úterý 2. července 2013

Loučení se Senzaboxem

Červnový Senzabox už je nějaký ten den na světě a ke mně se konečně dostal ve stejný čas, jako ke všem ostatním smrtelníkům, takže už ho tady týden pilně testuji a můžu vám ho představit blíže. Tento měsíc byl úžasně vyvážený. Třikrát péče, třikrát dekorativka, třikrát kosmetický druh, který ještě v SB nebyl a nakonec šest nedrogérkových značek. Zní to slibně. Ale jak to dopadlo konkrétně u mě?



Balení totožné jako minule a já jsem se tak těšila na jinak barevnou krabičku. Přiznám se dobrovolně, tahle už leží někde na dně kontejneru. Krabičky se mi doma nebezpečně kupí a druhou růžovou opravdu neuživím. Ale nevadí, důležitější je obsah.

Sprchový gel L'occitane

Doufala jsem, že mi přijde tahle parfemace, tak jsem byla nadšená. Pivoňka mi totiž moc nevoní, zato Chérie je úžasná. Taková zvláštní, originální, nezaměnitelná, nasládlá a přitom ne otravně sladká. Prostě jsem se zamilovala. Docela bych brala i obdobně vonící parfém. Po všech ostatních směrech prostě klasický sprchový gel. Není moc co dodávat. Při koupeli nádherně voní, bohužel na pokožce už se nezachytí, takže je to jen takové krátkodobé potěšení. Jsem za tenhle kousek moc ráda a asi mě z celého boxu potěšil nejvíce. Sama bych do tak drahého sprcháče nešla, tak jsem ráda, že mám možnost ho takhle vyzkoušet a budu si ho pěkně hýčkat a šetřit.

Lak na nehty Models Own

Tohle je tedy divočina. :-) Laky se třpytkami tedy používám a mám je ráda, ale tohle je tedy nářez. Ty  třpytky jsou mega velké. Zatím jsem ho zkoušela jen na jednom nehtu a vypadalo to hezky. Původně jsem měla v plánu dát to hned na všechny nehty, ale po odlakovávání toho jednoho nehtu jsem si to rozmyslela. Na to budu muset mí někdy opravdu pevné nervy. :-) Za lak jsem ale ráda. Je nevšední, je to prostě zase něco jiného a o to jde, díky boxu zkoušet nové věci. I když po něm asi nesáhnu často, tak se mi ve sbírce neztratí a občas na nevšední zpestření manikúry se bude hodit.

Tyčinka na akné Anatomicals

Už jsem to psala ve statistice, něco takového jsem už delší dobu sháněla, tak jsem ráda, že to ke mně takhle doputovalo. Nějakou lokální péči na pupínky musím mít vždy u sebe. Ne že by tedy nějak výrazně pomáhalo, ale placebo efekt kolikrát postačí. :-) Tyčinku jsem mohla hned náležitě otestovat, protože hned potom, co jsem v článku o krémech Garnier veřejně napsala, jak je má pleť bez pupínků, den na to mi hned nějaké vyrašily. Asi na důkaz toho, že s takovými věcmi se člověk nikdy nemá chlubit. :-D Obě ty části jsou podle mě stejné. Ta na noc akorát trochu hutnější. Obě výrazně smrdí po alkoholu a tea tree, ale to je vzhledem k jejich povaze celkem očekávatelné. Účinky bych řekla, že to nemá buď vůbec žádné nebo hodně minimální.:-) Jsem zvyklá, že taková tyčinka pupínek aspoň trochu vysuší, ale tady mi přišlo, že se nedělo vůbec nic. Ale možná jsem nedostatečně testovala, takže tomu dám ještě šanci a uvidíme časem.

Tužka na oči Beauty UK

Moje první jumbo tužka v životě. :-) Já na ty tužky obecně moc nejsem. Zvýrazněnou waterline nesnáším a horní linka mi moc nesluší, i když ji tedy v poslední době zkouším. Ale tato tužka mi přišla v mé oblíbené fialové, takže jsem ji prostě musela vyzkoušet. Je to docela pěkná barva, hodně taková temná. Na celé víčko se moc nehodí, protože je opravdu tmavá. Zkoušela jsem linku, ale asi bych potřebovala vědět, jak ji s takovým tlustým kolkem udělat tenkou. :-D Navíc, jak říkám, nesluší mi to. Oční víčka sice nemám vyloženě zapadlá, ale díky lince tak opticky působí a mně se to moc nelíbí. Naštěstí jde použít i jinak. Stínuji s ní vnější koutek oka. Prostě místo tmavšího stínu. Pracuje se s ní velice dobře. Je krásně měkká a barva sytá. Stačí pár tahů a je to. Výsledek poté ještě rozetřu štětcem do ztracena. Výdrž jako linka je dobrá, zvládla celý den. Na celém víčku už je to horší. Je dost mastná a i s bází se tak po čtyřech hodinkách začíná vytrácet. I tak si ji ale nechám  a budu s ní dále experimentovat. Ve finále mě docela potěšila, protože jsem ráda, když můžu díky boxu poznat nové věci, které bych si sama asi nekoupila.

