pátek 3. března 2017

Zázračný avokádový krém Kiehls

Značka Kiehls mě lákala od té doby, co se u nás objevila. Jen ty jejich ceny mě neustále odrazovaly. Loni na podzim jsem se ale rozhodla zainvestovat a vyzkoušet rovnou jednu z jejich stálic - avokádový oční krém.

Musím říct, že mám obchůdky Kiehls moc ráda. Vždy jsou tam na vás neskutečně milí, vysvětlí, co potřebujete, ale zároveň vás k ničemu nenutí a když se chcete jen dívat, neobtěžují vás. Jejich filozofií je, že vám dají tolik vzorečků, kolik chcete, protože věří tomu, že po vyzkoušení se vrátíte pro plné balení. 

Já osobně nejsem typ člověka, kterému by bylo příjemné žadonit o kupu vzorečků, ale v Kiehls jsem s tím nikdy problém neměla. Opravdu konzultantky tam jsou kouzelné a vzorečky vám rovnou samy nabízejí. Ty jsou vždy docela štědré (obvykle 2 až 3 ml) a produkt si tak skutečně můžete poctivě otestovat. No, možná proto všechno mají ty ceny tak astronomické. Milý přístup a přísun vzorečků je již započítán v ceně. 


Pojďme ale na dnešní hlavní kousek, slavný avokádový krém. Dlouho jsem se zdráhala za něj zaplatit tolik peněz (vyjde na 730 Kč), ale v poslední době jsem byla z očních krémů zoufalá a nemohla jsem najít nic, co by mi sedlo. Krémy, co jsem používala dříve, byly najednou hrozně slabé a různé anti age varianty zase moc silné. 

Nešla jsem si ho samozřejmě koupit jen tak, ale zašla jsem si právě pro vzoreček. Ten mi vydržel zhruba na týden, což už byla doba, za kterou jsem usoudila, že plné balení jednoduše potřebuji. Takže jsem se krásně chytila na jejich filozofii a zázračný kelímek si skutečně pořídila.


Čeká na vás nažloutlý, na první pohled docela hutný krém. Voní velmi jemně, nevýrazně. Nic konkrétního v tom nehledejte, ale u očního krému je to ideál. 

Krém se používá tak, že jej nejdříve musíte nahřát a poté až nanášet na oční okolí. Pár dní jsem hledala nějakou techniku, jak to dělat efektivně, abych krémem zbytečně neplýtvala a nakonec jsem se naučila na to, že krém promnu mez bříšky ukazováčků a poté synchronně přenesu kolem očí. Levou rukou na levé oční okolí a pravou na pravé. 

Krém se velmi rychle vstřebá, nelepí, nezatěžuje a zanechá jen hezky hydratovanou pokožku.

Krém používám dvakrát denně s tím, že ráno jen pod oči a večer i na oční víčka a pod obočí. I tak ubývá vcelku pomalu. Mám ho teď zhruba čtyři měsíce a už se tedy blížím ke konci, ale ještě mi nějaký ten týden vydrží. Na 14 gramů produktu mi to přijde adekvátní. 



A účinky? Jednoduše mi vyhovuje. O chlup více na noc, kdy dá oční okolí skutečně do kupy. Daleko méně se vysušuje, jemné vrásky jsou méně viditelné a celkově jsem s touto problematickou partií docela spokojená. 

Používám ho i ráno pod makeup, kdy na něm makeup vypadá dobře a zbytečně nezvýrazňuje vrásky. Byť tedy samozřejmě občas mají některá líčidla tendenci kvůli krému rychleji mizet. Ale nenašla jsem zatím lepší kompromis, který by oční okolí dobře hydratoval, ale zároveň nekazil makeup. 


Finální resumé je takové, že mi za ty peníze prostě stojí. Vyřešil mé několika měsíční trápení a konečně jsem našla něco, co přesně splňuje požadavky mé pleti v okolí očí. Dostatečně hydratuje, ale zároveň nezatěžuje ani nedělá žádnou jinou neplechu. 

Nebyla bych to já, abych neměla nyní v zásobě zase jiný oční krém, ale jsem si jistá tím, že se ke Kiehls zase vrátím. A samozřejmě chci zkusit i nějaké další jejich produkty. Zatím pilně testuji různé vzorečky, tak uvidím, pro co se rozhodnu dále. Kdybych ale měla neomezený rozpočet, vykoupím rovnou celý jejich obchod. :-)

Kiehls najdete na třech místech v Praze (OC Palladium, OC Nový Smích a OC Chodov) a pro mimo pražské na eshopu www.kiehls.cz

Máte zkušenost s Kiehls? Co jste od nich zkoušeli vy?

13 komentářů:

  1. Měla jsem dvě věci - denní krém a masku. Maska super, krém bych si znovu nepořídila. Tento oční krém jsem měla ve vzorečku a byl skvělý, klidně bych si ho pořídila i ve velkém balení :).

    OdpovědětVymazat
  2. Od Kiehls jsem ještě nic nezkoušela, ačkoliv jsem do jejich obchodů už několikrát zavítala. Krém by se mi hodil, ráno bych ho asi spíš ale nepoužívala, protože mám mastnou pleť i oční okolí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, nějaké produkty jsem už viděla u jiných blogerek, ale zatím mám tolik krémů, že musím napřed něco vypotřebovat.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale jednou si něco pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kiehls znám, ale jak píšeš, zatím mě odrazuje cena, ale do pečující kosmetiky mi není líto vrazit dost peněz, takže se určitě na něco od nich chystám.

    OdpovědětVymazat
  6. Od téhle značky jsem ještě nic neměla, i když značku samozřejmě znám. Ale už delší dobu přemýšlím nad pleťovou maskou.

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle krém je taky mým oblíbeným. Používám ho už několik let. Zkoušela jsem i jiné krémy, ale na tenhle nic prostě nemělo. Kdybych to měla vyjádřit procenty, tak Avokádový krém mi sedí na 100% a ostatní krémy vždycky tak na 80%. Takže ač je drahý, zůstávám mu věrná. Navíc se mi vážně líbí i ten vzorečkový systém. Teď mi dali na vyzkoušení Rosa Arctica eye a vydržel mi asi 8 dní. Za tu dobu už člověk fakt ví jestli mu to sedne. A že sakra sednul. Dokonce tak na 120%. Příště kupuju ten.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rosa Arctica mě taky láká. Pleťový krém mám už ve vzorečku doma a při příští příležitosti chci vyzkoušet i ten oční.

      Vymazat
  8. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale krém vypadá zajímavě. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Zkoušela jsem několik vzorečků a nic mi nesedlo.
    Ačkoliv se parabenům v kosmetice nijak zvlášť nevybíhám, dávat si denně všechny čtyři na oční okolí bych teda nechtěla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zrovna parabeny moc netrápí. pro mě lepší varianta, než aby se to do měsíce zkazilo a u očního krému dvojnásob.

      Vymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek, miluju tento krém a ještě jejich hydratač. Ultra-Facial krém .......:)
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat