neděle 25. listopadu 2012

Limitované edice Dermacol, Catrice, Essence

Dnes se podíváme na připravované limitované edice hned několika značek. Všude mě něco zaujalo, tak vám to chci také ukázat, ať v tom nejsem sama. :-)


Dermacol Zlatá limitovaná edice

To, že jsou řasenky Dermacol super, už jsem se sama přesvědčila. Tahle konkrétně mě ale moc neláká. Na můj vkus má moc fádní kartáček, navíc když něco slibuje objem a délku v jednom, tak mu většinou obojí nevyjde. Každopádně má hezký obal a za zkoušku by možná stála. Cena je 229 Kč


Stíny vypadají dost zvláštně, ale moc mě nezaujaly. Nějak to ve mně evokuje, že to nebude mít žádnou pigmentaci, Je to takové celé moc světlé. Ale někomu se třeba zalíbí. Cena je 99 Kč. 


Tohle už je ovšem jiná liga. Přesně tohle je můj styl a já bych si nejraději koupila všech pět laků. Což je asi blbost, protože se od sebe asi moc lišit nebudou. Ale bude to tedy pěkný oříšek, vybrat jednoho favorita. Z těch barviček jsem vážně nadšená, takže minimálně jeden lak si určitě koupím. Cena je 99 Kč.
Zdroj ke všem fotkám Facebook Dermacol.

A nejlepší zpráva na závěr. Od pondělí 26.11. až do 23. 12. bude v prodejnách Rossmann sleva 30% na celý sortiment Dermacol.

Catrice Siberian Call

S Catrice zatím nemám moc zkušeností, protože jsem vždycky bydlela tam, kde se vůbec tato kosmetika neprodávala. A i tady v Praze těch drogerií zrovna dvakrát není. Ale už jsem si jich pár vytipovala a ráda bych tuto značku chtěla začít poznávat více. 
Limitka Siberian Call je plánována na období prosinec - leden. Já bych to odhadovala spíše na ten leden, přece jen u nás je vždy vše se zpožděním. Nejvíce mne zaujaly krémové lesky na rty a barvičky laků na nehty také rozhodně nejsou k zahození.
Zdroj k informacím stránky Catrice.

Essence Home Sweet home

O této limitce už jsem jednou psala, akorát se nám stále někde toulá a ne a ne dorazit. V zahraničí už se ale prodává a údajně jsou velmi dobré reference na růžovou tvářenku (prý je srovnatelná s těmi z limitky Marble Mania). Mně osobně tam trochu děsí ta tmavá část, ale tak uvidíme, jak to bude vypadat v reálu. Přesné datum uvedení na trh tedy stále neznám, ale doufejme, že poloprázdné upíří stojany budou vyměněny už brzy.

Essence Fantasia

A jeden pohled do budoucna. O limitce Fantasia se zatím české zastoupení Essence vůbec nevyjadřuje. Doufejme tedy, že k nám dorazí někdy v průběhu příštího roku. I když mě osobně tam nic zásadního nezaujalo. Možná ten rozjasňovač by nebyl marný.

Co z těchto limitek zaujalo vás a plánujete si pořídit?

13 komentářů:

  1. Ako ja milujem tieto limitky, Catrice s tymi tienmi ma fakt prekvapilo vyzeraju fakt užasne a kupila by som si všetky štyri najradšej, tak hadam k nam čoskoro dorazi :o) Inak Essence a jej limitky milujem ma užasne balenia, nazvy atd..:D Tak sa tešim na každu jednu hlavne aby to bolo čoskoro :D

    OdpovědětVymazat
  2. Četla jsem na fb stánkách Essence nebo Rossmanu, teď si nejsem jistá, že obě limitky od Essence do Čech nedorazí... Těšila jsem se také na tvářenku a na ten rozjasňovač... A ono nic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když samotné Essence píše, že se těší, až Home sweet home dorazí, tak to snad opravdu bude. jinak by neprovokovali tolika odkazy na tvářenku, to by byli sami proti sobě. na stránkách Rossmann jsem našla jen to, že nebudou mít Class of 2013, ale to jen proto, že bude v DM. A o Fantasia se zatím nezmiňuje nikdo, to je asi ještě hodně vzdálená budoucnost.
      ale u nás je možné všechno, takže uvidíme, co k nám nakonec dorazí.

      Vymazat
  3. Mně by se líbil ten rozjasňovač od Essence, jsem teď rozjasňovači nějaká posedlá :D Ale pokud teda nedorazí, to nic moc :/

    OdpovědětVymazat
  4. Hele v jakých drogeriích v Praze si natrefila na Catrice?:)
    Díky LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady si zadej Praha a potom klikni na kolonku Catrice a vyjedou ti jen ty, kde ten stojan mají. samotnou mě překvapilo, že jich ani v Praze zrovna moc není.
      http://www.rossmann.cz/vyhledani-prodejny/

      Vymazat
  5. od toho dermacolu se mi všochno moc líbí :) musím se podívat na ty laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, prosímtě nevíš, kdy se v drogérkách objeví ta kolekce Dermacol?? Strááášně moc se mi líbí také ty laky... to je prostě nádhera, přesně takové laky miluju :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel nevím přesně, ale v eshopu už je mají, takže já předpokládám, že je to otázka dnů, kdy to doje i do drogerií. navíc píšou, že jde o listopadové novinky, tak to mají co dělat, aby to stihli:-) tento týden to v drogeriích ještě nebylo,ale zajdu to v týdnu zase zkontrolovat a případně dám vědět na Facebooku.

      Vymazat
  7. Já se nejvíc těším na Essence Home, sweet home :).

    OdpovědětVymazat
  8. Home Sweet Home by měla být od ledna v DM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za informaci. tak to asi asi ještě chvíli počkáme.

      Vymazat
  9. Já se nejvíc těším na Home sweet home. Respektive na růžovou rtěnku a pevně doufám že bude stejně tak zářivá jako vypadá obal :-)
    http://everybody-love-fashion.blog.cz/

    OdpovědětVymazat