pátek 31. března 2017

Plátynkové masky Garnier

S plátynkovými maskami se v poslední době roztrhl pytel, a já jsem moc ráda, protože je používám již několik let a opravdu je miluji. Nejraději mám ráda ty od Missha, kterých jste u mě viděli už spoustu. Nebráním se ale ani jiným značkám a těší mě, že masky jsou v našich drogeriích čím dál dostupnější.

Novinka v podobě trojice masek od Garnier vás určitě neminula. :-) Mám je vyzkoušené už dávno, některé dokonce víckrát, ale cíleně jsem čekala, až to kolem nich aspoň trošku utichne. 


Masky jsou celkem tři a každá slibuje trošku jiný benefit. Nejdříve jsem si říkala, že jsou všechny na jedno brdo a vybírat můžete čistě podle toho, jakou barvu máte raději, ale nakonec jsem přišla nato, že se přece jen trochu liší. A to především v míře hydratace, kterou poskytují, a tak každá z nich udělá radost trošku jinému typu pleti. 


Použití je naprosto klasické. Z pytlíčku vytáhnete bílé plátynko, plácnete ho na obličej a pak už jen chvíli relaxujete. Dle popisu by mělo stačit 15 minut, ale klidně nechte i déle. 

Jinak Garnier masky mají ještě jednu blbost navíc. Mají na sobě ještě jeden modrý papírek, který údajně usnadňuje nanesení masky na obličej. Podle mě je to ale blbost a paradoxně se to s tím na obličej dává hůř - tolik se to nepřizpůsobí. A tak ten modrý cár vždy sundám rovnou a teprve potom masku nanáším na obličej.


Moisture Freshness se zeleným čajem je primárně určena na mastnější pleť. I proto je její dávka hydratace ze všech kousků nejmenší. Není vůbec špatná. Maska na pleti příjemně chladí, je velmi bohatě napuštěná tekutinou a po jejím použití rozhodně máte pocit, že to něco udělalo. Jen já osobně bych snesla o kapku více hydratace.


Moisture Comfort s heřmánkem je skvělá nejen pro citlivou pleť, ale pro mě tvoří takový pomyslný střed. Mé ,,normální" pleti sedí ze všech nejvíce. Použití je velmi příjemné a dávka hydratace přesně akorát. Pleť je po sundání masky ještě chvilku lepkavá, ale ustálí se to. 


Moisture Aqua Bomb s granátovým jablkem je skutečnou hydratační bombou. Příjemná a funkční je stejně jako její dvě sestry, ale je opravdu extra napuštěná a konkrétně můj obličej po ní zůstává až moc mokrý a ulepený. Na druhou stranu, pro suchou pleť to musí být pecka. 


Celkově tedy za mě tyto masky rozhodně ano. S ohledem na váš typ pleti si zvolte svého favorita a určitě vyzkoušejte. Cena je 60 Kč, ale ve slevě ji najdete s klidem za 45 - 50 Kč. 


Máte rádi plátynkové masky? A zkoušeli jste už Garnier?

9 komentářů:

  1. Já jsem měla tu modrou a z ní jsem úplně do kolen nešla, ale je pravda, že nejsem majitelka suché pleti, pro ni by byla určitě lepší. Ještě mám koupenou tu zelenou, ta by mi mohla sednout líp.

    OdpovědětVymazat
  2. Já zkoušela právě tu zelenou a za mě opravdu nic moc teda.

    OdpovědětVymazat
  3. Plátýnkové masky zbožňuju ze všech masek nejvíc :). Zkoušela jsem už s granátovým jablkem a ty další varianty jsem koupila pro sebe a taky všechny 3 pro mamku :). Jak byly v DM v akci, hned jsem nákupu využila. Za mě paráda, teď jak vydal masky i Dermacol, tak ty chci taky vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  4. Okolo těchto masek bylo strašné haló, ale já sama jsem je ještě nevyzkoušela. :/ Určitě se chystám na tu zelenou pro mojí mastnější pleť. Tak uvidíme. :)
    Krásný článek!!! ♥♥♥ :)

    -----------------------------------------------------------------------------

    Znám tě už moc dlouho a jsi mi hrozně milá a sympatická a hodňoučká (až je mi úplně blbý psát ti tohle, jak jsi miloučká! :D ) ! ♥ Mám tě moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ses na můj blog podívala! Moc by mě zajímal tvůj názor!
    Uděláš mi tím největší radost na světě!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za milý komentář. Na blog se určitě podívat.

      Vymazat
  5. Mě přijdou všechny pátýnkové masky stejné :-/ a ten uměle vytvořený humbuk kolem nich je ještě horší, než jejich účinky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že Garnier to rozjel ve velkém. Možná proto, že na českém trhu to nebylo ještě tolik rozšířené. Za mě osobně jsou ale plátynkové masky účinnější než hydratačnější v tubě. Ale každému sedí něco jiného.

      Vymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  7. Nezkoušela sem ani jednu, ale vesměs na ně slyším skoro samou chválu takže po nich mrknu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat