čtvrtek 21. dubna 2016

Jarní soutěž o tři balíčky Essence

Mám pro vás připravenou další soutěž, a opět to bude o produkty Essence. Tentokrát je však nadílka štědřejší a vyhrát mohou hned tři z vás.

Proto i podmínky budou o něco komplikovanější než obvykle a soutěž se bude odehrávat především na Instagramu. Ale nebojte se, myslela jsem i na ty z vás, které tuto aplikaci nemají.

Soutěžit se bude o tři balíčky. Každý z nich obsahuje 13 produktů Essence z jarní update. Celková hodnota každého balíčku je přes 800 Kč.



Podmínky soutěže:

1) Publikovat na svůj Instagram fotku s jarní tématikou (líčení, kytičky, jídlo, cokoliv co vás baví a máte spojeno s jarem) a připojit hashtag #essencenavlastnikuzi a #kupkosmetikucz 

Pokud Instagram nemáte, zašlete mi vaši jarní fotku na email: navlastnikuzi.blog@seznam.cz. Do předmětu uveďte stejný hashtag  #essencenavlastnikuzi.

2) Sledovat mě alespoň na jednom z dostupných komunikačních kanálů. V tomto případě ideálně Instagram (stannah.navlastnikuzi). Pokud jej nemáte, tak GFC, Facebook, Bloglovin nebo Blogerky.

3) Budu ráda, pokud budete sledovat i eshop kupkosmetiku.cz, který věnoval produkty do soutěže. A to buď na Instagramu (kupkosmetiku.cz) nebo na Facebooku.

Jak už jsem psala výše, vítězové budou rovnou tři. Dva vzejdou z instagramových fotografií a jednoho vyberu z fotek, jež mi pošlete na email. Výherce vyberu společně se zástupci eshopu. 

Ze všech fotografií poté vytvořím koláž, jež zveřejním spolu se jmény výherců, a to jak zde na blogu, tak na Instagramu. 

Soutěž potrvá do neděle 1. května 2016.

Kdybyste měli jakékoliv dotazy, ptejte se zde pod článkem.

Budu se moc těšit na vaše jarní fotografie.

Za poskytnutí výher do soutěže moc děkuji zastoupení eshopu www.kupkosmetiku.cz.

7 komentářů:

  1. Zapojena s mojim babybloggerem Noelkem 😘

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná soutěž, už mě napadlo, co vyfotit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zapojila jsem se do soutěže na instagramu.

    Dřív jsem měla spolupráci s MarkDistri, kdy mi zaslali balíček novinek, kdy jsem vše hojně využívala. Hodně produktů mě zaujalo až když jsem je zkoušela a v drogerce by mě ani nenapadlo na ně kouknout, takže jsem byla mile překvapena.

    Tenhle balíček vypadá také suprově. Zaujal mě hlavně ten olejíček a matlátka na rty ^_^ U těch tužek se už dopředu obávám toho, že se budou na oku slévat do ohybu, je to hodně častej nešvar i u mnohem dražších produktů a značek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zapojila jsem se na instagramu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som sa zapojila do súťaže na instagrame (story of our everyday life )
    Sledujem ťa cez GFC, Fb aj insta. Taktiež aj eshop.
    A perefktná súťaž aj výber produktov, aj keď mnohí považujú Essence za kozmetiku skôr pre mladšie ročníky ja túto kozmetiku zbožňujem aj teraz v 25-rokoch a kupujem si ju stále :)

    OdpovědětVymazat