neděle 12. března 2017

Představení nové vlasové řady Loreal Botanicals Fresh Care

Loreal se tento rok skutečně činí a sype z rukávu jednu novinku za druhou. Jednou z nich je i nová vlasová řada Botanicals Fresh Care, která rozhodně nenechala nikoho chladným, protože minimálně její prezentace je naprosto úžasná. Sama doufám, že budou skutečně dobré i samotné produkty.



V týdnu jsem byla na představení této novinky v úžasné restauraci Nostress, kde jsme si kromě prohlédnutí novinek hezky s blogerkami popovídaly nad dobrou večeří. Začneme ale produkty samotnými.


K dostání jsou tři ucelené řady. Každá z nich obsahuje šampón, kondicionér, masku a jeden speciální bezoplachový produkt. Co je spojuje, tak speciální směs sojového a kokosového oleje, absence silikonů, parabenů, barviv a každá z nich má v sobě ještě výtažek z jedné konkrétní rostlinky. Obaly jsou navíc stoprocentně recyklovatelné a odkazovat by měly na staré lékarenské lahvičky, jejichž hnědá barva je chránila před nepříznivými vlivy.

Řada s obsahem koriandru

Pro mě osobně nejzajímavější je řada s koriandrem pro křehké a lámavé vlasy. Ze všech tří bude asi nejvíce sedět mým vlasům, nejlépe mi voní a i konzistenčně to bude snad to pravé. Speciálním produktem je tady sérum, které má úžasné balení s kapátkem. 

Tuto čtyřku produktů začnu testovat co nejdříve a jsem vážně zvědavá, co na to mé náročné vlasy. A modlím se, aby mě po tom nesvědila hlava, protože co si budeme povídat, kytiček je kolem toho hodně, ale čistě přírodní to zdaleka není. 



Řada s obsahem pelargónie

Čtyřka produktů s výtažkem z pelargónie by měla nejvíce sedět barveným vlasům, které ztrácejí svůj lesk. Speciálním produktem je tady octový bezoplachový sprej, který mě také hodně láká. Celá tato řada voní poměrně výrazně květinově a konzistenčně mi přijde o třídu hutnější než ta zelená. Nejdříve se pustím právě do koriandru a až poté, co bude dělat on, tak bych případně sáhla i po tomto, minimálně po spreji. 



Řada s obsahem světlice barvířské

Třetí řada se světlicí barvířskou je určena pro suché a poškozené vlasy. Je ze všech také nejhutnější a jako speciální produkt je tady bezoplachová finální péče v podobě mléka. Tuto řadu určitě šoupnu do koupelny mamky a ségry, protože obě mají kudrnaté vlasy, které jsou přirozeně sušší, takže si myslím, že by jim to mohlo sednout. 



Na akci jsme dostali úžasnou bedýnku se všemi zmiňovanými produkty. Jo, trošku se domů pronesla. :-) Jako dáreček jsme dostali svíčku s vůní koriandru, která byla speciálně vyrobena pro tuto příležitost. A povím vám, zatím mi udělala asi úplně největší radost. Voní fantasticky pozitivně a krásně zvládne rozvonět prostor. Yankee by mohly závidět. Jen je škoda, že je to pouze propagační produkt a nepůjde nikde koupit. Já bych je hned brala po kilech.

A na závěr ještě nesmí chybět naše menu. Nejdříve na nás čekaly masové kanapky a poté jsme si mohli libovolně vybrat z menu. Sáhla jsem po kachních prsíčkách se špenátem a červenou řepou a nemohl chybět ani dezert v podobě mandlového piškotu s pistáciovým krémem. Všechno to bylo naprosto dokonalé.




Jsem moc ráda, že se něco takového dostalo do našich drogerií. Co si budeme povídat, takový Elséve už mě dlouho nebere, ale tohle mám opět chuť zkoušet a pokoušet, jestli mi to sedne. Navíc i cena je vcelku příjemná. Za šampony a kondicionéry dáte 199 Kč a za masky a speciální péči 249 Kč. Plus samozřejmě počítejte s klasickými slevami. Vše by se mělo postupně dostávat do drogerií v průběhu března, takže pokud jste na ně ještě nenarazili, objeví se co nevidět.

Já moc děkuji PR zastoupení Loreal za pozvání a milý podvečer a už se těším na testování. 

Líbí se vám tato nová řada Loreal Botanicals Fresh Care? Plánujete něco vyzkoušet?

13 komentářů:

  1. Akce musela být skvělá a těším se na recenze produktů. Mě zaujaly první dvě řady.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty mě určitě zaujaly, je to zase něco nového, obaly vypadají super, koncept taky, ptž současná nabídka drogerkových šamponů mě už nudí.

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty vypadají zajímavě, speciálně by mně lákala ta řada s výtažkem z pelargónie.

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty vyzerajú výborne najmä dizajnovo. Ja by som si asi nevybrala, lebo mám skôr mastné vlasy a citlivú pokožku. Som zvedavá na recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  5. to vyzerá na skvelú akciu :) zaujali ma aj novinky, a hneď zajtra ich pôjdem omrknúť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. No musím říct, že tohle se určitě Lorealu velmi povedlo, jsem zvědavá na tvoji recenzi :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  7. Produkty vypadají skvěle! a akce musela být taky super :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají moc zajímavě, asi si z každé řady vyberu něco. :) Bezva recenze a ještě lepší fotky. A to jídlo...no jéje :)

    OdpovědětVymazat
  9. Celkově se mi moc líbí, jak teď Loreal vydává jednu lákavou novinku za druhou a já určitě tu vlasovou péči vyzkoušet chci

    OdpovědětVymazat
  10. Přiznám se, že vlasovou kosmetiku používám téměř 100% profesionální,ale tomuhle asi neodolám a budu muset vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Případně se zkus podívat pod Kérastase. Ten teď vydal řadu, která vychází ze stejného výzkumu a taky má v sobě nějaké ty kytičky. a co jsem se dívala na složení, tak je o něco lepší, třeba bez sulfátu.

      Vymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat