středa 28. listopadu 2012

Wishlist

Milý Ježíšku...:-) Ne, zkusíme to jinak. Dlouho už jsem svůj seznam kosmetických přání nedělala, tak jsem si to i pro sebe potřebovala takhle protřídit a teď před Vánoci se to vyloženě hodí. I když nepředpokládám, že bych něco ze zmiňovaného pod stromečkem skutečně našla. Já mám ráda překvapení, takže to s klidem nechám na Ježíškovi a budu se radovat z jakékoliv kosmetiky. Ale je pár vysněných kousků, po kterých intenzivně pokukuji. Co bych si tedy ráda v blízké či vzdálené budoucnosti pořídila?


1) Paletka Physicians formula - Prostě jsem se do ní zamilovala. Najdete ji v eshopu Plum a jediný důvod, proč ji ještě nemám, je ten, že se snažím krotit, protože stínů mám aktuálně hrozně moc. Ale až se někdy dostanu k objednávce na tomto eshopu, tak si ji rozhodně vezmu. Absolutně mě uchvátilo to barevné složení. Krásné jemné odstíny hnědé, šedé...naprostý ideál pro denní líčení. Navíc je to v moc pěkném roztomilém obalu.

2) Korektor Healthy Mix Bourjois - bude asi prvním, kdo ke mně z wishlistu poputuje. Mám ho vyhlédnutý už delší dobu a aktuálně nějaký korektor potřebuji. Takže teď už jen vyčíhnout v obchodních centrech paní, co rozdává slevové kartičky do Sephory a hurá pro něj. Jen se stále nemůžu rozhodnout, co se odstínu týče. Slyšela jsem na něj jen samé kladné recenze, tak jsem na to zvědavá.

3) Primer Too Faced - už mám také vyhlídnutý delší dobu. Ale tady spíše čekám, až vypotřebuji moji aktuální bází pod oční stíny Artdeco, protože dvě věci tohoto typu bych neuživila a zbytečně by se mi to doma kazilo. Ale stojí v pořadníku a bude to další věc, kterou se budu snažit prodlužovat výdrž očních stínů, což na mých mastných víčkách není nic lehkého.

4) Lancome Juice Tubes - proslulé lesky na rty. Jednou bych je chtěla vyzkoušet a kdyby ke mně doputovala rovnou nějaká pěkná dárková sada s těmito kousky, vůbec bych se nezlobila. Vždy si říkám, že si je objednám, až se mi doma trochu zmenší mé leskové zásoby. Což se mi ale dlouhodobě nedaří. Ale tak snad někdy tyto lesky vyzkouším.

5) Toner Dermalogica - vzoreček byl v prvním Senzaboxu. Tehdy jsem o něm psala docela vlažnou recenzi, ale postupem času jsem si ho zamilovala. Víc se nechci rozepisovat, protože na něj chystám ještě jednou pořádnou recenzi a pravděpodobně ji stihnu ještě tento týden. Ale je to vážně poklad a má jedinou chybu - je hříšně drahý.

6) BB Hot Pink od Skin 79 - vzorečky jsem testovala v létě a tento BB mě opravdu nadchl. Od té doby pořád vykládám, jak si ho objednám a pořád jsem se k tomu nějak nedostala. Navíc se mi teď doma naskládalo více věcí na obličej a tak nákup opět odkládám na neurčito.

7) Benefit Hervana - věčný kousek všech wishlistů. Pořád ji chodím do Sephory okukovat a já ji prostě chci. A dala jsem si takové malé předsevzetí. Pokud se mi v lednu podaří udělat všechny zkoušky bez problémů a průtahů, jak to u mě bývá zvykem, tak si ji za odměnu koupím. Tak mám aspoň motivaci pořádně se učit a psát včas seminárky. Uvidíme, jak to na mě bude fungovat. :-)

8) Štětce Real Techniques - svoji štětcovou sbírku potřebuji nutně rozšířit o nějaké pořádné kousky a tato značka se mi velmi zamlouvá. Pořád čekám, jestli se mi podaří jet navštívit kamarádku do Anglie a když ne, tak si je aspoň od ní nechám dovést.

To je pro dnešek všechno, i když samozřejmě, kdyby na to přišlo, tak bych ,,potřebovala" dalších asi milion kosmetických věcí. :-D Ale tohle je takový můj top, který bych si chtěla pořídit a doufám, že se mi aspoň pár těchto věcí podaří časem získat.

Po které kosmetické věci nejvíce toužíte vy?

12 komentářů:

  1. Tak 2 a 8 se naprosto shoduje i s mým přáním, pořád uvažuju jestli jí do Sigmy nebo Real Techniques. Držím palce at si přání splníš a získáš všechno z wishlistu :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se teď rozhodla střádat na Sigmu, tak uvidím, jak dlouho mi to vydrží :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hervana byla dlouho i muj sen.. splnila jsem si ho teprve nedavno a musim Ti rict, ze se to vyplatilo. Je uzasna! Miluju ji!

    Doporucuju ale pockat na nejakou dobrou akci v Sephore, protoze "standardni" cena je u nich strasna! :-(

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkný seznam :) většina patří mezi mé oblíbené :) btw. kdybys chtěla Juicy tubes, mrkni ke mě do eshopu, jeden tam mám úplně nový a hledám mu nový domov :)

    OdpovědětVymazat
  5. u mňa je to tak, že pokiaľ chcem nájsť pod stromčekom niečo, čo noazaj chcem, musím si to tam dať sama :D ale to asi väčšina...

    OdpovědětVymazat
  6. Ten BB Cream je opravdu super, taky jsem měla možnost testovat (bohužel jen testovat) :).

    OdpovědětVymazat
  7. ten BB cream chcem aj ja! bohužiaľ ešte neviem či sa dá zohnať v klasických slovenských drogériach a koľko stojí...A myslíte si, že vydrží celý deň? Stretla som sa totižto s takými, ktoré vydržali len niečo cez dve hodiny..A potom boli...fuč :D Mimochodom, sedmičku doporučujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem testovala sice jen vzorky toho BB, ale v největších letních vedrech a večer jsem pořád měla co odličovat. jen tedy ten jeho zmatňující efekt se začne během dne lehce vytrácet, ale sám o sobě fakt drží. v ČR ani SR v drogeriích sehnat nejde. pro tebe nejdostupnější bude slovenský eshop http://www.bbcreamshop.sk/ nebo klasicky přes ebay, tam to seženeš výrazně levněji, ale zase je potřeba dávat hodně pozor na podvody, dost se tento BB padělá.

      Vymazat
  8. Najít tohle všechno pod stromečkem, skáču tři metry vysoko :D!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak do paletky jsem se také zamilovala a o štětcích ani nemluvím. Njerdaši bych si pořídla všechny od této značky! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ten BB cream od Skin79 planujem si kupťi aj ja :o) Kedže som bola spokojna, mame toho teda celkom dosť spoločneho ako pozeram :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tak jednoznačně ty lesky od Lancome a dal pak ten BB cream:))
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat