žluta, takže lidé s růžovým podtónem úplně nepochodí. Jinak oficiálně jde o rozjasňující makeup s kupou blahodárných složek jako je lotosový květ, granátové jablko nebo goji. Cena cca 230 Kč, ale právě teď je v drogerii Teta na celý sortiment GS 40% sleva, takže jsem za něj platila jen něco málo přes sto korun. 

Gabriella Salvete paletky

Další skvělou novinkou jsou hned dvě paletky stínů a myslím si, že o těch ještě hodně uslyšíte. Jedná má odstíny spíše do růžová, druhá je neutrálnější hnědá. Zkoušela jsem je jen v drogerii na ruku, ale povím vám, ta pigmentace, to je něco. Troufám si říct, že to budou jedny z nejlepších stínů, co jdou u nás v drogerii sehnat. Zatím u mě vítězí zdravý rozum a žádnou z nich jsem si nekoupila, protože pro nové paletky už v mém šuplíku není místo, ale vám říkám, jděte do nich. Cena asi 190 Kč, nyní v Tetě za 110 Kč. 

Gabriella Salvete řasenka

Nakonec ještě nová řasenka Panoramico Black Velvet. Přiznám se, že aktuálně nové řasenky nevyhlížím, takže jsem jí nevěnovala větší pozornost, ale obecně GS tyto produkty umí, takže pokud nějakou novou sháníte, můžete se podívat právě po téhle.

Já musím říct, že jsem hodně ráda, že se v drogeriích rozmáhá trend jako paletek očních stínů, tak produktů na konturování. Makeup od GS rozhodně nebudou jediným kouskem, který si pořídím.

Která novinka vás nejvíce zaujala? 

18 komentářů:

  1. Paletka Maybelline vypadá krásně a konečně L`oréal rtěnky, které mi odstínově sedí. A Baby skin vypadá šíleně roztomile, na to slyším :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Novinky vypadaji opravdu zajimave, nejvice me zaujaly ty bile linky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Novinky vypadaji opravdu zajimave, nejvice me zaujaly ty bile linky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Láká mě nejvíce Cushion Makeup a i růžové rtěnky! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nuž, som zvedavá na Cushion makeup a ružové rúže, najmä tá Blake farba vyzerá výborne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Paletku očních stínů od GS už jsem stihla v pátek ukořistit, za normálních okolností bych je jen omrkla, ale když se tam na mně usmívala akce, tak jsem ji tam nechat nemohla:-) Vyhrála to růžová varianta, ale ještě mám nutkání jít si pro tu druhou:-D Make-up už jsem ve stojanu taky zaregistrovala, ale tady jsem prozatím odolala:-)
    Z ostatních novinek mně zaujala růžová paletka Maybelline, fakt se těším, až bude k mání, ta bude stát za hřích a pak růžové rtěnky od Loreal:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty růžový rtěnky mám doma dvě už přes půl roku z Německa. Čekala jsem, jestli se k nám vůbec dostanou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vždycky boj, jestli se to sem dostane nebo ne. :-) Ale díky bohu za ně.

      Vymazat
  8. Nejvíc se mi líbí hned ta první paletka. Konečně nějaká změna po všech těch nude hnědých odstínech

    OdpovědětVymazat
  9. Libi se mi bila linka a take paletky od GS.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  10. Mám doma dva balzámo/rtěnky Baby lips a upřímně jako balzám je skvělý, řekla bych o něco málo lepší než ty předešlé. Aplikovat jako tvářenku jsem zkoušela ale je lepší si vybrat spíš tmavší, červenější baby lips protože ty světlejší nemusí být vidět a jako tvářenka se mi to zdá být nepraktické. Loreál konturovací dekorativku už jsem si už na živo prohlížela a já nevím zas tolik mě neláká protože v létě se mi nebude chtít na sebe patlat tolik make upu, navíc takového docela hutnějšího. Myslím si že nejlépe na tom budou novinky od G.Salvette.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za mini recenzi Baby lips, teď jsem na něj zvědavá ještě více a jak se znám,určitě nějaký vyzkouším.

      Vymazat
  11. Bože, to zas poletí peněz ;-) Každopádně mě zaujalo skoro všechno. Nejvíc paletky - Maybelline vypadá pěkně, ale prý pigmentace nic moc. Každopádně zítra valím do Tety pro růžovou Gábinu, podle ohlasů je super a za ty prachy nekup to! Jinak asi neodolám růžovým rtěnkám od L' Oréalu.
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se té pigmentace u Maybelline taky bojím. Ale byla by to škoda, protože na obrázku vypadá fakt skvěle.

      Vymazat
  12. Tak s tou ruzovou kolekciou od L´Oreal si ma neskutocne potesila, ja som po nej tuzila hned, ako bola uvedena vo Fra a uz som sa pomaly vzdavala nadeje :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám tu GS rose, připadá mi supr, na drogerii dokonalost, a ta cena :)
    Moc paletek nemám, jen dvě od Sleek, spíš ujíždím na tužkách na oči v různých barvách.

    OdpovědětVymazat
  14. Perfektně jsi ty paletky GS popsala, máš pravdu, ta pigmentace je pecková! Mě ale naopak ten makeup GS nezaujal vůbec, no zatím jsem ho měla dvakrát, eště mu dám šanci... Krásné novinky!

    OdpovědětVymazat