Výsledky mých pokusů. V obou případech je jako základ použitý růžový stín 305 od Colorama.



Mýdlo Kiss my face

A já jsem se tak těšila na krém na ruce. Opravdu teď nutně nějaký malý do kabelky potřebuji a mně přijde mýdlo. :-( Tento kousek je něco pro biofily. 86% mýdla tvoří olivový olej, je bez parabenů a také parfemace. Což je asi největší kámen úrazu, protože ta mi tam chybí. Prostě obyčejné mýdlo. Tak trošku na mě působí, jako bych ho našla na dně babiččiny skříně. Věřím, že je dobré, ale prostě mě neláká. Ke sprchování potřebuji opojnou vůni a to mi toto mýdlo neposkytne. Proto ho pošlu dál. Dost možná ho dám právě té babičce. :-D

Tvářenka Paese

Tvářenky jsem si v poslední době fakt oblíbila. Mám jich doma hrozně moc a ještě víc jich je zaspáno na wishlistu. A jelikož jde o produkt, který prostě neubývá a je věčný, dala jsem si závazek, že v mé sbírce budou jen ty, které mám skutečně ráda a vím, že je budu pravidelně používat. Tvářenka od Paese mě svým vzhledem zaujmout nedokázala. Barva je to docela pěkná, taková univerzální. Balení takové nijaké, tvářenka samotná je do něj dost křivě a nekvalitně zasazená. Vnitřek obalu navíc od tvářenky dost zaprášený, a to jsem do ní vůbec nesáhla. Co vám budu povídat, prostě mě nezaujala a než abych ji párkrát vyzkoušela a pak mi tady ležela v koutě, radši ji netknutou pošlu dál. Tohle rozhodnutí není založeno na racionálním podkladu, možná je ta tvářenka dobrá a já dělám chybu, ale ono už to tak někdy bývá, že konáme srdcem a ne rozumem.

Shrnuto podtrženo, ze třech produktů jsem nadšená (sprchový gel, lak na nehty, tužka na oči), jeden produkt si sice nechám, a to i přesto, že zrovna dvakrát nefunguje (tyčinka na akné) a dvě věci pošlu dál. Ne že by byly vyloženě špatné, ale se svým množstvím kosmetiky to musím trochu třídit a nechávat si jen věci, které stoprocentně využiji. 
Jak už jsem psala v úvodu, tento box mi přijde skvěle vyvážený a objektivně si myslím, že se opravdu povedl. Subjektivně už jsem byla trošku rýpavější, ale celkové pocity jsou určitě pozitivní, takové lehce nadprůměrné.

I když nadpis mluví o loučení, to s čím se loučíme, je jen název Senzabox. Jak už jistě moc dobře víte, Ladybox a Senzabox spojily své síly a nadále již bude vycházet jen jeden box, který ponese název Ladybox. Trošku je mi Senza názvu líto, ale věřím že to podstatné, a to každoměsíční porce kosmetického překvapení, nám zůstane. Já sama u boxího týmu zůstávám a o svoji práci se nyní budu dělit s ,,Lady". Příští měsíc se tedy, mimo jiné, můžete opět těšit na další boxíkovou recenzi. A prý to tentokrát bude stát opravdu za to. Tak to jsem sama zvědavá. :-)

Za poskytnutí boxu děkuji PR Senzaboxu.

Jak se červnový Senzabox líbil vám? A co říkáte na krabičkové spojení?

16 komentářů:

  1. Já jsem v posledních dnech zkoušela tu tvářenku a je megálně dobře pigmentovaná :D tak dobře pigmentující tvářenku jsem doteď neměla, musí se s ní opravdu něžně, jinak jsem jak Marfuša :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se tenhle obsah moc zamlouvá, ta tužka a tvářenka, skvělý! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím tedy říct, že po dlouhé době se mi obsah boxu líbí... Aj lituji, že jsem si neobjednala :))

    OdpovědětVymazat
  4. Box se moc povedl,využiju vše. Tužka je krásná, tvářenka taky a ten lak,no paráda. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojda,

    tak mě zase nenadchl vůbec...
    No, sprcháč... sice hezky voní, ale pořád to JE sprcháč, kterej mi nenadchne... SB pošle sprcháč (to se jako nemeju?)... Podle mne je blbost tam dávat sprchový gely a jídlo.

