středa 27. června 2012

Wishlist

Myslím, že tohle moc dobře znáte. Doma se vám kupí tolik kosmetiky, že ji sotva máte kam dávat, ale vaše beauty srdce touží po dalších a dalších kouscích... Zde jsou mé vysněné poklady, které bych si chtěla v blízké či vzdálené budoucnosti pořídit.




1. Laky na nehty Gabriela Salvette. Na úvod poměrně lehce dostupné kousky. Všude čtu, jak jsou tyhle laky skvělé, jeden mám sama doma, takže vím, že jsou skvělé. Ale stejně když jsem v drogerii, tak mi vždy přijde líto dát 70Kč za lak, když vedle ve stojanu stojí jen 30Kč. Ale slibuji, že příště koupím raději jednu Gabrielu Salvette než nějaké dva levnější. A že už tam mám vybraných pár favoritů.

2. Beyoncé Heat. Tuhle vůni už okukuji taky pěkně dlouho. Stále čekám, kdy se objeví levně na Aukro.cz, protože v obchodech je drahá. A když už se tam opravdu objeví, tak zrovna nemám peníze. Ale tuhle zimu už bych si ji chtěla pořídit. Na léto je moc těžká, ale v zimě vás krásně zahřeje.

3. Minerální čisticí pudr Elf. Tahle novinka od Elf mě zaujala, hned jak jsem ji viděla. Stále čekám, jestli se na stránkách objeví nějaká recenzce od dalších uživatelek a stále nic. I tak mě ale láká jeho používání (nasypete si prášek na ruku, trochu namočíte a vznikne vám pěna, kterou si umyjete obličej) a pořídím si ho hned, jak se dostanu k objednávání u Elf.

4. Hervana Benefit. A teď trochu luxusu. Vím, že by se dala sehnat i levnější tvářenka, ale tohle je prostě krása, to musíte uznat. Každopádně tohle přání odsouvám do vzdálené budoucnosti. Zatím si takhle drahý kousek dovolit nemůžu.

5. Štetce Sephora. Trochu se stydím napsat, že donedávna jsem používala jeden malý vypelichaný štětec na pudr a stíny nanášela pěnovými aplikátory. Od doby co čtu kosmetické blogy, se snažím sjednat nápravu. Ten nejmenší štěteček z obrázku na oční stíny už mi říká paní. Následovat bude ten na pudr. 

6. Paletka očních stínů Inglot. Od té doby, co se tento obchod otevřel v Praze a blogy jsou zahrnuty recenzemi jejich výrobků, toužím po jediném: vytvořit si svoji vlastní paletku očních stínů.

7. Color tatto Maybelline. A na  závěr kousek, který mi do sbírky přibude již velmi velmi brzy. Tato novinka konečně dorazila do České republiky, konkrétně ji najdete v drogerii Rossmann a já si pro jeden kousek zajdu snad již příští týden.

A po čem aktuálně toužíte vy?

3 komentáře:

  1. Taky se mi za něj nechce dávat 70Kč, když si místo toho můžu koupit 2 od essence...ale za tu cenu stojí. Minerální čistící pudr už bych si nekoupila, jeden jsem měla a odradilo mě to na hooodně dlouhou dobu, nějak jsem se s ním neskamarádila. Ale uvidíme, třeba si mu po přečtení nějaké recenze dám ještě šanci.
    Inglot paletky vypadají moc hezky, ale já si říkám, že dokud nespotřebuji svoji paletku, která má 144 barev, tak si žádnou jinou nekoupím a zatím se mi to i daří! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyřadila bych 1-3 a pak bych se s tebou na všem shodla! Tedy o štětcích ze Sephory jsem nikdy nepřemšlela. Asi bych se na ně měla příště podívat!

    OdpovědětVymazat
  3. Já naopak po těch štětcích toužím už dlouho, teď jsem ještě narazila na parádní trika http://nejmocnejsitrika.cz/viralbrothers-tricko-proc-se-mi-nedivas-do-oci/ tak nevim co driv. :-)

    OdpovědětVymazat