    Tyčinka na akné mi po prvním použití praskla v závitu, takže čekám, že to za chvíli vyschne. Samozřejmě mi hned ten den vyrašila na čele krása... Ale ne, že by tyčinka nějak extra pomohla.

    Tvářenka mi prostě potěšila, ano, je neutrální, jenže já s nima začínám a tahle mi sedla. A krásně voní =o)

    Lak na nehty je hezkej, dala jsem si ho na všechny prsty a pod něj černej lak. Vypadá to nádherně, je to divoký... ALE, dala jsem top coat a stejně se mi ty trpytečky zatrhávaly o všechno, škrábla jsem se několikrát i do obličeje... takže skutečně doporučuju nalakovat jeden nehet na každý ruce a dávat si pozor, když to nejmíň čekáte, tak se škrábnete. Jako já na poradě, v největším soustředění jsem si dávala vlasy z čela a škráblo mi to do oka.

    Tužku jsem dostala zelenou, vyměnila jsem jí s holčinou a fialová je hezká, výdrž nic moc.

    Mýdlo ani krém tam nebyl, ale SB mi ho doposlal a druhý den mi přišel krém... nenadchl... Ale oceňuju, že SB se omluvil, poslal mi i dáreček navíc... a problém (dole) s kurýrem řeší.

    Když připočtu problém s kurýrem, se kterým jsem se hádala, že mi neposlal sms, řidič nebral telefon celý den a já nemůžu sedět doma v časovém rozmezí 14-18 hodin, kdy čas negarantují a může přijet třeba ve 20 hodin (beru SB od 1. krabičky a vždy jsem řidiči zavolala a ten mi řekl, zavolejte v XX nebo kolem 16. hodiny jezdím v okolí, což mi stačilo)... 5 telefonů s dispečinkem a box mi nenadchnul... Prostě se toho semlelo moc. Box jsem z kurýra vytahala pátým už vzteklým telefonátem, že je teda 18:00 a kde to je... Box jsem přinesla domů a ležel mi zabalený dvě hodiny na stole... Jindy nadšeně rozbaluju hned za dveřma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já si na ten lak nedala ani žádnej další a problém se škrábánim nemám,mám to poměrně hladký.
      Ale souhlasim s tim sprcháčem,taky je tolik nevyhledávám v boxech,ale jsou tam ted furt,že jsem si už zvykla. :D

      Vymazat
    2. každý má nějaký kus kosmetiky, který v boxech vidí nerad. Sprcháč je taková sázka na jistotu, protože každá z nás má ráda jiný odstín rtěnky, jiné stíny, máme jiný odstín pleti, tak myjeme se všechny a sprcháč využijeme. Tím spíše chápu Loccitane. Minule byli málem ukamenování za pidi vzorky krému, tak tentokrát chtěli dát něco velkého.
      Já tedy musím říct, že s Intime mám jen ty nejlepší zkušenosti. Spíše bojuji s českou poštou. Ale vždycky je to o konkrétních lidech.

      Vymazat
  6. Sprcháč je naprosto úžasnej.....tedy ta vůně :-D Ještě jsem ho nostro nezkoušela. Tužka skvělá, lak taky ( s alobalovou metodou jde dolů raz dva), tvářenka půjde do světa. Krém na ruce už mám sbalený na dovolenou a tyčinku jsem vyzkoušela, ale žádné zázraky. Pupínek jsem natírala asi tři dny a až čtvrtý den jsem pozorovala nějaký efekt i když možná i bez toho by mi už čtvrtý den vyschnul, nevím.

    OdpovědětVymazat
  7. škoda, že sem si ho neobjednala, jsou tam krásné věci :)

    OdpovědětVymazat
  8. videla som recenzie na LB ale na SenzaBox az u teba. Podla mna je dost nadupany, ale som si objednavala LB ale tento mesiac si nie som ista ci senza nie je lepsi :)

    Inak pozyvam ta na moju SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Tu tvářenku bych hned brala, na rozdíl od té z Ladyboxu, kterou jsem dostala já.

    OdpovědětVymazat
  10. Beauty blogerka by měla umět psát slovo manikúra.

    OdpovědětVymazat